- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Анулиране на годината..?!
Чували ли сте нещо подобно? Понеже и такива слухове се носят,вие какво знаете по въпроса? Какво мислите де...аз не смятам,че ще се стигне до там,но с тия протести на учителите...кой знае...до кога ще продължат...ние не учим трети ден,чува се,че и следващата седмица може би ще е така...ами тогава какво ще стане с тази година,аз не си представям как ще се вземе този материал..?! Въобще,може ли да се стигне до анулиране на учебната година или е абсурдно?
Obi4am momichetata poveche ot vsichko...
Не мисля ,че ще се стигне до анулиране на годината.А ако това стане-то само ще усложни нещата и може би ще доведе до протест на учениците,на които им предстои кандидатстване
Ханна (•_●) каза: az 6a karam karuca..oba4e iskam da q tegli magare
Ханна (•_●) каза: ne kon
Ханна (•_●) каза: ne si padam po visokite skorosti о_Х
Не, абсурдно е! Никога не е имало, едва ли сега ще има. Все пак се змаислете, че универститетите няма да приемат нови студенти 1 година, това ще създаде толко проблеми, както и гимназиите няма да приемат осмокласници и т.н. Аз лично не познавам дори 1 ученик повтарял година, камоли да накарат децата на цяла България на пропуснат цяяяла година. Не ми се вярва![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
и аз така мисляПървоначално написано от chocolate`kiss
и аз се съмнявам да се случи подобно нещо
прецакани сме, но учителите са прави и смятам, че и ние трябва да ги подкрепим или с други думи - "няма да стъпя на училище, докато не увеличат учителските заплати", но за жалост малко хора разсъждават като мен
както и да е
Собственост на Canis_Dirus
Подкрепям напълно!Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Не трябва да се отказват!
Стачка до победа!
Дано я анулират [-o<
Ще си починем 1 година бе хора, нали това искахме? Нали за това се борим всички ученици - 1 година ваканция!!!!!!! =D> =D> =D> =D> =D>
ее 4ух не6то такова ама ни6то не се знае дано да няма 4е ........... не ми се мисли .. треа да се кандидатства.....
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Анулиране на годината би имало при много продължителна стачка. Не вярвам да се стигне до там.
При това положение,учителите дори да постигнат резултат,няма да получат заплатите си заради анулираната година.
Подкрепям учителите и правото им да взимат по-високи заплати.
Държава,която не инвестира в образованието,няма бъдеще...
If the road ahead is not so easy
Our love will lead the way for us
Like a guiding star
I'll be there for you if you should need me...
Да, бе! Да изгубя цяла година! Не искам и да си го помислям!Първоначално написано от Борат
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
[-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<
На 13 години пържолата я засърбела?!Мааайка й дееба!
Nemi se vqrva da anulirat CQAAALA 1 GODINA ama v Bulgariq vsi4ko e vuzmojno!!!![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Аз четох, че ако до края на І срок не се оправят нещата, ще се анулира годината. Ако не се стигне до там сигурно ще ни орежат ваканцийте.
Не ми се вярва да го допуснат ако толкова им пука за образованието ще прекратят стачката надявам се да не се стигне до там защото ще е глупаво и нечестно
Абсурд
Не мисля,че ще я анулират!Мислите ли,че ние и родителите ни ще го позволим?
О, глупости. Няма да ви анулират годината. Хахахха въпреки, че ние нестачкувалите, бихме намазали, ще влизаме с елементарни изпити във ВУЗовете.![]()
Та, а сега сериозно, предлогам, че продължи ли още 1-2 седмици, ще се намали зимната ваканция с 2-3 дена, а пролетна може и да няма.
Искрено се надявам само министърът да не я намали за всички, защото все пак ние си учим и дори си правим редовни контролни и имам други планове за ваканцията.
Но аз подкрепям учителите и им се чудя и на наште защо досега не са го направили още, но това си е тяхна работа, щом така са преценили.
Nevazmojno e da se stigne do protest na uchenicite-lica pod 18 godini niamat pravo da protestirat!Az sam VII klas i mi predstoi kandidatstvane,no chestno-kazano bih iskala anulirane na uchebnata godina...Първоначално написано от Fluffy^;pp
Moje bi kandidatstvachtite sled 12 klas za universitetite chte protestirat...
![]()
И аз съм чула подобни слухове за анулиране на учебната година, но това ми звучи невъзможно. Защо ли? Защото не мисля, че някой ще допусне да се стигне до там - било то родители, министри, дори и ние, самите ученици. А и не мисля, че стачката ще продължи толкова дълго, за да се анулира годината.. все пак на всеки стачкуващ учител му отдържат от заплатата 20 лв, ли колко беше..
You are broken, I can fix you...
ако я анулират ще си умра от кеф [-o<
Подкрепям стачката макар и исканията им да не са реални за мене.НЕ виждам как условията им ще бъдат изпълнение.Ако им вдигнат на тях зпалатите това означава,че и други ще се вдигнат на стачка за заплатите.НО са си в правото.. след като цените на основни храни се вдигат двойно...КОлкото до анулирането на годината знам че гърция са стачкували до нова година и пак не имало анулиране на годината.Не ми се вярва да стане и при нас..м кар че в българия всичко е възможно.. но като се змаислиме всички 7мокласници и 12 които са почнали да ходат по уроци и курсове и дават луди пари за д авлезнат в ново училище.. те какво прават при евентуално анулиране на година?!Ще видиме колко ще продължи стачката.. според мен няма да отсстъпят от исканията си и ще стачкуват и другата седмица.. Ще поживеем пък ще видим. МЕн лично не ме бърка по никакъв начин стачката