- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Оставка! Оставка!
namina, за да правим такова нещо се изисква разрешение за стачка от общината. Мисля, че е по- сложно отколкото си го представяме. За да направим нещо такова, поне трябва да сме сигурни, че ще дойдат хора
Стачкувай си, ние НЕ те подкрепяме.Първоначално написано от bqsna_teenagerka
Ебаси, много егоисти се навъдиха, уе. То бива, бива, ама чак толкоз .... Ако не си разбрала, Даниелчо Вълчо мисли при по-продължителни стачки действия да сметне учебната година за нулева. Така, че имаш доста време - две години ще учиш в седми клас - ще го научиш добре![]()
![]()
. Иначе и аз подкрепям учителите и ако чуя, че някъде из Русе стачкуват пред някоя административна сграда или някъде по улиците, с удоволствие бих отишла с тях да стачкувам независимо от кое училище са - моето или някое друго
![]()
Що се отнася до правителството - тез се оказаха по-некадърни и смотани от всички останали, взети заедно, които помня. Смятам, че хората няма да търпят дълго и скоро ще се направи някой преврат и ще има предварителни изобри и за парламент. ДОЛУ АДВОКАТЧЕТО ВЪЛЧЕВ ДА ХОДИ ДА СИ ОТВАРЯ КАНТОРА!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Memento moriendum esse!
Така еее.И тъй като ние сме ученици няма да ни разрешат по никакъв начин.Затова повече резон има да отидем на митингите на учителите.Първоначално написано от ^Santra^
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
Ами аз и някои съученици бяхме, но като цяло ученици почти нямашеПървоначално написано от malone
И аз искам да го махнат,но няма смисъл.Който и да го замества може да е дори по зле.
Писна ми Вълчев да се подиграва с нас учениците,с системата на образованието и най-вече с учителите!
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
Даниел Вълчев е добър човекПървоначално написано от mon4eto
,идиоти
Какво искате от човека
![]()
Вие гледате ли телевизия или само слушате,че учителите протестират
А?Човека каза,че не може изведнъж да им даде 100% дори и да иска!!!Днеска каза,че ако се споразумеят да започне от по-малки проценти и постепенно-може!Ама учителите се инатат,като се инатат по 300лв
![]()
![]()
![]()
![]()
Гледай те малко,какво е виновен човечеца,а
да ви е направил нещо
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
NeKа![]()
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
у4ителите искат 100% увели4ение на заплатите до края на 2008 а не от днес за утре.. така4е министъра си остава говедоПървоначално написано от sladkish_14
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Същност, поне това, което разбирам от моите учители, те са съгласни на постепенно увеличение. Но господин Тренчев и госпожа Такиева, си правят политическа кариера на гърба на учителите. Ако те не бяха инати, споразумение щеше да имаПървоначално написано от sladkish_14
Той КАЗВА, че не може.Първоначално написано от sladkish_14
Абе не искам да бъда лош към министъра, защото съм му длъжник откакто отърва моя випуск от матурите, но колкото повече стачки толкова по-добре. Ако всички сектори се вдигнат, това може да прерастне в бунт като този отпреди 10 години и украинският комунист да падне. =D>
аз съм ЗА ... той няма представа какво е положението в училищата и с тези глупости които измисля постоянно![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
ТъпачкаПървоначално написано от sladkish_14
![]()
Съгласен съм =D>Първоначално написано от Lake_bodom
Комунистите трябва да паднат![]()
А ти sladkish_14, мило, не се меси където не разбираш![]()
НЕ НА МАТУРИТЕ!
http://ne-maturi.hit.bg/
Не че съм много солидарна към политиците ни ама кво е виновен човека.вече кажа че увелицението ще стане постепенно а учителите като не разбират това нека стачкуват само се излагат.Пък не виждам той какво може да направи.В никакъв случей не го защитавам но той неможе да направи нищо
to toq e stanal ministur samo da precaka vsi4ki-u4iteli,u4enici,daje i roditelite.
OSTAVKA![]()
“There is always some madness in love. But there is also always some reason in madness.”
maj ne si mn naqsno kak stoqt ne6tataПървоначално написано от caRamelO_cHicA
1-ministura e kazal postepenno-sled nqkolko godini,kato se ima predvid kolko burzopada stojnostta na parite,naistina li si misli6 4e tova povi6enie 6te e su6testveno,ako izob6to se zabelqzva daje hah.osven tova sled 2 godini(za kogato toj planuva uveli4enieto) moje da stanat tolkova mn ne6ta...
2-toj moje da napravi mn. v edno ot poslednite si izkazvaniq be6e zaqvil 4e pari za uveli4enie na zaplatite ima,no ne tova e na4ina ot strana na u4itelite da go polu4at=>ne im dava pari prosto na puk.a ot druga strana te ako ne sta4kuvat,pak nqma da im dade prosto,za6toto "qvno ne napirat tolkova za povi6enie i ne im trqbva"
s 2 dumi ministura e lukavo kopele koeto qvno mrazi vsi4ki![]()
“There is always some madness in love. But there is also always some reason in madness.”
Напротив много добре знам как стоят нещата аз съм против стачката.За съм увеличението и на заплатите но не и с 100% има хора който се скъсват от работа и получават дори по малко от тях такаче.Пък казах че той неможе да направи нищо защото вдигнели учителските заплати ще се налажи да вдигнат и другите заплати и ще стане една такава бъркотия.Това имах предвит в горния си пост иначе това за копелете съм напълно съгласна.Първоначално написано от flora23
Министъра е мижитурка.ОСТАВКА + бой за тоя боклук.
The grass was greener
The light was brighter
The taste was sweeter
The nights of wonder
With friends surrounded
The dawn mist glowing
The water flowing
The endless river
Forever and ever
Не само е мижитурка ,той е най-глупавия министър от 15 години сигурно.Всички го мразят !!!!Първоначално написано от PINK_FLoyD
Тъпанар е, зубкал е в училище и си го изкарва на насПървоначално написано от kahn
![]()
Скоро си отива, спокойно![]()
А дано !!! тва копеленце ни пре*ба тази година да държим матури!Първоначално написано от Борат