.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48

Hybrid View

zaek_f
    Guest

Вас замеряха ли ви с моркови

ei hora dneska poneje e parviqt y4eben den a i ima zaici vas zamerqha li vi s morkovi xa 6toto meen mnogoo

Няма как, аз съм 10 клас Ама, по принцип в нашето даскало сме мн възпитани и не се замевряме и храним
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Другите да,мене обаче баткото си ме хареса и ми го подаде с комплимент даже

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Град
    СофиЯ
    Еми ....тоо такова....оцелиха ме даже и по главата... нищо ми няма де...

Изобщо.

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Замеряха се,ама мен не ме уцелиха,понеже четох едно слово и не бях в тълпата
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

аз като бях заек по големите не причакваха в края на коридора с торбички пълни с моркови и ни ги даваха само

при мен нямаше такива рабати... малко бях разочарована ама айде живи и здрави те в 22 са интелигентни и възпитани хора

eeee pri mene ne be6e taka daje naprotiv-vs kato razbraxa 4e sme zaici ti4axa da se zapoznaem i mn ni se kefexa.mn veselo be6e!

Не.
    П.П сега съм 9 клас.

има 100000 такива теми!
    пак ли да повтарям.....
    П.П. друг път ползвайте ТЪРСАЧКА!!!!

ЕТО и 1 линк http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=131057
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Не са ме замеряли, в нашето училище нямаше такова нещо, просто си ни тъпкаха порядъчно
    Изгори, за да светиш!

Град
    Sin City
    Нас ни храниха не ни замерваха \/

Голям фен Аватара на BlueDevil
    Град
    Велико Търново
    Аз, нищо че съм 10. клас, си папках морковче. Ходихме с една чанта най-културно да дадем на зайчетата, а те зверовете после ни замяраха с тях

nas ne sa ni zamerqli daje ni hraniha s pitka i med :P

Град
    Русе
    Замерване с моркови, вие да не сте начално даскало и да хвърляте по първокласниците... ние обикновенно обикаляме всички стай кадето има зайци и половината клас на сила ядът моркови \/

Супер фен
    Град
    Bourgas
    заек съм ама не са ни нито хранили нито замеряли цивилизовани сме ние в ГРЕ "Раковки"
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Az minalata godina bqh zai4e i ne me dokosna edin morkov daje,no za smetka na tova,tazi godina taka me perna edin,4e... bluzata mi stana oranjeva!

Повече от фен
    Bqha mi obe6tali o6te avgust mesec morkov4e ama v4era pri nas nqma6e takiva ekstri.Samo ni posre6tnaha s pitka s med i 4ubrica.

Не,на мен ми дадоха

CrazyBearF
    Guest
    Ema na 15-ti ni6to interesno...golemite vlizaha v staqta i qko ni oglejdaha i se kefeha 4e ima zaici
    am sa v ponedelnik 6te vidime kvo 6e stava...
    edna priqtelka sabrala cqla torba s morkovi iskam i az....cqla torba s morkovi...obi4am morkov4eta mn sa polezni daje

аз кат беших зайче нямаше такива екстри като моркови, зеле, чушки и т.н. Само ми пускаха бъзици

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Не ни замеряха,а ни даваха цивилизовано да си отхапем и някой като каже "не" му казват "ее традиция е, само малко.." няма такива насилствени работи Супер си беше \/
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    Плевен ..
    Не!Не съм заек .. пък на зайците им ги подаваха в ръка не ги замергаха ..

Не не ни замеряха,нито ни храниха с моркови.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си