.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 60
    Супер фен Аватара на bEbsI
    Ти си поредната която пие ескапеле като бонбонки...еми кфо да ти кажа поне се информирай преди да правиш секс лапе такова!
    По темата да има шанс да си бременна и ти си много тъпа щом си дала на приятелят ти да свърши в теб,а и той не е по-умен като го е направил.Честито ви бебе!
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Re: цикъл-свършване вътре

Цитирай Първоначално написано от haheee
    В цикъл съм,четвърти ден.Правихме секс с приятеля ми и му казах да свърши вътре,защото съм чувала че тогава опасност от забременяване няма.Правилно ли съм чула?

Няма момент, в който да не може да забременееш ако свърши в теб..!!!!!!!!!!!!!! Освен ако не си ялова или неговата оплодителна течност е .. " дефектна" .

Абе преди да правите секс се научете да четете за бога...колко тъпо племе ,не е реално..

После кажи как ще го кръстите...
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

ramaiana
    Guest

Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen_
    В цикъл съм,четвърти ден.Правихме секс с приятеля ми и му казах да свърши вътре,защото съм чувала че тогава опасност от забременяване няма.Правилно ли съм чула?

Сру...Ама си много тъпа.
    Няма момент, в който да не може да забременееш ако свърши в теб..!!!!!!!!!!!!!! Освен ако не си ялова или неговата оплодителна течност е .. " дефектна" .

Абе преди да правите секс се научете да четете за бога...колко тъпо племе ,не е реално..

После кажи как ще го кръстите...

модерирано от ramaiana
    т.2 от правилника
    За да забременееш трябва да си в овулация.
    Прочети и ти малко,за да даваш по-смислени отговори,да не говорим,че обиждаш на всичкото отгоре

Цитирай Първоначално написано от ramaiana
    Прочети и ти малко,за да даваш по-смислени отговори,да не говорим,че обиждаш на всичкото отгоре
    Прочети какво съм написала. Овулацията, особено в днешно време, е подвижна.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

ramaiana
    Guest

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Прочети какво съм написала. Овулацията, особено в днешно време, е подвижна.
    да,знам.Аз съм написала същото малко по-горе

Знзчи девойката е права - никога не е безопасно мъжът да свърши вътре. Де да беше...

ramaiana
    Guest
    Знзчи девойката е права - никога не е безопасно мъжът да свърши вътре. Де да беше...
    проблемът е,че тя едва ли не каза,че всеки път когато се изпразни мъж в теб забременяваш.Де да беше така...

да и аз знам че в овулация се забременява без проблем,но аз не съм в овулация не го ли разбрахте,а в мензис и то последния ден.не съм тъпо лапе както се изрази някоя умна госпожичка и пия ескапеле за първи път ако искате да знаете.теста не се ли прави една седмица след празненката?

Леко тъпа ми се виждаш..."празненка" Иначе кой ти каза, че не си в овулация? Измерила си си температурата и е под 27 градуса? Направила си си тест дали си в овулация?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    един казва че има голяма вероятност да съм забременяла,друг казва точно обратното.а аз на кого да вярвам??? не мога да пия ескапеле,пих миналата седмица. а и да отбележа че вчера ми беше последния ден от менструацията ми. и какво е различното между цикъл и менструация не мога да разбера?

В такъв случай къде си тръгнала да правиш секс?! Щом тези основни понятия не са ти ясни, представям си каква тъмна Индия ти е физиологията на човешкия организъм!!!
    Менструален цикъл са дните от първия ден на последната менструация до първия ден на следващата такава, а менструация(мензис)- изхвърлянето на овоцита, маточната лигавица и кръвта от разкъсаните кръвоносни съдове.
    Вземи се ограмоти, преди да започнеш да правиш секс!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

ramaiana
    Guest
    да и аз знам че в овулация се забременява без проблем,но аз не съм в овулация не го ли разбрахте,а в мензис и то последния ден.не съм тъпо лапе както се изрази някоя умна госпожичка и пия ескапеле за първи път ако искате да знаете.теста не се ли прави една седмица след празненката?
    Виж...не можеш на 100% да изчислиш овулацията си...той се е изпразнил в теб.Сперматозоидите живеят 5-6 дена,така че е възможно да забременееш,въпреки,че рискът е малък.
    Аз също те съветвам да пиеш ескапел

проблемът е,че тя едва ли не каза,че всеки път когато се изпразни мъж в теб забременяваш.Де да беше така...

Едва ли не - НЕ ЗНАЧИ - КАЗАЛА!

аман от многознайковци..

ramaiana, ти всъщност как за 1 ден във форума стана модератор?

ramaiana
    Guest

Едва ли не - НЕ ЗНАЧИ - КАЗАЛА!

аман от многознайковци..
    Не ми говори така!
    Прочти какво си написала!!!

А относно модераторството ми...вчера достатъчно се дискутира темата.Стига вече!

на вс отгоре й го махнаха както виждам сега,пише ФЕН..

но да не е спам :

Надявам се милото момиче постнало темата да попрочете следващия път повече , че поне 2ро бебе да няма..

ramaiana
    Guest

но да не е спам :

Надявам се милото момиче постнало темата да попрочете следващия път повече , че поне 2ро бебе да няма..
    Модератор съм!
    Просто са забравили да ми оправят ранга

но да не е спам :

Модератор съм!
    Аха...и от кога модераторите си позволяват да спамят в темите?!

П.С - по темата :

Момичето ако иска да прочете този ПОЛЕЗЕН линк :
    http://<br /> http://www.teenproble...c.php?t=129857

ramaiana
    Guest

но да не е спам :

Модератор съм!
    Аха...и от кога модераторите си позволяват да спамят в темите?!

научи се какво е спам.И не ми говори за дстойно поведение във форума,защото към теб и мненията ти имам доста забележки.

`Death`Whore`` ,ти питай администраторите,като толкова те интересува.Мнения изън темата ще се трият!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Стига сте спорили и съветвали момичето да пие втори път за 1 месец Ескапел. Аз на нейно място нямаше да пия. Все пак овулация в 7-8-ми ден значи цикъл от 21 дни, което е долната граница и е рядко срещано. Моето мнение да не пие нищо. Тя да си прецени какво да прави. Имам и още 1 съвет към авторката-да започне от следващата менструация регулярна хормоналка контрацепция, защото явно не е фенка на презерватива!

Администраторите са по-тъмна Индия и от теб...единият е някакъв, който пуска малоумни теми...другите не се знаят какви са.

Модерирано от ramaiana.
    Т.9, 10 и 13 от правилника.

то е пределно ясно че няма да пия отново ескапеле.и наистина не съм фенка на презерватива.водя редовен полов живот от 3 години за тези които казват че нямам опит.сигурно е по неопитна от мен тази която се изказа така.тъпачка.

Модерирано от ramaiana.
    Т.2 от правилника.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Омъжена ли си? Ако си не мисля, че проблемът е голям. Какво да правя с темата-да я заключвам ли?

то е пределно ясно че няма да пия отново ескапеле.и наистина не съм фенка на презерватива.водя редовен полов живот от 3 години за тези които казват че нямам опит.сигурно е по неопитна от мен тази която се изказа така.тъпачка.

Модерирано от ramaiana.
    Т.2 от правилника.
    тва че пускат такава тема ,говори достатъчно

Май е за заключване.

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Цитирай Първоначално написано от IaShKo
    Плодете се без това намаляваме

По темата:хвърли един поглед на този линк и сама ще си отговориш.

http://intimno.rozali.com/sex-taini/p1808.html

Модерирано от ramaiana.
    Т.2 от правилника.
    а я ми кажи сега на колко си??? водиш редовен полов живот и не си се интересувала от това кога, как и защо можеш да забременееш !?!?!?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си