Така, моя приятел предложи, да се разделим за малко, за да си осъзная чувставата ( по- точно да разера дали имам нужда от него). Каза ми че ще е много съкрушен ако го напусна, но се разделихме по негово желание. Същия ден, го видях с друго момиче, моя приятелка да седят в заведението в което тя работеше преди (той си е редовен там). Много добре знае, че се дразня защото постоянно е там с нея. преди се оправдаваше с това че тя работи там, и няма как да не е там, но сега не работи там, а бяха заедно. Сигурна съм че той и се е обадил, понеже тя си има гадже и няма да тръгне да го търси. Та седяха си те в кафето ( аз случайно седнах в едно отсрещно кафе с приятелка). През цялото време ме гледаше и се смееха нещо все едно ми се подиграват за нещо. Почувствах се ужасно. След това станаха и си тръгнаха на някаде, като не спираха да си се смеят. Гадно ми стана, че с мен никога не се е смял така и не му е било интересно, както му беше интересно с нея. Почувствах се много зле и за това, че същия ден той каза че ме обича, и че не може без мен, а ясно показа че може 3 часа след това. Имам нужда от мнение защото не мога да го разбера.