- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам я,ама к'во да прая...
Много харесвам гореспоменатото момиче,за това ви моля ако можете да ми помогнете.Значи аз за нея знам кажи-речи доста неща:1 година е по-малка от мен,знам къде живее,знам дори името
повярвай ми предимство е че няма комп ....... тфа с скайпа е идиотщина
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
опитай се да намериш общи познати...щом знаеш толкова за нея значи има все някой информаторили пък почни да се въртиш около тях уж там се събираш заговаряй я като мине уж на шега...
![]()
Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!
http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg
Подкрепям това за скайпа.Личното запознаване винаги винаги е по-добре според мен,и не му мисли толкоз иди и се запознай с нея.Не е сложно
Еми сори,ние вече не гледаме КЕЧ.Първоначално написано от SWASTICA
Знам я къде живее щото с целия си акълПървоначално написано от AiKaTa
я проследих до тях.Ма т'ва беше преди 1 година.
C-WALK STYLE baby yeahh.
съгласна с kael! ;]
ама ако може да поясниш-даскало,това,онова-дай повече подробности и ще ти помогнем,нали за тва сме тук! ;]
е некви общи познати.. там изръчкай ги да ви запознаят.. и от там нататъка самичък можешПървоначално написано от m@d_b0y
![]()
Животът е адът описан в Библията!
Ама аз не съм от София,ако за това говориш.Иначе сградата в която е тяхното училище се стопанисва от т'ва в което уча аз.И така се пада че аз съм на 3 етаж а тя на 2.Абе объркана работа.М/у другото съм от Червен бряг,акознаете къде е.
C-WALK STYLE baby yeahh.
Следващия път вместо да я следиш до тях и предложи да я изпратиш![]()
otivai da q zagovarqsh barzoo :P butash q i kazvash oo izvinqvai :}} a shtom te pogledne v o4ite kaji az s1m ( i imeto ) xaxaxabZ
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
Първоначално написано от m@d_b0y
![]()
![]()
абе Штирлиц проследил я той
![]()
![]()
![]()
баси смотаните заблудени хора тцтц ми кат е сама иди са запознай бе,ааа аман от детски истории![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Телефона също е добър за свалки.Скайпа е умряла работа, според мен.Ако правиш всичко по скайпа, няма да има много голям ефект.Отиди и се запознай с нея, поговорете си и след няколко дни й поискай телефона.
Покани я да излезете на кафе.