- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Когато ви задоволяват (въпрос към момичетата)
Когати ви задоволяват с пръсти и/или с език, нормално ли е да се получат нещо, като треперения на тялото...едни такива импулсивни?
Какво показва това?...че момчето се справя добре или зле? Абре малко и аз се оплетох, но се надявам да разберете какво искам да попитам.
Предварително благодаря за отговорите.
nai-veroqtno mom4eto se spravq blestq6to za6toto kara tqloto ti da treperi ot kef!
obi4am moeto milo
Дам, нормално е и означава, че се справя добре.
...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
Показва че се момчето се справя добре..поне при мен треперя от кеф в кулминационния моментМоя първия път ми вика:Какво ти е ,защо трепериш ?
![]()
treperi li ne spirai![]()
Леко да потрепва? Това при мен се случва само на кулминационния момент, иначе каквото и да прави той, не се движа. Ако треперя през останалото време, значи ми е студено.
When I love, I love.
Признак на добро изпълнение е треперенетоЯвно доста добре си се справил...По принцип аз треперя преди да свърша..а ако трепери постоянно....може би постоянно е пред свършване
![]()
че ти си мноооого добър \
/
Треперения не, всеки го изпитва по различен начин, но цялата настръхвам обикновено.
sluchvalo mi se e ..dokato ptiqtelq mi me zadovolqva po tazi nachin da treperq....ot kef![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Разбира се, че означава, че мъжът се справя добре.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
О, добре е. Аз лично в кулминационния момент направо се треса върху леглото и то несъзнателно.
coolПървоначално написано от `Death`Whore``
са заради тебе ще взема да се възгордея
![]()
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
скайп: flight_of_the_phoenix
Първоначално написано от ceci_i_vlado
![]()
Всичко,което не съм-прости ми!С всичко,което съм-приеми ме!С цялата си обич-изгори ме!С цялата си нежност-прегърни ме!Със страшния грях-прелъсти ме!
ми на мен понякога ми треперят краката... но да треперя лекичко от кеф...и както казаха и останалите->ако 1но момче накара чрез задоволяване момиче да трепери- то той се справя доста добре![]()
vinagi me kara da treperq kato pravi takai to ot vazbuda i kef
![]()
nz az mislq 4e e normalno kakto momi4e kato ti prai svirki moje da treperi6 taka i mom4e kato pravi ne6to na momi4e moje da treperi zavisi ot 4oveka i kak go pravi ;]
Ако има конвулсивно свиване на стомаха и треперене на краката (може и цялото тяло) значи, че момичето в тоя момент е като "изтреляна в орбита"...Първоначално написано от ceci_i_vlado