- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Аз съм на 15 а тя на 23
аз казах в друга тема че презерватива не предпазва 100%, а само малко над 99%.
А относно твоя "проблем": момко ... тя да се оправя, ако иска да проявиш отговорност спрямо детето можеш да я дадеш под съд за насилвване на непълнолетни. в смисъл щом ти нямаш 18 и правите секс тя е отговорната за това и всички последвали следствия. Ти нямаш никакви ангажименти докато не навършиш 18, а и тя няма право да ти търси отговорност за отглеждането на детето, ако реши да го заръжи, след като навършиш 18.
И направи ДНК тест на бебето следкато се реоди за башенство, трябва да си 100% сигурен, че е твое, ако тя го роди, за да решиш какво да правиш.
с риск да бъда неразбран ще кажа моето простичко мнение..Първоначално написано от Dea7hKiller
според мене тая "кака" въобще не я боли хyя за тебе и иска само да те направи луд и да ти вземе парите.. а едното бебе е идеалният начин да оръси яко ваще с мангизи.. а пък и ти сам казваш че секса е бил с презерватив..
има сякви хора на тоя свят тъй че не се съмнявам да има нещо такова..
п.с. това е моето лично мнение и не подлежи на коментар..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
ти за себе си не можеш да се грижиш дет с е вика , пък за бебе...!
не ти помагам така, то и няма как, ама незнам...
ако се пак е решила да ражда , ти не можеш да я спреш,ама поне си направи тест и разбери дали е твое и така...! след тва как ше ти продължи живота ти се сети...
гледаш на някъде и очакваш нещо да се случи.а като се замислиш се случват неща на които ние казваме,че нищо не се случва! е извинявайте ама вятъра също се случва...!?
spored mene 'kakata'si e namerila dr koito da q zaplodi i sega gleda kak da izkara pari ot tebe!kakto nqkoi dr kazaha-parvo se uveri 4e e tvoe s kraven test a posle 6te mu misli6!no dokato nese dokaje 100% 4e e tvoe-nese vrazvai HORATA SA MN MRASNI SA6TESTVA I ZA PARI VS PRAVQT
obi4am moeto milo
0_О Ужас !Къде й е бил акъла на тази ЖЕНА ,защото според мен тя е достатъчно зряла ,за да бъде наричана така вече..да прави секс с 15 годишен..-нищо лично..просто ми се вижда доста странно >_< но както и да е/..случило се е..Аборта е решение,но ако тя иска да го задържи е в правото си..друг е въпроса ,че за теб това ще бъде една голяма отговорност ,нещо ,с което да се съобразяваш и то на такава възраст..Ами ако иска издръжка или нещо др -все пак ти ще си баща на това дете..твоите родители ще трябва да плащат..ух >_< Поговорете и вземете най-доброто решение,най-доброто за двамата..
Ханна (•_●) каза: az 6a karam karuca..oba4e iskam da q tegli magare
Ханна (•_●) каза: ne kon
Ханна (•_●) каза: ne si padam po visokite skorosti о_Х
Според мен въпросната кака си е била бременна преди да се запознае с теб...после те е съблазнила,легнали сте си....и сега тя се опитва да те изкара баща...хах помисли малко...не бъди толкова наивен...
Направете кръвен тест и идете на генеколог за да установи на колко седмици е плода....Връзвам бас,че е около 2,3 седмици по-стар от запознанството ви![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ОМГ ОМГ ОМГ ОМГ ОМГ ОМГ ! Абе дете,ти нормален ли си ?
![]()
![]()
![]()
абе, вие сте идиоти, бе
3 страници коментари и му вярвате?!
аз знаех, че интелектуалното ниво на средностатистическия юзър не е особено високо, но това вече ме уби
Собственост на Canis_Dirus
HAhaahHAHahahhAAHahhAAH
Верно бе още някой хора викат "еееее пич преебан си" или пък "еми поговорете с нея да видим кво ще стане" хахаХАхахХьхьаъъаЪАЬХаьхЬ хаьх ХЕНЕНЕНЕНЕЕЬЬАХАЬ ХАЬХАЬ ХАЬХЪЬЬАХа РОФЛ РОФЛ РОФЛ ЛМАО ЛМАО ЛМАО![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не е високо, драгаПървоначално написано от _Cuddly_
помниш ли темат с лайняният кекс,а?![]()
забравила съм...Първоначално написано от quench
Собственост на Canis_Dirus
A STIGA BE !Първоначално написано от 213
![]()
Щом си бил с презерватив съвсем нормално е да я попиташ, без да се карате, дали бебето е наистина от тебе!... А ако е наистина трябва да вземето решението като зрели хора.
Първоначално написано от Slayed?
Не го слушайте тоя буклук.
модерирано от ramaiana
т.9 от правилника
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
ima mn varianti za re6enieto na tozi probelm! moje6 da q obedi6 da napravi abort;da si zadarji bebeto no da zabravi za tebe za6toto nemislq 4e na 15 iska6 da smenq6 pampersi vmesto da ...izliza6 s priateli (primerno);moje puk da iska6 tova i da go napravite zaedno! ob6to vseto e do tva kakvo ti iska6 a ne 4ak tolkova tq za6toto vse pak ti si tozi na koito 6te mu bude trudno i provaleno bude6teto!
1-во = тва дете сигурно не е от теб.
2-ро = тряябва да я накараш да направи аборт щото дори и тя да е готова да бъде майка ти не си готов да бъдеш баща!
3-то = ако не съгласи, ти си на 15 (непълнолетен си).....
ВИНАГИ ИМА КАК ДА Я НАКАРАШ АКО НЕ ИСКАШ ДА СТАВАШ БАЩА НА 15!!!
Успех
Обшо взето, всичко общо е взето!
Така си го надрубил така че го сърбаш и като ти гледам правописа направо ми става лошо не че моя е идеален ама ти си направо критичен случей ... до колкото до бебето нека се роди момичето е на 23 ти още 3 години ставаш пълнолетен и ще можете се грижите за него през тези 3 години тя ще се грижи повече за него и такаайде успехче
![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...