.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    opredeleno znaqt a i vse pak otdavna minah vyzrasta kogato tova me vylnuvashe mnogo

Цитирай Първоначално написано от ^Sam90^
    Може и да се досещат - с бифшата ми приятелка не се криехме особено, а и колко пъти момчета са спали у нас...в мойта стая.... Не знам и не ме интересува особено - с тях говоря само за ежедневни неща - пари, храна и т.н. Да мислят, каквото си искат...
    sorry 4e e izvan temata, ama ti mom4e ili momi4e si ?

maika mi neznae, as ne sum ii kazala za6toto prosto ne e ot onezi koito 6te go prieme normalno!ba6ta mi e po-gotin i se dose6ta sam.

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Знаят, нямам проблем с това. Тази тема не притеснява нито родителите ми, нито мен.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Vsi4kite mi rodnini znaiat i s vsi4ki mi se e nalagalo da obsujdam temata samo pastroka mi ne iska da znae i daje o6te ne moje da preglutne 4e si imam gadje i ne sum "malkoto my momi4e"

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от *Thug_AngeL*
    Цитирай Първоначално написано от ^Sam90^
    Може и да се досещат - с бифшата ми приятелка не се криехме особено, а и колко пъти момчета са спали у нас...в мойта стая.... Не знам и не ме интересува особено - с тях говоря само за ежедневни неща - пари, храна и т.н. Да мислят, каквото си искат...
    sorry 4e e izvan temata, ama ti mom4e ili momi4e si ?
    по последна информация - момче
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Майка ми знае, даже си споделям с нея някои неща... баща ми също знае, но с него не говорим за това...

Мега фен Аватара на koalka
    Майка ми знае, говорили сме затова, но не много, а баща ми-сигурно не знае, и аз не знам.

Майка ми предполага...а баща ми....незнам дали изобщо си го мисли

аз,сексът И родителите ми не са свързани с нищоо по можду си. Личен живот и родители,за мен никога не са били съвместими понятия.Е не знам,аз за сватба ги подготвях тия дни,а те кога какво са се досетили...има ли значение ...
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

Повече от фен Аватара на VeSna
    Цитирай Първоначално написано от fti4ka
    знаят и без да съм им казвала.. да не са тъпи..
    И наще са така - майка ми ми вика - "ползваш ли презервативи?" а аз "Не" и от там баща ми подочул от разговора вика - "Де ма, жена, да не тебе да те укачат...Айде мирвай там..." :Д Много си му се кефя на баща ми

Град
    kadeto iskam
    az nikoga ne sum govorela nito s maika mi nito s ba6ta mi na tazi tema.. no predpolagam ve4e se dose6tat 4e s1m pravila sex, vupreki 4e za ba6ta mi sam seedno na 10

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена

Re: Вие,сексът и родителите ви???

В началото ме и да не са знаели, но после като отидохме на море заедно, спах няколко пъти у тях, после пак море, наще ги нямаще и 10 дена бяхме само у нас.. няма как да не знаят. С майка съм говорила млако на тази тема, с баща ми хич. Само малко се мръщи, когато ходя да спя у приятеля си, но не прави проблем.
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Защо е нужно да знае, след като се прави, че такова нещо не съществува?
    И аз така разсъждавам-нито ме е питал, нито ме е съветвал нещо. Абсолютно нищо при все, че имам гадже от 3 години и нещо!
    Povecheto roditeli znaqt, no im e mnogo po lesno da se pravqt na naivni. Tova e malko, kato sluchaq s cigarite- znaeshe che pusha, useshtashe che mirisha i 1 put ne me pita Pushish li >? ili zashto pushish. Az kato go napravi za 1 put i kazah. Tq beshe mnogo gorda s tova che sum i spodelia..kak da kaja..chuvstvashe se i kato priqtelka i kato maika V moq sluchai..nashte sa razdeleni.. no i az ne bih napravila i opit da namekna, che vodq polov jivot ot 2 godini. Prosto e..nelovko moje bi?

mne mislq 4e znaqt ...
    JuSt WalK in thE ClouDs Of drEamSssSSsS!

Цитирай Първоначално написано от Misho4ka
    Povecheto roditeli znaqt, no im e mnogo po lesno da se pravqt na naivni. Tova e malko, kato sluchaq s cigarite- znaeshe che pusha, useshtashe che mirisha i 1 put ne me pita Pushish li >? ili zashto pushish. Az kato go napravi za 1 put i kazah. Tq beshe mnogo gorda s tova che sum i spodelia..kak da kaja..chuvstvashe se i kato priqtelka i kato maika V moq sluchai..nashte sa razdeleni.. no i az ne bih napravila i opit da namekna, che vodq polov jivot ot 2 godini. Prosto e..nelovko moje bi?
    I az kato go napravih za 1 pyt kazah na maika mi i reakciqta beshe "Blagodarq che mi spodeli" a bashta mi.... po princip ne govorim na taq tema,samo ponqkoga ako hodq da spq pri priqtelqt mi ima nqkakvi podmqtaniq tip "da se pazite ei"

Kogato doide momenta te se dose6tat nqma nujda az da im kazvam.

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Не съм им казвала, не мисля че ги засяга тва. Не се интересуват особено много по тая тема, но все пак може да се досещат. I don't care
    >>> House Music <<<

ami maika mi znae tui kato s neq ob6tyvam dosta dobre na vsqkakvi temi ,a s ba6ta mi ne si govorim izob6to i v takuv sly4ai toi neznae ni6ty za jivota mi v koqto i da e nasoka.
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си