Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl

Авторката защо не седнеш примерно на 4-ри очи с твоята приятели и да и кажеш всичко...Ако е истинска приятела би те разбрала и бихте си останали " най-най-най добри приятелки "... Това лично аз с1м го правил за приятел ( имам предвид, че моят " най-най-най доб1р приятел си беше харесал едно момиче...момичето мен... аз момичето... но в1преки това се отказах от нея, за да му предоставя в1зможност той да се пробва.. в1преки, че не се получи м/у тях... )...та извод1т ми е следният : Ако ти е приятелка, на която можеш да разчиташ на всичко, ама на абсолютно всичко без проблеми " би ти отст1пила " момчето, в1преки че то вече не е нейно...Не мисля че трябва да се притесняваш от факта, че са ходили преди известно време или не са... а това което трябва малко да те заинтригува и да проявиш интерес е да разбереш момчето има ли чувства к1м теб изобщо или просто си играе с теб...
Точно така!! Поеми си дълбоко въздух,.. успокой се!! Бъди искренна с приятелката си иначе кфи приятелки сте ако не си споделяте, а от нейна страна, ако ти е истинска приятелка, ще те разбере и не се стягай много ... calm down