.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 75

НЕ СМЕ НИЕ ВИНОВНИ ДА ВДИГАМЕ СТА4КА :D

хора,вижте 4е покрай тая ста4ка ние сме най пострадалите,ако продължи месец ста4ката (тъй като моите даскали ли4но ми казаха,4е няма да се откажат докато няма резултат) това са 22 дена!!! как ще ги наваксваме???? освен 4е ще ни съкратят ваканциите,ще ни струпат от у4ене!!! ще у4име и събота и сигорно и неделя!!! а някои говорят и за анулиране на годината!!! .едва ли на вас ви се иска,да кандидатствате с година по късно???? било то дали за в гимназия или университет! да вземем и ние да заплашим 4е ще вдигнем ста4ка в помощ на у4ителите,да можем да задействаме нещата да се уледотворят желанията на у4ителите и у4ебната година да си продължи успешно!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    podkrepqm te napalno,golqma barkotiq stana s tiq sta4ki.. ama tr li da puska6 3 pati temata si?
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    podkrepqm te napalno,golqma barkotiq stana s tiq sta4ki.. ama tr li da puska6 3 pati temata si?
    направих го без да искам сори!!! компа ми нещо бъгна

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    простено ти е

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    простено ти е
    v imeto na kauzata-est.
    Watching the stars
    Go by...

АМА ХОРА ГОВОРЯ ВИ СЕРИОЗНО ДА НАПРАВИМ НЕЩО!!!!
    МЕН лесно ще ме запишат на уроци,но те достатъ4ни ли ще са за кандидатстването? едва ли! А И НЕИСКАМ ДА ИСПУСКАМ ЦЯЛА ГОДИНА!!! ДАЙТЕ СЕРИОЗНО ДА ИЗМИСЛИМ НЕЩО ЕБАТИ!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    saglasna sam..v moq grad(i u4ili6te) iskaha da pravqt podpiska v podkrepa na u4itelite,no ne6tata se provaliha-horata sa nastroeni protiv u4itelite..i nz..
    Watching the stars
    Go by...

saglasna sam..v moq grad(i u4ili6te) iskaha da pravqt podpiska v podkrepa na u4itelite,no ne6tata se provaliha-horata sa nastroeni protiv u4itelite..i nz..
    Предлагам...всеки който пише тука да навие класа си да ста4кува в подкрепа на у4ителите както писах по горе,да направим сайтове, да отидем пред президенството!!!! трябва да действаме!

Голям фен
    Град
    V SuRcEtO Na...
    Вие мислите ли въобще не разбрахте ли че хората от министерството нямат от къде да ги вземат тия пари за да ги дадат на учителите вече са си предвидили бюджета ... за тая година

Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvash jivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai

Цитирай Първоначално написано от ™.::CeCkO®BoY::.™
    Вие мислите ли въобще не разбрахте ли че хората от министерството нямат от къде да ги вземат тия пари за да ги дадат на учителите вече са си предвидили бюджета ... за тая година
    ами тогава как ще се оправи положението?????
    "придвидили си бюджета" придвидили те...каква е следващата нова марка кола!

Голям фен

Бюджета е предвиден , може да се направи нещо чак 2008г. ... , а ти щеше ли да бъдеш така заинтригувана , ако темата не засягаше пряко тебе... (доколкото разбирам ще кандидастваш). Всеки гледа себе си , не може да се анулира годината трябват 3 месеца (може да се бъркам колко месеца трябват) според тебе кой възрастен човек може да си позволи да не взима заплата толкова месеци ?

Мега фен
    Град
    Канзас ;)

a v edni novini ima6e reportaj,kak deputatite nadminali ''rekorda'' si po stoene v parlamenta..s 1 4as po-malko..na tqh vaob6te ne im puka za daskalite
    Watching the stars
    Go by...

Цитирай Първоначално написано от ArTanDra

Бюджета е предвиден , може да се направи нещо чак 2008г. ... , а ти щеше ли да бъдеш така заинтригувана , ако темата не засягаше пряко тебе... (доколкото разбирам ще кандидастваш). Всеки гледа себе си , не може да се анулира годината трябват 3 месеца (може да се бъркам колко месеца трябват) според тебе кой възрастен човек може да си позволи да не взима заплата толкова месеци ?
    права си,и да не кандидатствах тая година а следващата пак щях да съм ядосана,все пак кандидатстването ми се отлага с една година....и да бях влязла в гимназия ве4е...следващото ми каднидатстване щеше да еотложено с 1г! за мен 1 г е мноого! за анулирането на годината според ме 100% няма да има....но ме тревожи 4е месец може да продължи ста4ката! ама вярно....едвали могат да си го позволят у4ителите...колкото до въл4ев според мен той ве4е е изритан!

Off i az dneska razgovarqh s moq daskal po izobrazitelno i toi mi kaza che negovata zaplata e 320 leva , i nqma smisal da stachkuva zashtoto predi 3 god sa stachkuvali pak i e nqmalo rezultat .. Pak i to , vsi4ko na nas ni se otrazqva , zashtoto ponedelnik vtorin i srqda bqha dnite za staachka a tq prodaljava , tova zna4e 4e veche 1 den ot zimnata ni vakanciq zamina .. i to kfo , az dneska imax samo 1 chas risuvane no pak trqqshe da xodq do daskalo , utre imam 4 4asa - 2 biologiq i 2 istoriq .. pone kato stachkuvat vsi4ki da stachkuvat , vse edno sme v1v vakanciq .. ama ne vse shte ima nqkoi koito da se otcepi ot grupat ana daskalite .. e vseki si ima pravo da pravi kfoot iska ama vse pak malko i za nas u4ennicite trqbva da pomislqt..
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

i kato prodalji o6te malko sta4kata i vaknciite otlitat v tez dni...kadeto nie ve4e sme si otpo4inali1 a kato ni potrqbva istinska po4ivka nqma da q ima!

о дикимаусе кой дебем иска да се оправи положението
    анулирайте годината
    Цитирай Първоначално написано от ^Drama^Queen^
    Мали дайте ми нож да се гръмна
    :P ГОРД ШИЗОФРЕНИК АУТИСТ!! :P

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Ох и аз мнгого се притеснявам. Никога до сега не съм искала да тръгна възможно най-бързо на даскало!!! Ама честно казано аз не вярвам да помогнем ако и ние започнем да стачкуваме което е много много лошо....Надявам се стачката да продължи до края на тази седмица, защото иначе ще лудна...

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Град
    The endless river
    Аре стига сте мрънкали бе.......всички сме така.Не ви ли стана ясно,че живеем в Абсурдистан и тук се случват всевъзможни малоумщини.
    The grass was greener
    The light was brighter
    The taste was sweeter
    The nights of wonder
    With friends surrounded
    The dawn mist glowing
    The water flowing
    The endless river

Forever and ever

Мега фен Аватара на sasha_90
    Нищо не можеш да направиш сама.Трябв само да чакаме следващата глупост на министъра.

Град
    Пловдив
    доколкото знам лица под 18 години нямат право да участват в стачни действия..А иначе и аз искам да направя нещо в подкрепа на българските учители,искам да ходя на училище с нормааални часове и програма,а не да висна пред телевизора и да слушам как министъра се подиграва с учителите и даже с нас учениците..Дано всичко приключи по-скоро-видяло се е ,че резултат от тая стачка няма да има ;/
    Ханна (•_●) каза: az 6a karam karuca..oba4e iskam da q tegli magare
    Ханна (•_●) каза: ne kon
    Ханна (•_●) каза: ne si padam po visokite skorosti о_Х

Най-тъпите същества са учителите

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Цитирай Първоначално написано от sladkish_14

АБЕ вие ТЪПИ ли сте ве?!
    Трябва да подкрепим учителите каквото и да става!
    Министъра трябва да си ходи и тогава всички проблеми ще се решат!
    По-добре да се анулира годината, но да се въведе ред най-накрая!
    НЕ НА МАТУРИТЕ!
    http://ne-maturi.hit.bg/

Цитирай Първоначално написано от protoss
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14

АБЕ вие ТЪПИ ли сте ве?!
    Трябва да подкрепим учителите каквото и да става!
    Министъра трябва да си ходи и тогава всички проблеми ще се решат!
    По-добре да се анулира годината, но да се въведе ред най-накрая!
    пи4 имаш велик аватар2 ВЪЛ4ЕВ ДА СЕ УДАВИШ В ПЪРВИЯ КЕНЕФ КОЙТО ВЛЕЗЕШ

Град
    Някъде из вселената
    аз подкрепям учителите но от тия стачки ми омаръзнаха
    The pain is undividable part of the life.

Емиии подкрепяй те ги татко преди малко се прибра и каза,че са казали,че ако така продължава няма да имаме ВАКАНЦИЯ ЗИМНА ВАКАНЦИЯ,ЕТО ДО КЪДЕ СТИГНАХА ЩЕ УЧИТЕ НА КОЛЕДА Честито Подкрепяй те ги

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си