- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко пъти един след друг го правите?
Po kolko pati go pravite?
Edna golqma bolka be6e lubovta ni zatova ne te vinq.. za belega v du6ata ot lubovni rani gore6to ti blagodarq.. v jivota ima i tyga, no ne za MEN i ne sega! I samo TI, EDINSTVEN TI me kara6 da se 4ustvam pak i pak az jiva
в начаото по 2-3пъти един след друг,сега вече по 1![]()
zavisi ot perioda.
5 пъти с кратки почивки за по една цигара![]()
>>> House Music <<<
zavisi ot vsi4ko - nastroenie, izdryjlivost, mqsto i t.n.... rekorda mi e 6 ... no sled tova prosto bqh kato trup.. za tova ve4e maksimum po 3 pyti![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
рекорда ми е с 12 момчета един след друг..за около два часабеше най-лудият ми секс в живота
![]()
Първоначално написано от Milеna_Pld
![]()
![]()
Уаууу
![]()
![]()
![]()
ole ... ako me napiesh shte usetish po-qk .. bilo i samo s edin.Първоначално написано от Milеna_Pld
ta po temata ...
ami zavisi ot vsichko ...
inache 7 pyti bez pochivka v ramkite na 4 chasa i 23 pyti v ramkite na 24 chasa![]()
tova sa 2 otdelni sluchaq ... 1viq bqh mnogo piqn ... no s nastroenie ...
a 2riq prosto prirodata si kaza dumataa i proleta i vremeto i pchelichkite i ptichkite ... abe mqsto i obstoqtelstva
![]()
2![]()
ай полекаПървоначално написано от Krom
Стигали сме до 7...между някои нямаше почивка...а между други имаше около 10минс....Ама нали аз не полагам основните усилия,who caresХах...а иначе скоро разбрах че при моя след няколко поредни пъти един след друг,независимо дали има почивки,понякога го боли пениса...Ууу...не било продължително или пък остра болка,но на моменти я имало...
Верно възможно ли е....Май да,а?Все пак е доста уморително...
![]()
5 za edna no6t!![]()
vinagi sled svurshvane boli lekoПървоначално написано от KimBerLy1912
Uuuu mai sum razbrala temata gre6no.Az misleh 4e vuprosa e kolko puti sme go pravili bez po4ivki a ne kolko ni e rekorda.Taka i taka v purvia si post izlugah bez da iskam.Dnes go napravihme 5 puti bez nikakvi po4ivki(svur6va no ne my spada i produljavame)Dosta stranno be6e i si pomislih 4e my se pi6ka no ne.Kaza 4e e za6toto ne se biahme vijdali 3 dni i ne moje da mi se nasiti
![]()
да не пие виаграПървоначално написано от slun4ice
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Milеna_Pld
macka nz koi 6te ti povqrvam ma sum dale4e ot misalta 4e i ti sama si vqrva6 v smisal da moje i da si bila s 12 mom4eta ma 100% si4kite te smqtat ne za kurva mi nz i az ve4e sorry za izlizaneto ot temata
a sega malko i po neq mi da zavisi si ot mnogo ne6ta az sum stigal do 3 puti no ako ima i jelanie moje i pove4e :P
http://www.vbox7.com/play:bc073115 <----The BeSt
Xaxa ne mislia no znam li i azПървоначално написано от johnny_depp
![]()
abe az takova chudo do sq ne sum vijdal ll 5 puti da svurshish bez da ti spadne .. da da .. tva da ne e nqkuv ... nazoban s mujki hormon tipПървоначално написано от slun4ice
A be i az mnogo se y4ydih i ne my se be6e sly4valo do sega ama naistina si svur6va6e i do poslednia put izliza6e sperma a poprincip sled tretia put e samo 2-3 kapki.Ne znam stranno be6e no ne moga da se opla4eПървоначално написано от johnny_depp
Ina4e ne pie nikvi hormoni i daje tukmo se be6e pribral ot rabota koeto predpolaga 4e 6te e izmoren ama iavno ne.
![]()
Ами има си една тънка стратегия - ако си развиеш достатъчно волята и с малко упражнения за малката диафрагма (тази между ануса и пениса) можеш да изпитваш оргазъм бая пъти без да свършиш. По този начин можеш да докараш до близо 10 пъти.
А ако въпроса включва само свършване=еякулация .. тогава ме съмнява да мога повече от 2-3 при това с почивки
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си.
-----------------
Непоправим романтик
даже с 13......ама не помниш....Първоначално написано от Milеna_Pld
![]()
нИ сЪ иБаАйЙ дА нЕ иГРАи ШАмАрА пО мУТРаТа