- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- цикъл-свършване вътре
Ти си поредната която пие ескапеле като бонбонки...еми кфо да ти кажа поне се информирай преди да правиш секс лапе такова!
![]()
По темата да има шанс да си бременна и ти си много тъпа щом си дала на приятелят ти да свърши в теб,а и той не е по-умен като го е направил.Честито ви бебе!
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Първоначално написано от haheee
Няма момент, в който да не може да забременееш ако свърши в теб..!!!!!!!!!!!!!! Освен ако не си ялова или неговата оплодителна течност е .. " дефектна" .
Абе преди да правите секс се научете да четете за бога...колко тъпо племе ,не е реално..![]()
После кажи как ще го кръстите...
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
За да забременееш трябва да си в овулация.Първоначално написано от Ice_Queen_
Прочети и ти малко,за да даваш по-смислени отговори,да не говорим,че обиждаш на всичкото отгоре
![]()
Прочети какво съм написала. Овулацията, особено в днешно време, е подвижна.Първоначално написано от ramaiana
Възможно ли е да бъде по-красиво?
да,знам.Аз съм написала същото малко по-гореПървоначално написано от `Death`Whore``
Знзчи девойката е права - никога не е безопасно мъжът да свърши вътре. Де да беше...![]()
проблемът е,че тя едва ли не каза,че всеки път когато се изпразни мъж в теб забременяваш.Де да беше така...Първоначално написано от `Death`Whore``
да и аз знам че в овулация се забременява без проблем,но аз не съм в овулация не го ли разбрахте,а в мензис и то последния ден.не съм тъпо лапе както се изрази някоя умна госпожичка и пия ескапеле за първи път ако искате да знаете.теста не се ли прави една седмица след празненката?
Леко тъпа ми се виждаш..."празненка"![]()
![]()
![]()
Иначе кой ти каза, че не си в овулация? Измерила си си температурата и е под 27 градуса? Направила си си тест дали си в овулация?
![]()
Първоначално написано от haheee
![]()
В такъв случай къде си тръгнала да правиш секс?! Щом тези основни понятия не са ти ясни, представям си каква тъмна Индия ти е физиологията на човешкия организъм!!!
Менструален цикъл са дните от първия ден на последната менструация до първия ден на следващата такава, а менструация(мензис)- изхвърлянето на овоцита, маточната лигавица и кръвта от разкъсаните кръвоносни съдове.
Вземи се ограмоти, преди да започнеш да правиш секс!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Виж...не можеш на 100% да изчислиш овулацията си...той се е изпразнил в теб.Сперматозоидите живеят 5-6 дена,така че е възможно да забременееш,въпреки,че рискът е малък.Първоначално написано от haheee
Аз също те съветвам да пиеш ескапел
Първоначално написано от ramaiana
Едва ли не - НЕ ЗНАЧИ - КАЗАЛА!
аман от многознайковци..
ramaiana, ти всъщност как за 1 ден във форума стана модератор?
Не ми говори така!Първоначално написано от Ice_Queen_
Прочти какво си написала!!!![]()
Няма момент, в който да не може да забременееш ако свърши в теб..!!!!!!!!!!!!!! Освен ако не си ялова или неговата оплодителна течност е .. " дефектна" .
А относно модераторството ми...вчера достатъчно се дискутира темата.Стига вече!
на вс отгоре й го махнаха както виждам сега,пише ФЕН..Първоначално написано от `Death`Whore``
но да не е спам :
Надявам се милото момиче постнало темата да попрочете следващия път повече , че поне 2ро бебе да няма..
Модератор съм!Първоначално написано от Ice_Queen_
Просто са забравили да ми оправят ранга![]()
Аха...и от кога модераторите си позволяват да спамят в темите?!Първоначално написано от ramaiana
П.С - по темата :
Момичето ако иска да прочете този ПОЛЕЗЕН линк :
http://<br /> http://www.teenproble...c.php?t=129857
научи се какво е спам.И не ми говори за дстойно поведение във форума,защото към теб и мненията ти имам доста забележки.Първоначално написано от Ice_Queen_
`Death`Whore`` ,ти питай администраторите,като толкова те интересува.Мнения изън темата ще се трият!
Стига сте спорили и съветвали момичето да пие втори път за 1 месец Ескапел. Аз на нейно място нямаше да пия. Все пак овулация в 7-8-ми ден значи цикъл от 21 дни, което е долната граница и е рядко срещано. Моето мнение да не пие нищо. Тя да си прецени какво да прави. Имам и още 1 съвет към авторката-да започне от следващата менструация регулярна хормоналка контрацепция, защото явно не е фенка на презерватива!
Администраторите са по-тъмна Индия и от теб...единият е някакъв, който пуска малоумни теми...другите не се знаят какви са.
Модерирано от ramaiana.
Т.9, 10 и 13 от правилника.
то е пределно ясно че няма да пия отново ескапеле.и наистина не съм фенка на презерватива.водя редовен полов живот от 3 години за тези които казват че нямам опит.сигурно е по неопитна от мен тази която се изказа така.тъпачка.
Модерирано от ramaiana.
Т.2 от правилника.
Омъжена ли си? Ако си не мисля, че проблемът е голям. Какво да правя с темата-да я заключвам ли?
тва че пускат такава тема ,говори достатъчноПървоначално написано от haheee
![]()
Май е за заключване.
Първоначално написано от IaShKo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По темата:хвърли един поглед на този линк и сама ще си отговориш.
http://intimno.rozali.com/sex-taini/p1808.html
а я ми кажи сега на колко си??? водиш редовен полов живот и не си се интересувала от това кога, как и защо можеш да забременееш !?!?!?Първоначално написано от haheee
![]()