- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Нашите ме хванаха, че пуша цигари
ammm na6te razbraha 4e pu6a min godina.....i ne bqha mn o4arovani no go prieha i ne mi dudnat izob6to......estestveno ne si pozvolqvam da pu6a pred tqh,no te si mi kazaha 4e vinagi moga da gi pomolq za pomo6t ako iskam da spra......a otnosno tfa dali se 4uvtvame "golemi" s cigara v ruka.....pri vseki e razli4no!!!! az zapo4nah v kraq na 7-mi kl......postepenno-purvo ei taka-s priqteli po togava6nite ni "kuponi",posle po-na4esti4ko i sega pu6a po 6-7 cigari na den.......mai zabravih da spomena 4e sum 9-ti klas i ne,ne se mislq za golqmata barovka 4e pu6a-naprotif...slu4valo mi se e dori da me e sram...... no pu6eneto si mi e kato navik ve4e-ne tolkova neobhodimostta ot cigarata,ami da durji6 ne6to v ruka..........
хахахахх даПървоначално написано от thefreak
на колко години си, бе?
Fighting for nothing is what you're born for.
за кво въобще ги почвашаз пуша и немога да спра ама наще знаят и не се крия
![]()
Спри да пушиш. Омръзнало ми е от разни лапета, които пушат само и само да се правят на пичове. Не разбрахте ли, че пушенето е много по-вредно от почти всички други пороци. Баща ми вече втора седмица не спира да кашля и не могат да открият какво му е въпреки хилядите иследвания. Пуши от казармата до сега и въпреки многото опити да спре не може. На всичко отгоре си съсипваш и зъбите.
хах.онзи ден станах свидетел
как някво хлапе на
9-10 поиска от една баба огънче.
тя нямаше,поиска от още 3-4 човека,
накрая му дадоха и малкия седя и
изпуши 2 цигари докато си чакаше
трамвая,а после мина и ми каза нещо от
сорта на "само да ми паднеш"
аз ли имам закостеняло мислене или
нещо става с децата напоследък?
Кажи им, че няма да се повтори и НАИСТИНА СПРИ ЦИГАРИТЕ!!! Предполагам знаеш за вредата от тях, аз обаче пак ще кажа.
Цигарите съдържат в състава си отровни вещества. Съдържат никотин и катран. Най-малкият ти проблем като пушиш е, че целият миришеш после, че са ти жълти зъбитре и не можеш да си ги измиеш, че ти става жълто между пръстите. Цигарите водят до силно пристрастяване, така че се отказвай навреме!!! По-сериознаа вреда от тях е, че можеш да хванеш рак на белия дроб. Има още куп други болести. Можеш да хванеш астма също така. Да не говорим колко ти пречи иначе. Като пушиш намаляваш капацитета на белите си дробове. Това е много лошо. Задъхваш се много бързо, уморяваш се много бързо. Не можеш да спортуваш поради тази причина, поне не пълноценно. Като пушиш вредиш не само на себе си, а и на другите около теб! Виж колко отрицателни неща! И нито едно положително. Нямаш никаква полза от цигарите, имаш само вреда. Аз съм много против пушенето! Пич, честно, не се оправдавай, просто ги спри! НЕ СЕ ТРОВИ!!! Не си интересен като пушиш. Напротив- хората те гледат като поредното детенце, което се прави на интересно. Послушай ме и няма да сбъркаш!
И аз това се чуда. Дали съм душа пенсионер, защото като ги погледна 10 годишните лапета с цигарата в ръка говорещи глупости на ляво и надясно и започвам много да се възмущавам. Трябва да се чувстваш поласкана.Първоначално написано от likeyou
![]()
честито! Ако бях на мястото на ваще щях да ти избия зъбите за тва,че им харчиш парите за да си тровиш живота.
Йога и мъдрост
Спри да пушиш..и да си мислел докато си пушил..сигурно вече си се оправил с ваще, ама наистина недей да се тровиш. Супер е тъпо
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Е нали като пушиш значи си пич-тогава какво ти пука от вашите...ако питаш мен не се трови, но не съм аз човекът, който трябва да ти казва.
наште ме хванаха че пуша и доста секараха но след това свикнаха и вече не ми правят проблеми за това :]
turn unthinkable to reality..
mi nz na6te ma hvana v 4-ti klas i kfo kfooo vrqkaha krqkaha i sa paa si pu6a.i sam 7 klas ve4e.taka 4e moi 4ovek ddz moje da gi izlaje6 4e ti ne galtash dima mi samo sa prai6 sam .awe ddz![]()
Good girls are maid from sugar and spice.I am med efrom vodka and ice!
Аз съм съгласен. След като ти стиска да се правиш на голям/интересен/каквото-и-да-е-друго, що ти се скрива самочувствието като ваште те хващат. Имах една съученичка, дето пред нас се правеше на много голяма и пушеше пред блока си, ние я питаме "Ок, де, са ако дойде баща ти?" и тя "баща ми е на работа" и той се показва иззад ъгъла, такъв шамар й игра, че тя спря да пуши не само пред блока си.Първоначално написано от MostHated
еми на тяхно место нз какво щях да направя ..
ако искаш и аз а?![]()
![]()
.. за кой ли път молби и разкаяние..позната сцена нищо новo и мразя себе си за наказание защото те обичам твърде многоо..![]()
Темата е от време Оно.. наказанието на човека е минало и заминало![]()
нали..Първоначално написано от lenito_sf
не се изказвай неподготвен,прасе
Аз не съм пушил никога и не смятам да пуша![]()
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Не си давайте парите за цигари купете си Anapolon 50mg поне извличате полза...
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Аз преди 2 години пушех .. от гъзарияИии един ден допуснах огромната грешка да пуша в нас и да зарежа пепелника с фасовете на масата .. То трябваше да го изхвърля дее , ама съм забравила
Иии после конскооо
Аз и казах на майка ми че само съм пробвала и изобщо не ми е харесало.Но тя пък не се хвана и си ходих известно време без джобни
![]()