- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Едно предложение...
Виждам, че повечето от постовете се правят от "гости" или нерегистрани (в смисал простотийте от типа на "аз съм на 13 и съм момче ебаха ме некви бабички с бастуна в задника, но ми хареса...." и т.н. и т.н.) Предлагам да може да се пише във форума само от регистрирани потребители и ако започнат да се регистрират и да пускат пак същите простотий - да се изтрива или заключва поста. Знам ли дайте някакви мнения за да се намалят поне тея идиотщини...
Sorry ако е имало такава тема просто не я намирам...
аз също сам за!за тях какво е зна4ението дали ще пишат от гост,или ще се регистрират...ако ще е за нещо важно няма да им пре4и да се регистрират,и да е за един път,нищо ще се изтрие после юзъра!
според мен това присъства във всеки форум но не и в нашия! трябва да се направят някои промени за да може форума да бъде 4ист,готин и изолиран от едни и същи идиотски теми! и още нещо,когато някой пуска подобна тема,сайта автоматично да му покаже 4е има такива,и така да не става спам от безмисленни теми!![]()
Вече ще могат само регистрирани потребители да пишат и то във всички раздели БЕЗ изключение.
nJoy (:
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
наистина =D>Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
:P йеее!!! а дано е наистина така!
![]()
хах,4е като се регистрират някой ще разбере изобщо кои са!Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Az sum "za" gosti da mogat da postvat temi i da si otgovarqt v temite,a ne ako nqkoi gi pita neshto da ne mogat da otgovorqt po temata si i tova da bude v gornite 3 razdela,zashtoto az lichno sum polzval takava anonimnost predi![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Точно за това първоначално решихме да оставим в Любов, Секс и Здравните проблеми възможността да се въползват потребителите от анонимност, но то настана още по-голяма анархия. Не стига, че спамът там си остана (както и винаги е бил предимно в първите 2 раздела), ами и разни гости пускат теми, които са за Музика и ТВ примерно или някой др раздел, който също изисква регистрация...Първоначално написано от DjBaloon
На никой не му пречи да си направи още 1 регистрация, от която да пише 'анонимно'...
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
не![]()
нали точно т'ва повтаряме сега... - във всички раздели се иска регистрация, за да пишеш...![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Lichno moeto mnenie ,che mnogo promeni nqma da dovedut do mnogo dobur krai;]
Vasha volq e i imate pravo da go napravite zaradi tezi spameri,no spored mene i golqma chast ot gostite,koito obiknoveno sa dvapati poveche ot registriranite shte budat oshteteni,a me sumnqva sichki te da se registrirat.. ne znam moje da burkam
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Това дали ти си 'за' или 'против', в точно конкретния случай няма абсолютно никакво значние, по ред причини, които дори няма да ти споменаПървоначално написано от DjBaloon
Регистрацията е 2 мин - който иска да пише, ще си направи - който не иска - прав му път. Колко е просто и ясно, нали?!
И, дами и господа, темата се изчерпа. Лек ден на всички.