- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя с него!?
Здравейте,на всички тези който са обарнали внимание и на моята тема...Надявам се да не ви отчая или нещо подобно с моето проблемче...Та така...
Аз съм на 16г. имам си сериозен приятел на 22г.,с който сме заедно вече от година и един месец.Отначало нещата вървяха добре както във всяка връзка,но по-нататъка нее!Проблемът е там,че съм се влюбила ужасно многов него.Промених се много от както съм с него.Казва ми,че ме обича,но много пъти съм се питала "А дали е така?" Постоянно се караме за най-малкото.Аз се опитвам да оправя нещата,а той сякаш напук се дразни с мене и гледа да ми направи тъпоОо...
Още щом се видиме и ще намери винаги за нещо да се заяде с мене.Изкарва си всичко на мен.Опитвам се да разговарям с него като нормален човек,без да викаме,без да се караме и т.н.,но не се получава.На много пъти късаме и после пак се сабираме.Искам съвет какво да правя с него...Да бъда ли с него все още?!
За пръв път се влюбвам и то много силно и на една много неподходяща възраст...Обичам го и съм готова почти на всичко за него,но той неможе да го разбере,не ми вярва,а това боли много,когато любим човек не ти вярва.С нищо не съм заслужила това негово недоверие.Искам да бъда с него,но това за мен е някакъв вид тормоз да се караме постоянно.
Само ще ви помоля да не ми казвате,че колкото повече двама се карат,толкова повече се обичат...защото за мен това не е любов,а незнам какво...
![]()
Благодаря,предварително на всички който ще се опитат да дадат някакви съвети![]()
Истина е т'ва за кавгите...по простата причина, че не ти става глупаво/тъжно от кавга с човек, който ти е безразличен.
Щом сама се питаш дали да бъдеш с него...не знам...колебанието не е добре, но на 16...абе...има едно "ако"/"ами"...
Тривиалното - "поговорете" е адски подходящо...Какво е една връзка без общуване, разбиране, доверие?Попитай го каква е причината за настроенията му("изкарва си всичко в/у мен") и се опитай да го разбереш и да му помогнеш, ако има нужда.
Като цитираш цитирай като хората!Първоначално написано от SWASTICA
Никой не притежава никого!
"Не можеш да накараш някой да те обича, можеш само да позволиш да бъдеш обичан!"
Разбирам го,помагам му когато има нужда,но въпреки всичко се държи кофти...Колебая се да и има защо според мен.Много хора са ме питали кфо правя с него и даже аз самата понякога немога да си отговоря.Първоначално написано от be_true
![]()
Bydi kloun na scenata ma jivota.Smei se kogato syrceto ti plache ot myka i neka nikoi da ne razbere mykata,koqto te kara silno da se smeesh!!!
Ами какво точно искаш?Задай си този въпрос.Ако трябва си направи списък с плюсовете и минусите на вашата връзка...Първоначално написано от uPeHHa`
swastica, няма да се заяждам, ама твоето е е*ати мисълта, е*ати пречупването![]()
ох, не можах да се стърпя(сигурно е от пълнолуниетоПървоначално написано от ceci_i_vlado
)
Обич е когато даваш, а не задоволяване на собствени нужди, интереси, "полза"...![]()
брей умникПървоначално написано от SWASTICA
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Аз съм на мнението на be_true ... И си мисля,че ако връзката ти с този човек те "измъчва" .. Е по-добре да го зарежеш и да си потърсиш нова,в която да я има тръпката... А не само да се карате,както е с този.Пък и не мисля,че това е истинска любов... Каква любов на 16? Мисля,че сме малки още да казваме,че обичаме... Може би дори не знаем какво е да обичаш,така че... Помисли си добре и вземи решение какво ще правиш!Първоначално написано от be_true
Поговори с него.Ако и този път няма ефект по-добре да се разделите,но този път завинаги.
Изобщо не е така цитатътПървоначално написано от be_true
Вие ще ме разсипете
Това е от една песен на DMX. Пее се "If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was".
А по темата: мисля, че това момче не те заслужава. След като се обичате защо сте късали и сте се събирали толкова пъти?! Знам, че ще прозвучи грубо, но мисля, че той не изпитва същото към теб, каквото ти към него. Да му кажеш, че ти липсва и той да ти отговори "Хуу" ...Не се занимавай с такива нещастници. Не заслужават някой да ги обича толкова...
Караниците понякога убиват връзката, но ако се обичате може да се справите, а не само единия да изпитва чувства.
Поговори с него, кажи му всички тези неща.Определено ти си тази, която изпитва по-силните чувства, но не знам и той как е.
mi pogovorete malko 4as dva ama ako ne stane k1saite i tyi da e![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
кажи му 4е ако не се промени 6те го зареже6 и то ве4е окон4ателно,ако пак не се промени,знае6 какво да прави6,колкото и да е болезнено![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.