- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Проблем с цикъла
Знам, че на много от вас ви е писнало от теми за цикъла.И все пак ще кажа проблема си. Имам цикъл от 6 месеца. Горе-долу нормално вървеше. Но ето, че в сряда ми спря цикъла . Обаче вчера вечерта като влезнах в банята и като си погледнах бельото направо се стреснах. Оказа, че цикъла пак ми е дошъл. Цял ден ме мъчи корема и кръста, и имам силно кръвотечение. Нормално ли е цикъла да ти си отива, а на другия ден пак да идва ?
![]()
Da,ta ti ima6 cikul edva ot 6 meseca...az kato imam ot 2 godini i 6 meseca kakvo da kaja?a i predi 2 meseca nqkade zakusnq stra6no mn s 12 dena,posle doide za 2 dena i sled 1 sedmica mi doide pak..a uj mi e redoven... takiva promeni mogat da nastupvat ot promqnata na klimata,ot nqkakav stres,dieti,hap4eta i o6te kup ne6ta... taka4e vsi4ko tova e suvsem normalno...
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Meрси, ама с този цикъл няма да се разберем.Първоначално написано от monityY
На на мен ми е идвал с 2 дена по-рано или пък ми е закъснявал с 1 до 3 дена, но никога не е идвал и след кратко време пак да се е появявал.
П.П Аз не мога да спогна за превръзки. Заминаха над 50 превръзки, защото ми беше много силно кръвотечението и сега още толкова.
kazah ti 4e e napulno normalno,ako tolkova se pritesnqva6 se konsultirai s lekar!ili idi do aptekata i si zemi nqkfi hap4eta za namalqvane na kruvote4enieto..no nqma smisul da se trovi6 s lekarstva!Първоначално написано от Ваня_ Петкова
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Нормално е да има аномалии първите няколко години. Под аномалии разбирай- да ти дойде 2 пъти в месеца, да не ти дойде няколко месеца, да кървиш обилно, да кървиш малко и др. Ако нещо те притеснява, иди профилактично на лекар, има хапчета за регулиране, но според мен ще се оправи, когато цикълът ти сам се регулира.
Благодаря ви! Няма да си взимам хапчетата, цикълът сам ще се пооправи след някоя година.А до тогава ще е така-ще идва рано, ще закъснява, ще се появява няколко пъти. Жени сме все пак.
![]()
не се заяждам, но ти на всеки пишеш да иде на лекар-извинявай ама ммичето има цикъл от 6 месеца ти кво искашПървоначално написано от devil_girls_
Май ти тряббва да идеш на лекар не тя
![]()
![]()
модерирано от ramaiana
т.9
от правилника
Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
модерирано от ramaiana
т.2
от правилника
Оле колко си зле, патко проста!![]()
Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.
Мисля че си е съвсем нормално да ти е нередовен. На мен в началото винаги ми подраняваше...идвал ми е на 19тия денНо не се притеснявай, всико ще се регулира с времето. И все пак ако искаш да си по спокойна говори с майка си, отиди при личния си лекар или дори можеш да се консултираш с генеколог. Професионалистите със сигурност ще ти обеснят по-добре и най-важното ще те УСПОКОЯТ. Успех миличка
![]()
Ще ти се оптави,не се безпокойПървоначално написано от Ваня_ Петкова
![]()
Смятам темата за приключена![]()