.
Затворена тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Иржина Свиркова
    Guest

какъв вкус има спермата?!??!

аз съм 13 годишно момиче което има сериозен приятел от 1 година и той иска да гълтам но аз се опасявам че няма д ами хареса вкуса на спермата му можете ли да ми кажете какъв вкус има моляви помогнете ми?!

Супер фен Аватара на bEbsI
    Първо-такава тема вече има. Второ незнам какво си ни заразпитвала като при всяко момче е различно (има проучвания,който го доказват) опйтаи пък като не ти хареса няма да гълташ! Ама то нали е толкова нелогично та сама не можеж да се сетиш...!
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Еми тогава му кажи като тръгне да свършва да го направи след като пениса му не е в устата ти бе

Град
    kadeto iskam
    Egasiiiiii 13godi6na i kakav vupros samo...... Ave kvo stava s taz mladej ve. O6te ot 10 godi6ni se pliu6tqt

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    брат ми е на 5 и се крие зад дърветат с едно момиче от детската градина да се целуват, и като ми го каза тва когато се прибра аз седя като трясната с талпа по главата а хлапето съвсем спокойно ми добави "Добре че госпожата не ни видя..." и тва го казва 5 годишно хлапе, кво става за 13 годишно
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

mi iska da znae momi4eto.kvo tolkoz
    cool

Град
    kadeto iskam
    Mi kvo tolkoz ama ne6to ne i otiva tozi vupros. Az imam sestra na 13 i zatova kazvam taka. Leko se otvratix kato pro4etox temata i

Цитирай Първоначално написано от aniezina
    брат ми е на 5 и се крие зад дърветат с едно момиче от детската градина да се целуват, и като ми го каза тва когато се прибра аз седя като трясната с талпа по главата а хлапето съвсем спокойно ми добави "Добре че госпожата не ни видя..." и тва го казва 5 годишно хлапе, кво става за 13 годишно
    За това не можах да намеря подходяща имотиконка...
    На една приятелка майка й и детска учителка. Някакво дете викало "Хайде да играем на секс" "Как се играе на секс?" "Ами ей така, вдигаш си краката и оп!" Егати лапетиите, аз на 10 играех на криеница!

на 13 какъв сериозен приятел си имаш..? хах,а той дали има сперма..?
    ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!

Град
    kadeto iskam
    Цитирай Първоначално написано от palomaaa
    daa zabravix i tva da pitam =D> taka de otgovori ni ?

еми ще гълташ ве...от една година гаджета па нз къв вкус има спермата...къде се забихте? в занималнята ли?

Цитирай Първоначално написано от palomaaa
    ima... ako i e batko...
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Абе тва е ебавка кво се връзвате...погледнете и само ника...

Re: какъв вкус има спермата?!??!

Цитирай Първоначално написано от Иржина Свиркова
    аз съм 13 годишно момиче което има сериозен приятел от 1 година и той иска да гълтам но аз се опасявам че няма д ами хареса вкуса на спермата му можете ли да ми кажете какъв вкус има моляви помогнете ми?!
    стига бе! на 13, че и ще гълташ не е ли малко раничко моят съвет е да го зарежеш, още повече пък ако е по-голям от теб... Целите му са ясни

Поредната тема която гласи-----------> САМО ЗА ИДИОТИ !
    Надявам се да спрете да обръщате внимание на теми от този род.....защото колкото повече им давате съвети толкова по-тъпи теми ще бъдат поствани.ТОВА Е МОЕТО МНЕНИЕ!!!.
    А иначе по темата .... мисля че има вкус на сперма
    нИ сЪ иБаАйЙ дА нЕ иГРАи ШАмАрА пО мУТРаТа

Супер фен Аватара на rakiQ
    Цитирай Първоначално написано от Malkiq
    Абе тва е ебавка кво се връзвате...погледнете и само ника...

Повече от фен Аватара на [m!s$_k@pr!$]
    Град
    някъде там...
    зависи какво е ял А може ли да питам нещо: защо те кара да гълташ, той какво удоволствие изпитва от това...?
    Значи сега се сетих за една позната, която гълта и полсе ходи да повръща...така че си направи сметката
    Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!

Абе поне и отговорете по темата стига писали глупости

Момиче! Спермата има вкус на Компот от кисели краставички
    Мълчи уа критйен !!!

ахахахаха тва верно е неква ебавка а иначе и според мин си зависи от човека.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Don't touch me
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=123413&highlight=%E3%FA%EB%F2%E0%F 2%E5
    Благодаря!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си