.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Колкото повече отлагаш нещата, толкова по-зле стават.
    Ако я беше скъсал преди година и половина - две, до сега тя да те е забравила хиляди пъти и да се беше влюбила поне още веднъж-два пъти... Такаче.. вместо да се чудиш как да се изхитриш и да излезнеш чист от тази ситуация се раздели с нея, за да не живее мацката в лъжа..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    PleVen
    saglasna sam s miloto_girl-4e po dobre skusai s neq ... po dobre 6te e i za dvama vi ... nqma smisal da produljava6 da q luje6!!!

Повече от фен
    Град
    Sofia
    И к'во толкова време ти си с нея просто ей така като се надяваш да дойде деня,в който от някъде ще й скимне да те скъса.Просто й кажи,че не искаш повече да сте заедно и това е няма какво да увърташ,само да баламосваш момичето
    Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!

Цитирай Първоначално написано от VIP_SIMONA
    ne i zvani!nE q tyrsi!KOgato tq te tarsi i kazvai 4e si imash raqbota!Kogato iska da otidete nqkade zaedno i kaji 4e iskash da izleznesh s priqtelite si!Postarai se tq da ti se razsardi,a kogato tova se slu4i prosto i namekni,4e mn sajalqvash,4e taka se e polu4ilo---kaji i i 4e ne iskash da se povtarq i za tova iskash izvestno vreme da bydete samo priqteli!Uff neshto takova izmisli
    netstava mila ... nestava, az ne i zvynq, ssamo tq na mene, nie pochti ne izlizame, ne sym q zpoznaval s priqteli poznati, pone ne s poveche ot nqkolko personi. а време за себе си имам много ... оле :Д на тоя комп имало пфонетика
    а и има едно обстоятелстово ... учум в една и съсхта група в унито и просто немога да скъсам аз. много кофти схте стане с колегите, затова не съм скъсал досега а изчаквам.

Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    ТИ си си виновен,ти си я лъгал...ооооо мн подло от твоя страна,дано някога ти се случи на теб....Дано се влюбиш страшно много и приятелката ти да каже:Не съм изпитвала нищо към теб,просто бях с теб от съжеление!ДАНО!!!!Сега и го кажи в очите путьо!
    ah ah ah ... ako скъсам с нея аз, едва ли ще й кажа това. със сигурност ще измисля нещо по-така. а относно любовта ... невярвам в нея :Д

Цитирай Първоначално написано от Krom
    ТИ си си виновен,ти си я лъгал...ооооо мн подло от твоя страна,дано някога ти се случи на теб....Дано се влюбиш страшно много и приятелката ти да каже:Не съм изпитвала нищо към теб,просто бях с теб от съжеление!ДАНО!!!!Сега и го кажи в очите путьо!
    ah ah ah ... ako скъсам с нея аз, едва ли ще й кажа това. със сигурност ще измисля нещо по-така. а относно любовта ... невярвам в нея :Д
    Защо измисляш,ЗАЩОТО СИ ПУТЬО!!!Ей за това,та нали не вярваш в любовта ?...Защо проявяваш милост?...Кажи и го в очите...Егати базливеца,чесно!
    прочети предния пост за да не се повтарям. там съм казал защо немога. просто следвам заедно.

Град
    in the middle of nowhere
    Emi vij sa kvo pove4eto mom4eta ste ideoti po otno6enie na kusaneto..6toto takiva kato teb pravqt "iz4akvatelen period" v koito otbqgvat momi4eto i t.n s cel "da ne q naranqt" a pravqt obratnoto kazvam ti zaebava li sa me s takuv period i nakraq mi ide6e da se grumna .....a po temata otiva6 i i kazva6 tvoi e problema kak no ne otlagai i prez tva vreme da q otbqgva6 ne go pravi! Kaji i go v liceto 6toto taka e po-zle

Град
    София
    Има много начини да скъсаш едно момиче, но най-правилният е очи в очи да и кажеш истината... Иначе след това става по-лошо.. ако тя още те обича ще иска свпоето обяснение "Защоо?" .. Затова като решиш най-после да я скъсаш бъди готов да отговориш честно на всичките впроси, които тя има.. Дори да започне да те моли да останеш с нея, просто и кажи, че няма смисъл и си тръгни..
    Вие на хероин ли сте бе?

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Ам за да не я нараниш земи се ожени за нея Един път прояви и ти егоизъм и й кажи кво мислиш и чувстваш Има и друг вариянт-ако тя е някаква 250 килограмова дебелана бягай защото предполагам и теб ще изяде както е направила и с другите които са и се опълчили Но това само ако е неква свинчуга

Град
    Дом е там,където дупето ти седне :>
    Цитирай Първоначално написано от Krom
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    еми нямаш друг начин .. кво ше бъдеш с нея и ше я лъжеш, че я обичаш а ти ще се измъчваш.. не става така.. не е добре и за тебе и за нея.. просто кажи, че всичко е до тук..
    Nali pisha che neiskam az da kysam ... omg ... az ako iskah da skysam s neq, vmesto tq s men shtqh da sym go napravil predi poveche ot 1 godina, sigurno oshte predi 2. no prosto ne mi dava dusha. tq e tolkova lesno naranima i s labilna psihika, che ako az q odreja neznam dali nqma da se pobolee. otdelen e vyprosa che az samiqt shte se naranq, kato vidq kakvo i prichinqvam.
    Ми тогаа пич след като си издържал толкова време така, а пък нямаш сили да се разделиш ти с нея ше търпиш и ше мълчиш
    Не, ти си си го напраил така, ти сам можеш да се отървеш от тва, така че просто и обесни нещата реално, кажи и че искаш да си поддържате връзка и т н но просто не искаш да сте двойка вече.. шото 2.5 год не се преглъщат туко-така .. успех
    Разрови прахта... и събери ме,
    частица разпиляна празнина...
    Не ме изкупвай, просто утеши ме,
    спасение вържи ми... без вина!

Зарежи я! Кажи и го направо... Иначе може да я нараниш повече, а и себе си нараняваш и се тормозиш!

DAMI I GOSPODA - MYJ POOOD 4EHAL

bratle povqrvai mi nqma jena slaba kato pra6inka i sys slaba psihika...
    qvnno tvoqta si e super izpe4ena 6toto za da te zadyrji 1 godina bez ti da iska6...... pravi si izvodite koi e po-ranim i po hitar......

prosto i kaji kysame i tolko vsqko momi4e moje da prejivee 1 myj pod 4ehal da skysa s neq

:d

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си