- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- НЕ СМЕ НИЕ ВИНОВНИ ДА ВДИГАМЕ СТА4КА :D
Напълно съм съгласна, макар че нашите учители не стачкуват, а само подкрепят вашите, ато носят лентички! Но да се анулира годинита, да се съкратят ваканциите или да се учи в събота и неделя...Не става. Плюс това, даскалите ще стачкуват, ама ще им свършат паричните запаси и кво ще правят тогава?! Пак ще почнат да работят...
Но...Вие давайте! Правете протести и там квото ще правите, но съм с вас (макар и само духом!)
![]()
![]()
![]()
i az sam za sta4ka i nie da vdignem sta4ka protiv tova 4e 6te ni sakratqt vakanciite i protiv tova 4e sigorno 6te u4im i sabota i nedelq i 4e 6te trqbva da vzemem tolkova mn material za tolkova malko vreme{i tova e ako izob6to sta4kata spre za6toto e vazmojno da se stigne do 0 u4ebna godina} STA4KA!![]()
![]()
![]()
![]()
Току що казаха по новиите че няма да съкращават ваканцията \/
не съм чела всички коментари но доколкото разбрах става въпрос за стачката на учителите аз няма какво друго да кажа освен
майната им на учителите на министъра на образованието и на др. които са замесени в тая смотана стачка вече седем години уча а грам незнам ако искат поче пари да спрат да обясняват на китайски в час когат се намираме в българия и да ни научат на нещо което ще ни е от полза в живота (по на кратко да ни научат да живееме )
(Нещичко от мен
Аз не пия,не пуша,и не псувам!..Мамка му изпуснах си цигарата в уискито!)
След автобус и мъж
не се тича!
Следващият е след 5 мин.!
Учителите са прави!Няма значение,че ще ни излезе през носа!Те заслужават трудът им да бъде оценяван достойно,и образованието заслужава уважение и финансова подкрепа!Нека стачкуват,дано само да издържът по-дълго и да не се откажат,сега е момента да променят отношението на простия ни народ към просветната дейност!А,че веднъж са ни зели от ваканцията не е фатално-няма да умрем!И без това НИЕ учениците сме потърпевши когато назначават за учители некадърни и неспособни хора,защото качествените са отказали и са напуснали България заради ниската заплата!
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
Гадното е че ако и анулират годината, ще трябва да завършим на по 19![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Подписах се в подкрепа на учителите.от мен до туккак си представяте да анулират годината?Не вярвам да отучваме.Ние не сме виновни по никакъв начин.При това училищата които стачкуват не са толкова мнго.Повече от половината ми познати си учат.Друго.. има заложени около 2 седмици за грипни ваканции и непредвидени меучебни дни.. освен това накрая даскалите просто ще съкратат материала и ще вземат само това за задъжлтеилна подготовка, което е по план.. кво се филмирате незнам
V moito daskalo u4itelkite kazvat 4e i nie sme vinovni za sta4kata za6toto ne se durjim kakto trqbva v 4as i taka natatuk!!!![]()
Az mislq 4e durjavata ima pari!!!Za da ima dobro zapla6tane trqabva ne samo u4itelite da se vdignat na sta4ka a vsi4ki(lekari,profesori,i t.e.).6tom se vdignat vsi4ki na sta4ka togava ve4e politicite nqma kak da kajat "nqma pari v durjavata"...![]()
![]()
![]()
![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Абееееееее вие луди ли сте кФи сте..???????![]()
![]()
Как може да подкрепяте тази стачка въобще не мислите начиии
![]()
![]()
![]()
![]()
.. Та ние едва сме влезнали в Европейския съюз а Те искат 100% увеличение на заплатите.. На мен са ми разказвали едно време на какви заплати са били учителите.. например от 100 на 110 да се увеличават ( говоря за едно време ) кФо е тва 100% увеличение Те луди ли са кФи сааааа????????
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако януари са зимали 400 лева заплата ( примерно ) Февруари трява да зимат 1000 (примерно) много сори ама аз тва лично не го приемам за вас нз.. просто много искат само където ще ни развалят годината.. не гледат ли Новини тези хора не слушат ли какво говорят хората, политиците, министрите..... май НЕ....мНого жалко за което.........
![]()
![]()
![]()
повечето ти познати учат предполагам, защото не са по програмата на Министерството на образуванието и науката.. ами са на министерствотто на зеледелието и транспорта...Първоначално написано от Kisses{P}
Ми аз не познавам някой,на който да не му е яко че не учи.
Нооо както и да е .Ако това продължи повече и ако после ни карат да учим събота и неделя- да се ебЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪт .
не сме ние виновни ,че ТЕ са стачкували.Баси.
Кто стане неделя и като ми кажа "Ела на даскало" само пък ще ида
Ем .... да така си е нии най - много ще си страдам еот тая стачка.Наща класна ни каза че докато не свалят министара няма да прекратят стачката и нз секи ден се дава нова информация и след 2 часа вече са казали нещо нова..Ама нии какво можем да напеавим нищо..Тези който нямат 18 не могат да дигнат стачка така че каквото стане стане
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
за 1ви пъ се чувствам щастлив че съм в частно даскалоПървоначално написано от bqsna_teenagerka
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Защо да не може за запалтите?Погледни така преди месец хляба струваше 40ст, сега е 80- двойно.Кашквала също,яйца, сирене.Все продукти които се ползват ежедневно.И какво правиме сега?Дигат цените, живота става по скъп,а какво правим с тия заплати от 400лв с които трябва да се плащат ток,вода,телефон, данъци на жилище, да с еизхранва семейство,да се обличаш и обучаш?!?!?! Мислиш ли че ще стигнат.Защи не погледнеш от тук.КАк може тук да е по-скъпо от европа, да се се взимат мизерни запалти сравнение с други държави.а?Е затва са си в правото да искат увеличение.Друг е въпросът че не го прават по правилен начин и ощетяват и нас,а след тях ще тръгнат и хората с други професии да искат...Първоначално написано от LuDa_po_TaRkaN
Аве луди ли сте бе !! Вече почвам да се нервя!!![]()
НЯМА да ни анулират годината,НЯМА да ни намелят ваканциите,НИЩО НЯМА ДА НАПРАВЯТ,ВЕ,ТОЛКОВА ЛИ СТЕ НАЙВНИ!!!Кво сте се завайкали толкоз!!
1.Има отрелени 10 дни през уч. година за екскурзии,хижи и такива глупости.22-10=12 дена,тоест не сме учили 2 седмици все едно и като се преразпредели материала и все едно нищо е нямало!
2.Трябва най-малко месец и половина до два да не сме учили,че да ни анулират годината!
3.Да ни вземат от ваканциите няма пак да стане,защото поне месец не трябва да сме учили!И да ни ги вземат,което няма да стане,кой заблуден тъпак ще ходи на даскало през ваканията?!
Направо ви се нервя супер яко на просотиите!!
Нищо няя загубите,бе,кво толкова се натягате!!
Ама те даскалите и те не знаят за кво стачкуват!!Е,оня ден по бТВ няква кокошка намазана под очите с бял молив,а отгоре с черен земала 350 ли 400 лева и пак стачкува,мамицата им скапани даскали за нищо не стаат!!!![]()
~Graveworm-Fear Of The Dark~
kakvo da napravim zaplatite im ne mogatda se vdignat sega i tova e ako gi vdignat na tqh, tova ozna4ava i na vsi4ki darjavni slujiteli da se vdignat zaplatite, za6toto ne samo na u4itelite zaplatite sa prekaleno malki za6toto vsi4ko poskapva no zaplatite ne gi vdigat
nie i 1000 sta4ki da vdignem kakvo 6te se promeni nie kato sta4kuvame nikoi ni6to e gubi edinstvenite koito gubim tfa sme nie
i ako ima nuleva godina pone da pii6at 6-ci na vsi4ki
ili ako se polu4i ne6to takova az mislq da stavam 4astna u4enu4ka 6te hodq samo po izpiti i tova e
Az opredeleno ne q podkrepqm!
Mnoo e 6ibano taka!naprimer v na6to u-6te minalata sedmica u4exa samo 3 klasa!
Министъра може във всеки момент да реши да вземе от ваканциятаа,ама той е плъх и няма да го направи.Даскалите определенно знаят за какво стачкуват и за това не си права.Определенно 400 лева не взимат.Заплатите са в порядака от 250 до към 350 лева.В един толкова скъп съвременен свят и при всички месечни сметки тези пари не стигат по никой начин.Замислвете се или рпосто влезте в един от хипермаркетите и ще све уверите че е така.Първоначално написано от under_
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
da be e sa vednaga 6e pomagan na tupite u4ilteli kato sa im malko parite da si namerat druga rabota be !! Kvo tolko iskat da hodat da vla4at nekude i 6e zimat pove4e pari da ne mi se pravat deba kopeletata samo da mi preebat vakanciite i![]()
Напълно съгласна съм.Първоначално написано от malone
Имат право да стачкуват, защото нестига, че по цял ден се тровят със същества като нас, а и взимат малко пари.
Трябва да им увеличат заплатите.
Вярно е, че вие след т'ва ще учите по 3 урока на час и ще ви режат ваканциите ноо...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
хаха брао братлеПървоначално написано от DqVoLsKI_ChaRoVnA
![]()
Говориш така за хората, които ти дават знания.Първоначално написано от DqVoLsKI_ChaRoVnA
Глупачка.
Един ден ако станеш ти учителка ще е много забавно.
Но сега ти е лесно като те хранят мама и тати, нали ?
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
прекаляват ве4е прекаляват! имаме толкова да наваксвамено на никой не му пука!