.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    123*
    Guest

Когато ви задоволяват (въпрос към момичетата)

Когати ви задоволяват с пръсти и/или с език, нормално ли е да се получат нещо, като треперения на тялото...едни такива импулсивни?
    Какво показва това?...че момчето се справя добре или зле? Абре малко и аз се оплетох, но се надявам да разберете какво искам да попитам.
    Предварително благодаря за отговорите.

Град
    Асеновград, България
    Зависи от това, какво точно чувстваш, ако ти е приятно и тези трептения, също са приятни, значи се справя дорбе.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

nai-veroqtno mom4eto se spravq blestq6to za6toto kara tqloto ti da treperi ot kef!
    obi4am moeto milo

Град
    where the sun rises
    normalno e..dori prepora4itelno

Обичам те Миши

Дам, нормално е и означава, че се справя добре.
    ...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...

Показва че се момчето се справя добре..поне при мен треперя от кеф в кулминационния момент Моя първия път ми вика:Какво ти е ,защо трепериш ?

treperi li ne spirai

Град
    Inside the temple
    Леко да потрепва? Това при мен се случва само на кулминационния момент, иначе каквото и да прави той, не се движа. Ако треперя през останалото време, значи ми е студено.
    When I love, I love.

Признак на добро изпълнение е треперенето Явно доста добре си се справил...По принцип аз треперя преди да свърша..а ако трепери постоянно....може би постоянно е пред свършване че ти си мноооого добър \/

Мега фен Аватара на koalka
    Треперения не, всеки го изпитва по различен начин, но цялата настръхвам обикновено.

Град
    LuNaTa
    sluchvalo mi se e ..dokato ptiqtelq mi me zadovolqva po tazi nachin da treperq....ot kef
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

Разбира се, че означава, че мъжът се справя добре.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Завийте се, може да й е студено

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    О, добре е. Аз лично в кулминационния момент направо се треса върху леглото и то несъзнателно.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Разбира се, че означава, че мъжът се справя добре.
    cool са заради тебе ще взема да се възгордея
    To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
    скайп: flight_of_the_phoenix

Фен
    Град
    where everything is pain and darkness
    Цитирай Първоначално написано от ceci_i_vlado
    Всичко,което не съм-прости ми!С всичко,което съм-приеми ме!С цялата си обич-изгори ме!С цялата си нежност-прегърни ме!Със страшния грях-прелъсти ме!

ми на мен понякога ми треперят краката... но да треперя лекичко от кеф...и както казаха и останалите->ако 1но момче накара чрез задоволяване момиче да трепери- то той се справя доста добре

vinagi me kara da treperq kato pravi taka i to ot vazbuda i kef

Цитирай Първоначално написано от nelka_hubavelka
    nai-veroqtno mom4eto se spravq blestq6to za6toto kara tqloto ti da treperi ot kef!
    подкрепям

nz az mislq 4e e normalno kakto momi4e kato ti prai svirki moje da treperi6 taka i mom4e kato pravi ne6to na momi4e moje da treperi zavisi ot 4oveka i kak go pravi ;]

Повече от фен Аватара на VeSna
    Цитирай Първоначално написано от ceci_i_vlado
    Ако има конвулсивно свиване на стомаха и треперене на краката (може и цялото тяло) значи, че момичето в тоя момент е като "изтреляна в орбита"...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си