- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- алергия към презервативи???
Здравейте,преди известно време една приятелка ми каза ,4е съ6тествувала алергия от презервативи(след пшолов акт) може ли някой да ми каже дали това е вярно и в каво се изразява тя,тъй като аз не съм запозната,а ми е интересно да нау4а,благодаря предварително![]()
fantadjro
И най-вече бременност.
как така бременност нали говорим за алергия от самия презерватив няма как да се забременее от презерватив
fantadjro
dryn dryn 4i plqs sexita mnou se izloji
Може да има алергия към латекса или към смазката върху презерватива.
Симптомите са сърбеж и парене, рядко обрив. Бяло течение - едва ли ...
ne s1m chuvalaneznam , ne mi se e sluchvalo
![]()
![]()
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
дам, пари, мноу е гадно
на мен ми се е получавало, досега само от дюрекс(не помня какъв беше)
странното е че след това ползвах същата марка, ама друга разновидност и ми нямаше нищопочвам да си мисля, че тогава просто е бил някф...просто гаден капут. или си внушавам..абе не, не си внушавам
ami zna4i az sum alergi4na kum lubrikanti na vsqkakva osnova bez zna4enie vodna ili ne ima i hipoalergi4ni ne gi znam na kva osnova sum ot aptekata si g bqh vzimala i pak se okaza 4e sum alergi4na i samo mi izpisvaha antibiotici.zna4i otna4alo sled sex mi pare6e pri y4inirane i sled 1maksimym 2 dena poly4avah dosta gadno bqlo te4enie koeto e razli4no ot obiknovennoto s tva 4e be6e po gusto.mn se draznq 4e razbrah za tva 4e se prenasqlo geneti4no 6toto govorih s maika mi i tq kaza 4e su6ty e alergi4na a ne ma e predypredila ama kvo da se pravi kakto i da e ima i drygi na4ini za predpazvane,puk i taq alergiq e mn rqdko sre6tana ama ne vi q pojelavam 6toto kondoma e nai sigyrnoto ne6ty za predpazvane ot bolesti i bremennost.
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
За симптомите ти казаха, за алергията към лубрикант също...
Сега, за алергията към самия презерватив - или латекса. Латекса съдържа остатъчни белтъчни молекули, които у някои предизвикват алергия. Такава алергия имат една изключително малка част от хората и тя може да бъде определена със сигурност само след изследвания.
When I love, I love.
Съществува! Но в днешно време правят презервативите възможно най-сигурни и безвредни, така че не се случват често такива неща![]()
Алергията не е конкретно към презервативите а към латекса в тях.Първоначално написано от fantadjro
Е може някой да се оправдава че е алергичен и да не ги използва...пращай го да ходи на майната си...има и нелатексови
Иначе алергията към латекса си е алергия-обриви подуване...зависи от човека,....
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
Ама нелатексовите са почти невъзможни за откриване и когато един път намерих такива, струваха майка си и баща си....![]()
When I love, I love.
Durex Avanti sa nelateksovi sa na su6tata cenaПървоначално написано от My_Dear
![]()
Колко?Първоначално написано от My_Dear
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.