- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възбуда с поглед?
Търих го в тръсачката, но не намерих такава тема...
Та на въпроса - Случвало ли ви се е да се възбудите от поглед било то познат, приятел, гадже или непознат?
На мен ми се е случвало - един път беше като в приказка - Запознавам се с едно момче и след няколко излизаня в компания започна да ме гледа в очите и погледа му сякаш казваше "Ако ми паднеш, ще те побъркам и никога няма да се сетиш за друг, ще ме помиш вечно..." Направо прехвърчаха искри... Казват, че очите са като отворена книга, стига да умееш да я четеш. Е в моя случей наистина го запомих дори без да сме правили нищо....
Интетесно ми е вие изпитвали ли сте го? Опишете случката по-подробно![]()
ПС: Пак се извинявам ако е имало такава тема - заключете я или направо я изтрийте...
Да,случвало ми се е.С мой приятел.Бяхме на кафе...Както винаги се гледахме в очите и се усмихвахме.Понеже бяхме само двамата...От този негов поглед и усмивка ми се искаше....да отидем насаме и.....да го съблека...![]()
![]()
е аз на 13 все още не се възбуждам от поглед (в смисъл сексуално) ....но се разтапям като шоколад4е...когато един мой съо4еник (
бившото ми гадже) ме погледне в о4ите с неговия невинен поглед.....несигорен един такъв...много е сладко!
:P
ami az nesam ot nai 4ustvitelnite no se e slu4valo s 1 momi4e kato q pogledna ot daleko i digam 40 gradusa
Смеете ми се, защото съм различен, а аз ви се смея, защото всички сте еднакви !!!
Slu4valo mi se e ne6to takova. S edno mom4e i o6te 3-4 4oveka stoqhme v koridora na u4ili6teto. Toi me gleda6e pravo v o4ite i az nego su6to, no ne perverznota vijdah kak go vuzbujdam samo s pogled (prosto go gledah nai-normalno) ne znam kakvo v pogleda mi mu podeistva tolkova silno, no imah 4uvstvoto, 4e iska da me nagrabi vseki moment
![]()
Дамм...случвало ми се е![]()
охоооо...и още как.За мен зрителния контакт е много важен.Случвало ми се е много пъти-последния път беше преди 2 дни,бях на доктор и като влазох в кабинета за който чаках очите ми срещнаха неговите очи-зеленички(любимите ми) и въобще целият беше много хубав на не повече от 30-32г.
Живей за Днес и за Мига,защото Вчера няма да се върне,а Утре може да не дойде!
Това става всеки път когато приятелят ми ме погледне право в очите..![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
има и такива моменти ...................................![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
daa slu4valo mi se-kogato pr mi me pogledne cqlata nastrahvam ot vazbuda!nai-obi4am ako i toi e vazbuden-togava o4ite mu stavat razl i mn mn sablaznqvat![]()
obi4am moeto milo
Ох.. ест че го е имало и тоя момент.Пресен споменснощи ..
Връщахме се от някъде с мойте фр и едно момче беше на пейката! Е такъв страстен поглед не ми бяха хвърляли ... ако не бяха там останалите бих му се нахвърлила
![]()
На мен не ми са е случвало, но са ми казвали че моя поглед е..как да го кажа..дълбоко пронизващ..хахах
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
малееее, а?Първоначално написано от marin4itu
Именно - усещаш как не можеш да откъснеш поглед от очите му а в малко по-тиха обстановка направо и крака ми се разтрепераха... Беше отдавна преди 3-4 год. и определено искам пак да го изпитам...Първоначално написано от sasha_90
На мен ми се случи тази година(юли месец)...Но попринцип когато видя този човек и .....Първоначално написано от VeSna
![]()
stranniqt i osoben pogled me vazbujda adski mnogoooooo![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Възможно е, но трябва погледа да се задържа повечко време и наистина да казва много неща.
Чак от поглед само - не. Но на първите срещи с мъжо всеки път си тръгвах доста влажна...а не ме е пипал между краката, нито аз - него.![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
ОО да .. случвало ми се е. Последният път беше на морето. Едни младежи се запознаха с нас на плажа. И понеже мойте приятелки взеха малко-по отракано да се държат, а аз малко по-скромничко се набелязах на очичките на един пич от "момчешката" компанийкаии такова погледче ми метна, че както бях по бански ми идваше да..
Да, гаджето ми има някакъв смущаващ директен поглед, с който направо ми казва - само да ми паднеш...![]()
da slu4va se
Да.Усещала съм го много пъти като си гледкам момченцето в очите.Супер е.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619