- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- HELP - искам да се разделим
Колкото повече отлагаш нещата, толкова по-зле стават.
Ако я беше скъсал преди година и половина - две, до сега тя да те е забравила хиляди пъти и да се беше влюбила поне още веднъж-два пъти... Такаче.. вместо да се чудиш как да се изхитриш и да излезнеш чист от тази ситуация се раздели с нея, за да не живее мацката в лъжа..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
saglasna sam s miloto_girl-4e po dobre skusai s neq ... po dobre 6te e i za dvama vi ... nqma smisal da produljava6 da q luje6!!!
И к'во толкова време ти си с нея просто ей така като се надяваш да дойде деня,в който от някъде ще й скимне да те скъса.Просто й кажи,че не искаш повече да сте заедно и това е няма какво да увърташ,само да баламосваш момичето
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
netstava mila ... nestava, az ne i zvynq, ssamo tq na mene, nie pochti ne izlizame, ne sym q zpoznaval s priqteli poznati, pone ne s poveche ot nqkolko personi. а време за себе си имам много ... оле :Д на тоя комп имало пфонетикаПървоначално написано от VIP_SIMONA
![]()
а и има едно обстоятелстово ... учум в една и съсхта група в унито и просто немога да скъсам аз. много кофти схте стане с колегите, затова не съм скъсал досега а изчаквам.
ah ah ah ... ako скъсам с нея аз, едва ли ще й кажа това. със сигурност ще измисля нещо по-така. а относно любовта ... невярвам в нея :ДПървоначално написано от SWASTICA
прочети предния пост за да не се повтарям. там съм казал защо немога. просто следвам заедно.Първоначално написано от SWASTICA
Emi vij sa kvo pove4eto mom4eta ste ideoti po otno6enie na kusaneto..6toto takiva kato teb pravqt "iz4akvatelen period" v koito otbqgvat momi4eto i t.n s cel "da ne q naranqt" a pravqt obratnoto kazvam ti zaebava li sa me s takuv period i nakraq mi ide6e da se grumna .....a po temata otiva6 i i kazva6 tvoi e problema kak no ne otlagai i prez tva vreme da q otbqgva6ne go pravi! Kaji i go v liceto 6toto taka e po-zle
Има много начини да скъсаш едно момиче, но най-правилният е очи в очи да и кажеш истината... Иначе след това става по-лошо.. ако тя още те обича ще иска свпоето обяснение "Защоо?" .. Затова като решиш най-после да я скъсаш бъди готов да отговориш честно на всичките впроси, които тя има.. Дори да започне да те моли да останеш с нея, просто и кажи, че няма смисъл и си тръгни..
Вие на хероин ли сте бе?
Ам за да не я нараниш земи се ожени за неяЕдин път прояви и ти егоизъм и й кажи кво мислиш и чувстваш Има и друг вариянт-ако тя е някаква 250 килограмова дебелана бягай защото предполагам и теб ще изяде както е направила и с другите които са и се опълчили
Но това само ако е неква свинчуга
![]()
Ми тогаа пич след като си издържал толкова време така, а пък нямаш сили да се разделиш ти с нея ше търпиш и ше мълчишПървоначално написано от Krom
Не, ти си си го напраил така, ти сам можеш да се отървеш от тва, така че просто и обесни нещата реално, кажи и че искаш да си поддържате връзка и т н но просто не искаш да сте двойка вече.. шото 2.5 год не се преглъщат туко-така .. успех
Разрови прахта... и събери ме,
частица разпиляна празнина...
Не ме изкупвай, просто утеши ме,
спасение вържи ми... без вина!
Зарежи я! Кажи и го направо... Иначе може да я нараниш повече, а и себе си нараняваш и се тормозиш!![]()
DAMI I GOSPODA - MYJ POOOD 4EHAL![]()
![]()
![]()
bratle povqrvai mi nqma jena slaba kato pra6inka i sys slaba psihika...
qvnno tvoqta si e super izpe4ena 6toto za da te zadyrji 1 godina bez ti da iska6...... pravi si izvodite koi e po-ranim i po hitar......
prosto i kaji kysame i tolko vsqko momi4e moje da prejivee 1 myj pod 4ehal da skysa s neq
:d
![]()