- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Вас замеряха ли ви с моркови
ei hora dneska poneje e parviqt y4eben den a i ima zaici vas zamerqha li vi s morkovi xa 6toto meen mnogoo
![]()
Няма как, аз съм 10 класАма, по принцип в нашето даскало сме мн възпитани и не се замевряме и храним
![]()
![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Еми ....тоо такова....оцелиха ме даже и по главата...![]()
![]()
![]()
нищо ми няма де...
![]()
![]()
Изобщо.
Замеряха се,ама мен не ме уцелиха,понеже четох едно слово и не бях в тълпата![]()
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
аз като бях заек по големите не причакваха в края на коридора с торбички пълни с моркови и ни ги даваха само![]()
при мен нямаше такива рабати... малко бях разочарована ама айде живи и здравите в 22 са интелигентни и възпитани хора
![]()
eeee pri mene ne be6e taka daje naprotiv-vs kato razbraxa 4e sme zaici ti4axa da se zapoznaem i mn ni se kefexa.mn veselo be6e!
Не.
П.П сега съм 9 клас.
има 100000 такива теми!
пак ли да повтарям.....
П.П. друг път ползвайте ТЪРСАЧКА!!!!
ЕТО и 1 линкhttp://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=131057
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Не са ме замеряли, в нашето училище нямаше такова нещо, просто си ни тъпкаха порядъчно![]()
![]()
![]()
Изгори, за да светиш!
Аз, нищо че съм 10. клас, си папках морковче. Ходихме с една чанта най-културно да дадем на зайчетата, а те зверовете после ни замяраха с тях![]()
nas ne sa ni zamerqli daje ni hraniha s pitka i med :P
Замерване с моркови, вие да не сте начално даскало и да хвърляте по първокласниците... ние обикновенно обикаляме всички стай кадето има зайци и половината клас на сила ядът моркови \/
заек съм ама не са ни нито хранили нито замерялицивилизовани сме ние в ГРЕ "Раковки"
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Bqha mi obe6tali o6te avgust mesec morkov4e ama v4era pri nas nqma6e takiva ekstri.Samo ni posre6tnaha s pitka s med i 4ubrica.![]()
Ema na 15-ti ni6to interesno...golemite vlizaha v staqta i qko ni oglejdaha i se kefeha 4e ima zaici![]()
am sa v ponedelnik 6te vidime kvo 6e stava...
edna priqtelka sabrala cqla torba s morkoviiskam i az....cqla torba s morkovi...obi4am morkov4eta mn sa polezni daje
аз кат беших зайче нямаше такива екстри като моркови, зеле, чушки и т.н. Само ми пускаха бъзици
Не ни замеряха,а ни даваха цивилизовано да си отхапем и някой като каже "не" му казват "ее традиция е, само малко.." няма такива насилствени работиСупер си беше \
/
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Не!Не съм заек .. пък на зайците им ги подаваха в ръка не ги замергаха ..![]()
Не не ни замеряха,нито ни храниха с моркови.