.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 96

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от FoReVeR_YoUnG
    Аз съм потресена, колко са ограничени някои хора-напрао съм в шок...И какво за бога според вас е да си готин - да си всеки ден в Амор, да те свалят педофилите и селяците-тъпанари, да висиш по цял ден по кафетата и да се молиш някой чичка да те нае*е ли? - Мноо ограничени имало - аз съм на 17 и нямам гадже(пък на 14 най-голямата атракция беше да играем на шише)...може да се каже че съм в процес на търсене, но трудно се впечатлявам за съжаление Винаги се появява подходящ, важното е да изчакаш, а не да се хвърлиш на врата на някой пикльо, само и само за да се правиш на готин/а пред приятелите/ките...Я мислете малко с тия кратуни бее...

FULL RESPECT

Re: На14- без гадже

Цитирай Първоначално написано от nikf
    Значи, аз съм на 14 и никога до сега не съм имала гадже.
    Да не почнете сега "ти сигурно си отврат"- не съм грозна и нямам много пъпки( само 3-4 по лицето)
    Знам че не можете да ми помогнете, просто питам дали има някой друг, който преди е бил задръстен, а сега не излиза от кафетата.
    Да даде някой друг съвет как да си намеря нови приятели.

И кфо от това ти да не си мислиш че си някъф уникат ?! Много ясно че има и други...как ли си в дискотека,чат,сексшоп...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Мале вие без гаджета не можете да живеете и к'во е станало като нямаш?
    Да не би света да се е сринал?
    И това с "задрустен/а съм" или "бях задръстен/а не го разбирам,всеки е различен и по себе си интересен
    Спокс ще си намериш гадже

Апххх ... Аз кат бях на 14 още си играехме в квартала на дама и шоколадче ХАха... Пък вие сега какви проблеми имате деа..

По-добре сама, отколкото зле придружена!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Супер фен Аватара на rakiQ
    аре бе ..
    има хорица дет до 20 год немат гадже па ти ми се оплакваш

Да не почнете сега "ти сигурно си отврат"- не съм грозна и нямам много пъпки( само 3-4 по лицето)
    Знам че не можете да ми помогнете, просто питам дали има някой друг, който преди е бил задръстен, а сега не излиза от кафетата.
    емии аз тръгнах с 1вото си /и за сега единствено/ гадже лятото между 8 и 9 клас .. така че спк

АУуууу лелелел каква драма!!!!!!! УжасТ!
    Я се осъзнай девойко..гаджето нима е най-важното.Колкото и клиширано да звучи - "за всеки влак има пътници",още си много малка.Всичко ще се нареди,просто трябва да се научиш да чакаш!!

За нови приятели - като начало усмихвай се повече,интересувай се от другите,учи нови неща ,за да можеш да говориш на повече теми,интересни и за другите..и спокойно!Не се панирай!
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    То и аз мога да имам 8 гаджета ама никоя да не ме обича така че споко с времето сичко си идва на мястото (до авторката-утре пусни тема "На 14 съм и не съм правила секс!" )

Град
    kadeto iskam

Tva ne e nikakuv problem spored men 6te ti doide vremeto za gadjeta

Повече от фен
    До авторката:Момиче, в това да си на 14 и да нямаш гадже няма нищо лочо или срамно.Важното е ти да се оценяваш.Какво като твоите приятелки имат гаджета, голяма работа.Не се измъчвай заради това, аз също бях нещо такова, въпреки че съм красиво момиче.Не ти трябват нови приятели или промяна на навиците ти, трябва ти самочувствие.Защото ако някой те харесва то на него янма да му пука кои са ти приятели или, че досега не си имала гадже, или може би че не визиш по цял ден по кафетата и те мислят за задръстена.Той ще те хареса защотот си ти, защото си единствена и неповторима, от мен да знаеш не променяй начина си на живот, а начина си на мислене.Точно когато няй малко го очакваш ще се появи твоето момче!
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Град
    in the middle of nowhere
    Za kude si se razburzal be lelelele na 14! tctct da nqma6 gadje spoko i tvoq red 6te doide .....za kude burza6 za olimpiiskoto po "koi po-rano 6te si xvane gadje" na taq vuzrast drugi ne6ta mi bqxa v tikvata ne 4e be6e otdavna no primerno mislix pove4e kude da izlizam s fr...

Град
    София
    Гаджето не е само човек, с който да се "мляскаш".. А човекът, който те подкрепя и обича какъвто и да си... Ако още не си намерила такъв човек няма защо да се притесняваш, че си нямала гадже... Деца на по 10-11 години имат гаджета.. Хаха и това ми било "връзка"... Не мисля, че има защо да се притесняваш.. Не мисля, че трябва да си фващаш гадже само, за да си го имаш... И за теб ще дойде времето да намериш момчето за теб.,.
    Вие на хероин ли сте бе?

Град
    #mainatown
    И аз нямах на 14...
    Обичам само един човек и това съм аз.

Супер фен Аватара на Qnchety
    И кво като нямаш? Има време споко!

Град
    Nqkade nanikadeto:)
    АБЕ ДЕЦА ЖИБЕЙТЕ СИ ДЕТСТВОТО...КАКВО ВСЕ БЪРЗАТЕ ДА ПОРАСТНЕТЕ!

Цитирай Първоначално написано от one_winged_angel
    АБЕ ДЕЦА ЖИБЕЙТЕ СИ ДЕТСТВОТО...КАКВО ВСЕ БЪРЗАТЕ ДА ПОРАСТНЕТЕ!
    и аз т'ва викам.. Аз чак тая година станах готова за истинско гадже (поне така мисля), но все още не съм открила достоен за мен (базик )
    Може би просто ти не си готова и по някакъв начин момчетата го усещат Пък и не е болка за умиране.. все пак не сме на 20-25

NAKARAI PRIQTELITE TI DA TE ZAPOZNAQT S TEHNI PRIQTELI.iZLIZAI S KOMPANIQ!oBLI4AI SE MODERNO..I NE ZABRAVQI DA IMASH SAMO4UVSTVIE!aKO SI OT SF HODI PO DISKLOTEKITE, PO NDK I KADE LI NE!stARAI SE DA SE ZAPOZNAVASH S NOVI HORA I VKL. 4ARA V DEISTVIE! USPEH

НЕ мисля,че за да си готин трябва да ходиш по дискотеките и по улиците по цял ден,още по малко да си обличаш "модерни"дрехи (тъпи съвети) човек обича,не дрехите а самият човек,обича черти от характера и сърцето,а не дънките Щом нямаш,значи още не ти е дошло времето за връзка,изчакай още,туко виш се появи някой принц на бял кон

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Град
    The endless river
    ох поредната тема в която умирам от смях.......тоя форум кърти
    The grass was greener
    The light was brighter
    The taste was sweeter
    The nights of wonder
    With friends surrounded
    The dawn mist glowing
    The water flowing
    The endless river

Forever and ever

spoko si4ko stava s vreme

Цитирай Първоначално написано от ivakavlad
    не се безпокой аз съм на 16(почти 17) и никога не съм имал гадже(както е тръгнало май и няма да имам скоро но това е друга тема) при вас момичетата е по лесно да си хванете гаджета отколкото при нас (момчетата) мисля че е блиско до акъла защо
    +1 все едно аз съм го писал тоя коментар

Повече от фен Аватара на mp3f
    Град
    V hrastite otlqvo
    За всичко си има време...когато пораснеш още малко няма да можесш дасе оттървеш от досадните мъжки индивиди

Момиче съм ! ! !

та какво от това....? пука ти бе. и аз на 14 не се и бях целувала даже с момче.

kvi temi samo

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си