- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- какъв вкус има спермата?!??!
аз съм 13 годишно момиче което има сериозен приятел от 1 година и той иска да гълтам но аз се опасявам че няма д ами хареса вкуса на спермата му можете ли да ми кажете какъв вкус има моляви помогнете ми?!![]()
Първо-такава тема вече има. Второ незнам какво си ни заразпитвала като при всяко момче е различно (има проучвания,който го доказват) опйтаи пък като не ти хареса няма да гълташ! Ама то нали е толкова нелогично та сама не можеж да се сетиш...!![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Еми тогава му кажи като тръгне да свършва да го направи след като пениса му не е в устата ти бе![]()
брат ми е на 5 и се крие зад дърветат с едно момиче от детската градина да се целуват, и като ми го каза тва когато се прибра аз седя като трясната с талпа по главата а хлапето съвсем спокойно ми добави "Добре че госпожата не ни видя..." и тва го казва 5 годишно хлапе, кво става за 13 годишно![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
mi iska da znae momi4eto.kvo tolkoz
cool
Първоначално написано от aniezina
За това не можах да намеря подходяща имотиконка...
На една приятелка майка й и детска учителка. Някакво дете викало "Хайде да играем на секс" "Как се играе на секс?" "Ами ей така, вдигаш си краката и оп!" Егати лапетиите, аз на 10 играех на криеница!
на 13 какъв сериозен приятел си имаш..? хах,а той дали има сперма..?
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
еми ще гълташ ве...от една година гаджета па нз къв вкус има спермата...къде се забихте? в занималнята ли?![]()
ima... ako i e batko...Първоначално написано от palomaaa
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Абе тва е ебавка кво се връзвате...погледнете и само ника...![]()
![]()
![]()
Поредната тема която гласи-----------> САМО ЗА ИДИОТИ !
Надявам се да спрете да обръщате внимание на теми от този род.....защото колкото повече им давате съвети толкова по-тъпи теми ще бъдат поствани.ТОВА Е МОЕТО МНЕНИЕ!!!.
А иначе по темата .... мисля че има вкус на сперма![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
нИ сЪ иБаАйЙ дА нЕ иГРАи ШАмАрА пО мУТРаТа
зависи какво е ялА може ли да питам нещо: защо те кара да гълташ, той какво удоволствие изпитва от това...?
Значи сега се сетих за една позната, която гълта и полсе ходи да повръща...така че си направи сметката
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
Абе поне и отговорете по темата стига писали глупости![]()
Момиче! Спермата има вкус на Компот от кисели краставички
Мълчи уа критйен !!!
ахахахаха тва верно е неква ебавка а иначе и според мин си зависи от човека.
Благодаря!Първоначално написано от Don't touch me