.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 60

цикъл-свършване вътре

В цикъл съм,четвърти ден.Правихме секс с приятеля ми и му казах да свърши вътре,защото съм чувала че тогава опасност от забременяване няма.Правилно ли съм чула?

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Не мисля, че си чула правилно, онази част за инфекциите май ти е минала покрай ушите...
    - Всички авто-части на едно място!

Neiskam da te pritesnqvam,no nqkoi hora zabremenqvat to4no po vreme na cikal poznavam mn takiva.Vremeto 6te pokaje.UISPEH!!!

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    И аз мисля, че си много заблудена, мацка
    >>> House Music <<<

Друг път не си прави такива експерименти възможност от инфекция едно на ръка..ама и...никаква сигурност..това, че си в цикъл не е гаранция, че няма друга узряла яйцеклетка, така че... [-o< моли се да ти се е разминало !!
    ГОТИНО Е ДА СИ ВАЖЕН, НО ПО-ВАЖНО Е ДА СИ ГОТИН!

ramaiana
    Guest
    Ако имаш време пий ескапел....
    и следващия път като "дочуеш" нещо такова се постарай да потърсиш още информация,за да не стават гафове като този.

Така. Ти си млада и сигурно редовно приемаш антибиотици. 4+3=7 - не е много невъзможно да си в овулация на 7-мия ден от цикъла си при положение, че са налице горните два фактора.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

следващия път когато дочуеш нещо свързано по някакъв начин със секса, първо се по информирай малко преди да решиш да го изпробваш аз мога само да ти кажа, че много жени забременяват точно по време на менструацията си така че моли се да не си от тях ( на тази възраст - каквато и да е тя )

Бог създаде ХОРАТА!
    ХОРАТА създадоха ПРЕЗЕРВАТИВА!
    ИЗПОЛЗВАЙ ГО!!!

hm.... da ti kaja li az do kolkoto znam v menzis momi4etata zabremenqvat po lesno.... az pone taka znam neznam to4no kak e no tei sam 4uval po dobre proveli dali si bremenna 6toto .......
    Смеете ми се, защото съм различен, а аз ви се смея, защото всички сте еднакви !!!

Цитирай Първоначално написано от _-evilka_devilka-_
    следващия път когато дочуеш нещо свързано по някакъв начин със секса, първо се по информирай малко преди да решиш да го изпробваш аз мога само да ти кажа, че много жени забременяват точно по време на менструацията си така че моли се да не си от тях ( на тази възраст - каквато и да е тя )
    и аз съм на това мнение +1

Цитирай Първоначално написано от ThE^ReApEr
    hm.... da ti kaja li az do kolkoto znam v menzis momi4etata zabremenqvat po lesno.... az pone taka znam neznam to4no kak e no tei sam 4uval po dobre proveli dali si bremenna 6toto .......
    Това не го казвай публично ще ти се смеят много.

nqkoi jeni to4no po vreme na perioda si zabremenqvat

Супер фен
    Град
    Своге
    напротив аз пък съм 4ула 4е повреме на мензис риска от забременяване е доста висок,за6тото кръвта привли4а спермата.А и да ти кажа не бъркаи цикъла с мензиса не са едно и съ6то!
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Цитирай Първоначално написано от cotton candy
    nqkoi jeni to4no po vreme na perioda si zabremenqvat
    Ако го казваш на мен, е така, но вероятност е по-малка, отколкото по време на останалата част от цикъла.

И терминът 'period' се използва в англоговоряшите страни, на български се нарича "менструация" и жените нямат период.

оле....мацка...кофти работа!!! бързоедно тест4е 4е...май не си 4ула каквото трябва

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Така. Ти си млада и сигурно редовно приемаш антибиотици. 4+3=7 - не е много невъзможно да си в овулация на 7-мия ден от цикъла си при положение, че са налице горните два фактора.
    Ти си като Др. Хаус

Фен
    Град
    sofia
    abe momi4e ti akul imash li???ako ti kajat 4e ako sko4ish ot 10 etaj i 6te oceleesh,6te go napravish li?moli se sa ne si zabremenqla....

Супер фен Аватара на rakiQ
    чети млако повече
    мн ясно че има опастост (дано не стане де!)

отделно и кравоизливи.......абееееееее еееееееееееее просто катоси в цикъл недей да се ебеш.!

Има риск особено при нередовен цикъл.
    Като остави това, има и риск от инфекции, така че друг път никакви такива експерименти.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Има риск, но е твърде малък. Не вярвам да си в овулация следващите 2-3 дни, а и едва ли при наличи на менструация има и церквиална слуз. Вероятност за зачеване около 5% според мен!

един казва че има голяма вероятност да съм забременяла,друг казва точно обратното.а аз на кого да вярвам??? не мога да пия ескапеле,пих миналата седмица. а и да отбележа че вчера ми беше последния ден от менструацията ми. и какво е различното между цикъл и менструация не мога да разбера?

spored men ima risk da si zabremenqla(dano da gre6a),za vs slu4ai napravi si edna test4e i vs 6te izleze na qve!idr pat kato si v cikal prosto ne go pravete-togava 6te si nai-spokoina USPEX!!!
    obi4am moeto milo

ramaiana
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от sexita
    Забременява се когато жената е в овулация. Като се има предвид, че сперматозоидите преживяват няколко дни, ако всичко им е наред, и че не се знае кога е точно овулацията ти, не е лошо да вземеш лекарства.
    И ако не искате да ставате родители, следващия път бъдете по-отговорни
    една приятелка забременя точно по-тази причина

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си