.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук

Разликата между Durex hot и cold

Днес приятелят ми даде задачка - да намеря каква е разликата между лубрикантите Durex hot и cold. Търсих в нета, ама не намерих нищо.

Ако някой е пробвал или случайно знае - моля да пише.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

ЪЪмм...ако "колд" е за изстудяване...не ми се мисли какво може да направи там, долу...
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    ЪЪмм...ако "колд" е за изстудяване...не ми се мисли какво може да направи там, долу...
    И аз това се помислих.. Ама не ми се вярва едното да те запарва, а другото изстудява.. Пък знае ли човек. Аз за пръв път го чух това от него. Дано някой компетентен се произнесе. След час трябва да му кажа какво съм намерила

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

ami ne znam za razlikata, no az i moq 4ovek si vzehme edno ot teq trite, koito se prodavat tuk i be6e nqkvo s "izpepelqva6t efekt" i nqkvo ti pari oba4e edno super qko i dvamata takiva si vikame "o, super" xaxaxa oba4e na sledva6tiq den surbe6e, bole6e i be6e ujasno... i taka edna sedmica nikuv seks
    One good thing about music,
    when it hits you, you feel no pain.

Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от wan`a`doo
    ami ne znam za razlikata, no az i moq 4ovek si vzehme edno ot teq trite, koito se prodavat tuk i be6e nqkvo s "izpepelqva6t efekt" i nqkvo ti pari oba4e edno super qko i dvamata takiva si vikame "o, super" xaxaxa oba4e na sledva6tiq den surbe6e, bole6e i be6e ujasno... i taka edna sedmica nikuv seks

На мен така ми се получи след като реших да използвам хидратиращ крем Dоve вместо лубрикант

Голям фен Аватара на _crazy_baby_
    Град
    Русе
    hidratirasht krem dove??? ti luda li si ???? OMGGGGGGG
    No matter where you go, there they are...

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    Цитирай Първоначално написано от _crazy_baby_
    hidratirasht krem dove??? ti luda li si ???? OMGGGGGGG
    hahha aide stiga we ..
    Love you Kris !!!

Ние не сме ползвали лубриканти,но все пак си мисля че cold охлаждат,а hot загряват..незнам можеш да питаш в аптеката Като разбереш отговора може да ни кажеш..ако искаш де :P

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Nikoga ne sum 4yvala za Durex hot i cold .Lybrikantite na Durex koito az znam sa 4erven,sin i zelen.4ervenia se zatoplia kato dyhne6 i ima sladuk vkys,sinia e nai-obiknoven a zelenia(ne sum go probvala) ima su6tia efekt kato prezervativite tingle i e s vkys na menta(pone taka pi6e)

Cold е за през лятото,Hot за през зимата

Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Nikoga ne sum 4yvala za Durex hot i cold .Lybrikantite na Durex koito az znam sa 4erven,sin i zelen.4ervenia se zatoplia kato dyhne6 i ima sladuk vkys,sinia e nai-obiknoven a zelenia(ne sum go probvala) ima su6tia efekt kato prezervativite tingle i e s vkys na menta(pone taka pi6e)
    Може би е имал това предвид. Ами, ако се случи мензиса ми да позакъснее с 1 ден ще ви кажа разликата

em 6tom 4ereniq HOT (kakto razbrah,6tot nikvi ne sma polzvala) se zatoplq, bi sledvalo siniq COLD da si ostava studen...

Цитирай Първоначално написано от pitan4icata
    em 6tom 4ereniq HOT (kakto razbrah,6tot nikvi ne sma polzvala) se zatoplq, bi sledvalo siniq COLD da si ostava studen...
    А знаеш ли защо вагината е топла? И защо момиченцата задължително трябва да си обличат кръста? Или защо жените генетично са предразположени към натрупване на сланини в областта на корема? ЖЕНСКИТЕ ПОЛОВИ ОРГАНИ НЕ ТРЯБВА ДА СА НА СТУДЕНО!

Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от pitan4icata
    А знаеш ли защо вагината е топла? И защо момиченцата задължително трябва да си обличат кръста? Или защо жените генетично са предразположени към натрупване на сланини в областта на корема? ЖЕНСКИТЕ ПОЛОВИ ОРГАНИ НЕ ТРЯБВА ДА СА НА СТУДЕНО!
    Може би става въпрос за онзи тип затопляне, леко парене (като от спирт), когато имаш чувството, че те изстудява... Бе де да зная. Май няма да ме огрее през уикенда, та скоро няма да разбера

Ама вие наистина си играете игрички

Абе, затопляния, изстудявания...презеревати и с релеф, вибриращи пръстени...какво стана с истинския секс?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Защо вече не си пишем писма, а е-mail-и? Просто хората са ненаситни същества. Искат повече за по-кратко време.........

Има само Durex Warm.
    Хот и Колд няма :P
    А истинският секс... го няма още със навлизането на самите презервативи (:
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Ама вие наистина си играете игрички

Абе, затопляния, изстудявания...презеревати и с релеф, вибриращи пръстени...какво стана с истинския секс?
    Така ми какви са тея боклуци дето ги изнамислиха.Те миришат лошо бе.....

едната гама сигурно ги продават целогодишно на ескимосите, а другата на зулусите...при нашите географски ширини сигурно зависи от сезона , но и при двете има поне милион "причини" за да се използват...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си