.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

алергия към презервативи???

Здравейте,преди известно време една приятелка ми каза ,4е съ6тествувала алергия от презервативи(след пшолов акт) може ли някой да ми каже дали това е вярно и в каво се изразява тя,тъй като аз не съм запозната,а ми е интересно да нау4а,благодаря предварително
    fantadjro

И най-вече бременност.

как така бременност нали говорим за алергия от самия презерватив няма как да се забременее от презерватив
    fantadjro

da sestra mi mi e spomenavala 4e i se e slu4valo takavo ne6to ot lubrikanta e .. i imalo specialni takiva s protivo alergi4en lubrikant, no ne gi znam kak se kazvat.. pitaite v aptekite

Супер фен
    dryn dryn 4i plqs sexita mnou se izloji

Град
    София / Бургас
    Може да има алергия към латекса или към смазката върху презерватива.
    Симптомите са сърбеж и парене, рядко обрив. Бяло течение - едва ли ...

ne s1m chuvala neznam , ne mi se e sluchvalo
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Супер фен Аватара на fake
    дам, пари, мноу е гадно
    на мен ми се е получавало, досега само от дюрекс(не помня какъв беше)
    странното е че след това ползвах същата марка, ама друга разновидност и ми нямаше нищо почвам да си мисля, че тогава просто е бил някф...просто гаден капут. или си внушавам..абе не, не си внушавам
    Boots and braces don't make racists!

ami zna4i az sum alergi4na kum lubrikanti na vsqkakva osnova bez zna4enie vodna ili ne ima i hipoalergi4ni ne gi znam na kva osnova sum ot aptekata si g bqh vzimala i pak se okaza 4e sum alergi4na i samo mi izpisvaha antibiotici.zna4i otna4alo sled sex mi pare6e pri y4inirane i sled 1maksimym 2 dena poly4avah dosta gadno bqlo te4enie koeto e razli4no ot obiknovennoto s tva 4e be6e po gusto.mn se draznq 4e razbrah za tva 4e se prenasqlo geneti4no 6toto govorih s maika mi i tq kaza 4e su6ty e alergi4na a ne ma e predypredila ama kvo da se pravi kakto i da e ima i drygi na4ini za predpazvane,puk i taq alergiq e mn rqdko sre6tana ama ne vi q pojelavam 6toto kondoma e nai sigyrnoto ne6ty za predpazvane ot bolesti i bremennost.
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Град
    Inside the temple
    За симптомите ти казаха, за алергията към лубрикант също...

Сега, за алергията към самия презерватив - или латекса. Латекса съдържа остатъчни белтъчни молекули, които у някои предизвикват алергия. Такава алергия имат една изключително малка част от хората и тя може да бъде определена със сигурност само след изследвания.
    When I love, I love.

Съществува! Но в днешно време правят презервативите възможно най-сигурни и безвредни, така че не се случват често такива неща

Re: алергия към презервативи???

Цитирай Първоначално написано от fantadjro
    Здравейте,преди известно време една приятелка ми каза ,4е съ6тествувала алергия от презервативи(след пшолов акт) може ли някой да ми каже дали това е вярно и в каво се изразява тя,тъй като аз не съм запозната,а ми е интересно да нау4а,благодаря предварително
    Алергията не е конкретно към презервативите а към латекса в тях.

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    Е може някой да се оправдава че е алергичен и да не ги използва...пращай го да ходи на майната си...има и нелатексови
    Иначе алергията към латекса си е алергия-обриви подуване...зависи от човека,....
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Град
    Inside the temple
    Ама нелатексовите са почти невъзможни за откриване и когато един път намерих такива, струваха майка си и баща си....
    When I love, I love.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от My_Dear
    Ама нелатексовите са почти невъзможни за откриване и когато един път намерих такива, струваха майка си и баща си....
    Durex Avanti sa nelateksovi sa na su6tata cena

Цитирай Първоначално написано от My_Dear
    Колко?
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си