.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Volley-ball в Благоевград

Ako ima nqkoi ot Blagoevgrad i da znae kade moga da se zapi6a na volley-ball 6te sym my mn blg ako kajee
    Mn iskam da se zpi6a ama nz dali ima.Pitam na tyka na tam ama nikoi neznae
    Стани по-добър човек, и гледай да си наясно със себе си, преди да срещнеш някого с надеждата, че той ще разбере що за човек си ти!

Град
    Долината На Идиотщината
    ми на мен бившия ми учител по физическо Антон Кокалков се казва,той сформира волейболен отбор,ама не знам дали има и момичета,ако не иди потърси в интерната там съм почти 100 % сигурен че има,а и господина ми може да е там

Град
    {}град на мечтите{}
    ми аз съм от Благоевград и имам познати, които ходят на волейбол ще разпитам и ако има за момичета ще ти напиша
    HoPiNg FoR tHe BeSt,
    BuT eXpEcTiNg ThE wOrSt...

Град
    {}град на мечтите{}
    значи едно момче от класа ми е ходил в интерната , някакъв учител от трето е треньор и каза, че има и за момичета
    HoPiNg FoR tHe BeSt,
    BuT eXpEcTiNg ThE wOrSt...

Мда, и аз мисля че трябва да разпиташ в интерната, там имаше преди време..предполагам още има...

за баскетбол съм сигурна,че има... (даже в тая новата зала Скаптопара) .. но за волейбол,провери в интерната,както каза blueberry_14 :P
    Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си