- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отвратителен проблем ;(
За жалост се оказва , че познавам тази напаст (бившото и гадже)Отвратителен човек . Не знам как не си го разкрила , че е негодник по-рано . Много съжелявам мила . Това неистина е много гадно . Искренно ти съчуствам =D>
![]()
Като се замисли човек само при вида ти стига до заключение че тфоя бивш приятел е обърнал резбата...
Nickelback rokXx ( :
Супер добре го каза!Абсолютно съм съгласен с теб. =D> Такива сладурани когато попаднат на разни глупаци супер се дразня , ама какво да се направиПървоначално написано от she_is_the_only_one
![]()
Ne e lesno da si chuban
БОЖЕ???? ТИ СИ ТАКАВА КРАСАВИЦА,предполагам и по характер си готина...![]()
какво иска оня идиот? ебати ЗАДНИКА ЕБАТИ ПУТКАТА! С ИЗВИНЕНИЕ АМА Е ТАКА!
И КВО СЕ ИЗВИНЯВАМ...НЕ СЕ ИЗВИНЯВАМ ИЗОБЩО ЗАСЛУЖАВА СИ ОБИДИТЕЕ КВО Е БИЛО ТВА?????/ ЕГАТИ СЛУ4КАТА? СКЪПА Я НЕ СЕ ИЗМА4ВАЙ И ГО ЗАЕБИ ТОЯ!
МУХЛЬО! ДА НО НЯКОЯ ДА МУ ЗАБИЕ ТРИОН В ЗАДНИКА!
Извинявай мила девойко, но .... не така !Първоначално написано от slun4evo momi4e
Не всички момчета сме такива БАВНИ И НЕСТАНДАРТНО Т*ПИ !! (с много извинения за начина по който се изразявам) [-o<
Верно, тоя е голям тъпак!Първоначално написано от {SlaDKa}{B@by}
Много си красива, ако ми беше приятелка никога нямаше да направя такива простотии![]()
Walk with me now, fly with me later...
Опитай се да погледнеш напред.Изглеждаш адски сладка и няма смисъл да се ядосваш,че си го загубила.Този е един тъп идиот,който не те е заслужавал никога!ЗАбрави го!Той е тфоето минало и никога няма да го върнеш(не ти и тряя след станалото)еми успех
...Смъртта е бягство от проблемите... а не тяхното решение...
Мисля, че трябва да си намериш ново гаджеИ за бога, още продължавам да се очудвам как има хора, които така лесно се залъгват... Де на мен да ми се беше паднало такова наивно и доверчиво момиче...
![]()
Мисля, че трябва да си намериш ново гаджеИ за бога, още продължавам да се очудвам как има хора, които така лесно се залъгват... Де на мен да ми се беше паднало такова наивно и доверчиво момиче...
![]()
Aleandra явно считаше за нужно да заключи темата . И тъй като повечето от хората , които ми помогнаха няма така да я видят искам и тук да ви благодаря . И пак обичам ви![]()