.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Град
    Sofia

Кандидатстване 1 година след завършване

Значи мисля да не кандидатствам веднага, да не се мъча да съчетавам училище,матура,кандидатств ане в едно, ами да е по-спокойно. Не разбирам защо всички бързат толкова много...
    Ще работя 1 година след завършването и ще си уча за следващата приемна година Възможно ли е това или изпускам някакви бонуси?
    просто аз

мисля че е възможно.
    посъветвай се с КРЕМЧЕТО!
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Моето мнение е че 1 година е голяма загуба .... Аз лично веднага кандидаствах и си влязах. Причините са: по рано ще завърша и по рано ще натрупам опит от тези които пропускат 1 година... Вече съм започнал и стаж по специалността си ... Зависи какви са ти плановете за бъдещето ... но ако те са големи, ти препоръчвам веднага да си кандидатстваш.. Много зависи от човека, примерно имах съученици, които мислеха като теб и почнаха веднага след гимназията да бачкат, обаче решиха че им дават добри пари и така си и продължиха,като си казваха има време за висшето... някои седнаха на 2-та година да учат за изпити ама заедно с бачкането не стана ... забравят повечето работи ... (е зависи дали си ги учил в училище...) Но пак казвам всичко зависи от самия теб!
    Моля, тези които искат да ме питат за НВД диетата, да са с конкретни въпроси по диетата, не мога да правя на всеки по отделно диета!

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    За 1 година се забравят много неща, а и веднъж човек стане ли напълно самостоятелен, после трудно се връща към ученето, защото от можеш и да работиш и да учиш, но в 90% от случаите нещо не много доходно, което пък няма да те удовлетворява.

Това е точно като положението на брата на приятеля ми. Той зарочна 12 часова работа уж за един месец, но постепенно му хареса и разбира се, дори не успя да завърши 11 клас и сега ще повтаря... При това пак си работи, обаче не се усеща, че ако сега му стигат 300 лева, то след време ще са му малко като си хване и жена и дете и апартамент и кола и тн и тн.

Напълно възможно е, а щом смяташ, че това е оптималният вариант, нищо не ти пречи да го направиш. Внимавай обаче плановете ти да не се объркат в последствие.
    На запад много завършили гимназията ученици си взимат "a year-off", при тях е много разпространено и напълно нормално.

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Лоша идея. Като започнеш да работиш трудно ще ти остава време и желание да седнеш да учиш за изпити. Освен това се забравят нещата, които не се включват в изпита ти, но ти трябват за университета.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Може.Но защо да губиш 1 година.Можеш да работиш и да учиш,но е малко трудно.Мой приятел работи и ходи само на изпити.Справи се отлично даже сега второ висше ще кара.Успех.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си