Защо не направите в този форум да се пише само с регистрация ?! Така ще се избегнат доста тъпите спамъри и флуудъри, също така ми писна да гледам цяла тема с Анонимко-фци...
Така е! Аз мисля, че знам как да се направи и ако някой Админ се интересува...да ми пише ЛС...Първоначално написано от GregoryHouse
П.П. Не се шегувам, сериозно!!![]()
![]()
![]()
Adminite znaqt ili pone imat hora, koito znaqtProsto ne iskat da se vuvede i v tozi razdel ima i vajna tema otnosno tozi vupros + o6te 50
Izvinqvam se za latinicata![]()
А защо да не се въведе? Нали това искат всички (без гостите)?! Е, както искат ама, аз мисля, че трябва да се променят правата на форума...![]()
темата ти така или иначе ще се заключи..
дискутирана е толкова пъти че..
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Първоначално написано от GregoryHouse
подкрепям те с 2 ръце =D> =D>
Неподходящ размер на снимка в подпис!
подкрепям и това мнение с 2 ръце =D> =D>Първоначално написано от Technof@n
hmMm az puk ne mislq che trqbva krilicata da e zaduljitelna ne moa da razbera kakvo vi prechi da se pishe na latinica![]()
По-разбирамо е! Има толкова неграмотни тука, че не истина....Аз съм за задължитено писане на кирилица! =D> =D> =D>
колкото и да е дискутирана тази тема и аз съм за с 2 ръце =D> =D> =D>....Аз съм за задължитено писане на кирилица!
И каква ще е разликата?Според мен,дори и да се въведе това като правило невиждам какво ще се промени.Има много регистрирани,които не са дали никаква информация за себе си (включително и аз),само един nick-name и нищо повече.Първоначално написано от GregoryHouse
Спамърите и флуудърите неможеш да ги спреш с регистрация...ще се регистрират (а тук регистрацията става лесно и бързо) с някое измислено име и пак ще си пишат глупости на воля.
Така,че няма смисъл да се ядосваш...най-добрият вариант е да го приемеш или просто да се научиш да не обръщаш внимание.
A qui
Айде вече е с регистрация, с изключение на 1-2 раздела...![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Кои?Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
сериозноПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
не мога да повярвам
![]()
Секс, Любов и Здравни проблеми и болести.Първоначално написано от Red Guy
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
не са го въвели,за6тото и без това регистриралите са малко,а я помислете 90% от авторите на темите са гости и ако им забранят да пи6ат кои 6те останат 10 или 20% регнали се и 6те е скуу4но!![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !