.
Затворена тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

въпрос за стачката

Здравейте.....така.....и аз да питам нещо.

да питам другата седмица дали продължават стачките?
    щото ако продължават и при нас ще има ама се чуда дали продължават другата седмица или повече няма да има?
    е?дали знаете?
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    Inside the temple
    За всяко даскало е различно.
    Защото стачката по всяка вероятност ще продължи минимум и другата седмица.
    Но някои учители имат право да се откажат. Даже някои вече го направиха. Парите им трябват и не могат да си позволят да продължават да стачкуват.
    When I love, I love.

Голям фен Аватара на tainstvenata
    Всяко училище си решава май за нашето знам,че сигурно ще продължат но има време .. ще се разбере в последният момент
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

да мерси.
    въпроса ми беше дали продължава със сигурност,защото наще даскали били подали документи но били ги подалали късно,и ако има
    и другата седмица стачка със сигурност и при нас ще има.
    мерси за отговорите.

ако искате можете да заключите темата.

Guest
    taka bih iskala da znaq dali nqkoi znae ne6to za sta4kite v ruse i po to4no za angliiskata gimnaziq blagodarq vi predvaritelno

Цитирай Първоначално написано от Unfaithful Baby
    taka bih iskala da znaq dali nqkoi znae ne6to za sta4kite v ruse i po to4no za angliiskata gimnaziq blagodarq vi predvaritelno

по сведение 85% от училищата в цяла БГ стачкуват даже и повече нащо ще стачкуват другада седмица сигурно и ващо щото стачката продължава!

Новините...от там ще се разбере.

Днес попаднах на два автобуса,препълнени с учители,пред Народната библиотека се бяха струпали стотици,някакъв митинг имало из центъра,разбрах.
    If the road ahead is not so easy
    Our love will lead the way for us
    Like a guiding star
    I'll be there for you if you should need me...

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Дано вече да учим нормално от понеделник.Това на нищо не прилича.Прави са,ама ние не сме виновни да ни скъсяват ваканцията заради прищевките на даскалите!
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Цитирай Първоначално написано от sexy_for_you
    Дано вече да учим нормално от понеделник.Това на нищо не прилича.Прави са,ама ние не сме виновни да ни скъсяват ваканцията заради прищевките на даскалите!
    Е,не точно прищевки...та те са в пълното си право. Само дето наистина не е нормално това,което се получава-струпване на непредаван материал,по-голямо натоварване за по-нататък...дано се разрешат нещата. Аз не знам до кога ще продължава стачката...
    Look deep inside me ...

..та те са в пълното си право.
    =D>

Цитирай Първоначално написано от real-girl
    Цитирай Първоначално написано от sexy_for_you
    Е,не точно прищевки...та те са в пълното си право. Само дето наистина не е нормално това,което се получава-струпване на непредаван материал,по-голямо натоварване за по-нататък...дано се разрешат нещата. Аз не знам до кога ще продължава стачката...

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Не знам ама неска чух едни от нащо даскало да си говорят: "Какво ще правиме другата седмица като няма да се учи" тъй че... има вероятност в нащо даскало да започне стачка. Доколкото разбрах немската от другата седмица също са в стачка... Леле хора, дайте верно и ние да направиме нещо,защото ще стане много кофти...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    По молба на авторката темата се заключва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си