.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 60 от общо 60

Hybrid View

За жалост се оказва , че познавам тази напаст (бившото и гадже) Отвратителен човек . Не знам как не си го разкрила , че е негодник по-рано . Много съжелявам мила . Това неистина е много гадно . Искренно ти съчуствам =D>
    BG HOPTO MUSIC FORUM :

http://bg-music.hopto.org/

Като се замисли човек само при вида ти стига до заключение че тфоя бивш приятел е обърнал резбата...
    Nickelback rokXx ( :

Цитирай Първоначално написано от she_is_the_only_one
    Izglejdash mnogo milo i dobro momiche i si mnogo krasiva,ne smqtam,che zaslujava onq murlio takuv chovek kato tebe,a nai-malkoto ,che ti trqbva da si s nego,bih te posuvetvala da go zabravish,kato si oplutnqvash vremeto s neshto ili nqkoi i kato osuznaesh ,che si po silna i chustvata gi nqma,da stanesh gadnata kuchka i da go razbiesh toq gey,mraza takiva kopelenca lelele !
    Супер добре го каза!Абсолютно съм съгласен с теб. =D> Такива сладурани когато попаднат на разни глупаци супер се дразня , ама какво да се направи
    Ne e lesno da si chuban

БОЖЕ???? ТИ СИ ТАКАВА КРАСАВИЦА,предполагам и по характер си готина... какво иска оня идиот? ебати ЗАДНИКА ЕБАТИ ПУТКАТА! С ИЗВИНЕНИЕ АМА Е ТАКА!
    И КВО СЕ ИЗВИНЯВАМ...НЕ СЕ ИЗВИНЯВАМ ИЗОБЩО ЗАСЛУЖАВА СИ ОБИДИТЕ Е КВО Е БИЛО ТВА?????/ ЕГАТИ СЛУ4КАТА? СКЪПА Я НЕ СЕ ИЗМА4ВАЙ И ГО ЗАЕБИ ТОЯ! МУХЛЬО! ДА НО НЯКОЯ ДА МУ ЗАБИЕ ТРИОН В ЗАДНИКА!

Цитирай Първоначално написано от slun4evo momi4e
    Ами това момче доказва напълно колко са зле "силния" пол.
    Извинявай мила девойко, но .... не така ! Не всички момчета сме такива БАВНИ И НЕСТАНДАРТНО Т*ПИ !! (с много извинения за начина по който се изразявам) [-o<

Re: Отвратителен проблем ;(

Цитирай Първоначално написано от {SlaDKa}{B@by}
    Значи проблема е там , че гаджето ми ме заеба . Стана по много кофти начин още съм в шок . Ето историята : Значи вървим си ние по улицата така хванати за ръце и по 1 време той се заглежда по 1 момиче и аз го питам дали я познава и той каза да . Пусна ме и отиди при нея . Говориха си там нещо (аз го чаках по-настрани) и като дойде той ми каза " Обичам друга , късаме " Направо ми идеше да умра Това беше невероятно гадно . След година и половина връзка така да ме заебе. Та ние дори никога не сме се карали ... Кажете ми какво да правя ... Сега не мога да го погледна дори
    Верно, тоя е голям тъпак!

Много си красива, ако ми беше приятелка никога нямаше да направя такива простотии
    Walk with me now, fly with me later...

Опитай се да погледнеш напред.Изглеждаш адски сладка и няма смисъл да се ядосваш,че си го загубила.Този е един тъп идиот,който не те е заслужавал никога!ЗАбрави го!Той е тфоето минало и никога няма да го върнеш(не ти и тряя след станалото)еми успех
    ...Смъртта е бягство от проблемите... а не тяхното решение...

Мисля, че трябва да си намериш ново гадже И за бога, още продължавам да се очудвам как има хора, които така лесно се залъгват... Де на мен да ми се беше паднало такова наивно и доверчиво момиче...

Мисля, че трябва да си намериш ново гадже И за бога, още продължавам да се очудвам как има хора, които така лесно се залъгват... Де на мен да ми се беше паднало такова наивно и доверчиво момиче...

Guest
    Aleandra явно считаше за нужно да заключи темата . И тъй като повечето от хората , които ми помогнаха няма така да я видят искам и тук да ви благодаря . И пак обичам ви

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си