Копеле!!! (или сестро, както държи да се използва Чочо). Поредният ти рожден ден и полу мой (половината подаръци за мен)!!
Аз като малка си мислех, че хората като станат на дваЕсе и остаряват рязко, но гледайки теб.... се уверявам в това! Се пак и некфи пожелания ще включа, за да не ме изядат персоналните ти фенове и да не тръгват клюки за пколева, че се разединява ор съмтинг.
И така. Хапи бърдей ту ю суийт порче о’майн!!!
Пожелавам ти да си най-арната мома в ТУ и не само и да забиеш непъпчивия другар!И като цяло всички яки мъжове да са около теб! Пожелавам ти и по-малко урина и секфи други неща от тоя тип. И редовното – без Недели. Да ги проспиваш, ако може. Пожелавам ти да не ти порасне рог на челото и да не отлетиш на някъде. (освен ако не е за Острова или Финско).
И ще се повторя от миналата година – яко кинтикинтикинтикинтикинти , щото кфото не се купува с кинти неделята идва и го преебава
Пожелавам ти и Найтуиш да се съберат! (тфа е най-гениалното, което измислих) И да им отидеш на концерт, на който подгряват Опетх примерно. Или Соната. Та така – концерти много, ако мое в Хр. Ботев, че да плюскаме дюнери от манджа стрийт, ако не – ще носиш баници!
Това е от мен. Лофкам си те и нека танцуваме цяла нощ