- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вие,сексът и родителите ви???
opredeleno znaqta i vse pak otdavna minah vyzrasta kogato tova me vylnuvashe mnogo
![]()
sorry 4e e izvan temata, ama ti mom4e ili momi4e si ?Първоначално написано от ^Sam90^
maika mi neznae, as ne sum ii kazala za6toto prosto ne e ot onezi koito 6te go prieme normalno!ba6ta mi e po-gotin i se dose6ta sam.![]()
Знаят, нямам проблем с това. Тази тема не притеснява нито родителите ми, нито мен.
Vsi4kite mi rodnini znaiat i s vsi4ki mi se e nalagalo da obsujdam temata samo pastroka mi ne iska da znae i daje o6te ne moje da preglutne 4e si imam gadje i ne sum "malkoto my momi4e"![]()
по последна информация - момчеПървоначално написано от *Thug_AngeL*
![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Майка ми знае, даже си споделям с нея някои неща...баща ми също знае, но с него не говорим за това...
![]()
![]()
Майка ми знае, говорили сме затова, но не много, а баща ми-сигурно не знае, и аз не знам.![]()
Майка ми предполага...а баща ми....незнам дали изобщо си го мисли![]()
аз,сексът И родителите ми не са свързани с нищоо по можду си.Личен живот и родители,за мен никога не са били съвместими понятия.Е не знам,аз за сватба ги подготвях тия дни,а те кога какво са се досетили...има ли значение ...
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
И наще са така - майка ми ми вика - "ползваш ли презервативи?" а аз "Не" и от там баща ми подочул от разговора вика - "Де ма, жена, да не тебе да те укачат...Айде мирвай там..." :Д Много си му се кефя на баща миПървоначално написано от fti4ka
![]()
В началото ме и да не са знаели, но после като отидохме на море заедно, спах няколко пъти у тях, после пак море, наще ги нямаще и 10 дена бяхме само у нас.. няма как да не знаят. С майка съм говорила млако на тази тема, с баща ми хич. Само малко се мръщи, когато ходя да спя у приятеля си, но не прави проблем.
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Povecheto roditeli znaqt, no im e mnogo po lesno da se pravqt na naivni. Tova e malko, kato sluchaq s cigarite- znaeshe che pusha, useshtashe che mirisha i 1 put ne me pita Pushish li >? ili zashto pushish. Az kato go napravi za 1 put i kazah. Tq beshe mnogo gorda s tova che sum i spodelia..kak da kaja..chuvstvashe se i kato priqtelka i kato maikaПървоначално написано от krem4et0
V moq sluchai..nashte sa razdeleni.. no i az ne bih napravila i opit da namekna, che vodq polov jivot ot 2 godini. Prosto e..nelovko moje bi?
mne mislq 4e znaqt ...![]()
JuSt WalK in thE ClouDs Of drEamSssSSsS!
I az kato go napravih za 1 pyt kazah na maika mi i reakciqta beshe "Blagodarq che mi spodeli" a bashta mi.... po princip ne govorim na taq tema,samo ponqkoga ako hodq da spq pri priqtelqt mi ima nqkakvi podmqtaniq tip "da se pazite ei"Първоначално написано от Misho4ka
Kogato doide momenta te se dose6tat nqma nujda az da im kazvam.
Не съм им казвала, не мисля че ги засяга тва. Не се интересуват особено много по тая тема, но все пак може да се досещат. I don't care
>>> House Music <<<
ami maika mi znae tui kato s neq ob6tyvam dosta dobre na vsqkakvi temi ,a s ba6ta mi ne si govorim izob6to i v takuv sly4ai toi neznae ni6ty za jivota mi v koqto i da e nasoka.
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!