Първоначално написано от
hforce
1. samo priqtelka mu e
2. imal e nujda ot malko po4ivka i i e zvunnal na tazi 6tot znae, 4e s neq moje da se prekara dobre i da zabravi za problemite si i da se posmee na volq, tva 4e tq e momi4e nqma nikakvo zna4enie, s moita priqtelka sme zaedno ot po-malko vreme, no i 2mata imame takiva periodi, az si imam 2ma priqteli i kato sum s edin ot tqh se s4upvam ot smqh, no tova ne zna4i, 4e s tqh si prekarvam po-dobre otkolkoto s priqtelkata mi. S tvoq ste zaedno ot po4ti 2 godini vijdam... normalno e da iska malko po4ivka sled, a i predpolagam 4e po cql den ste zaedno, a i vie ne ste se razdelili... prosto ne se vijdate... tva ne e razdqla... I na nego ni6to ne mu pre4i da te obi4a i da ne moje da jivee bez tebe i v su6toto vreme da ima nujda da izlezne s nqkoi drug i da se razsee malko, 6tot predpolagam 4e ne rqdko se karate za gluposti nali? sigurno sum ucelil, pri pove4eto e taka... qvno e po4nalo da mu pisva... ne se karaite za gluposti, a si pro6tavaite...
PRAVETE LIUBOV, NE VOINA!!!
aide i uspeh... kaji posle kakvo e stanalo, ako iska6 i go pitai koi ot tezi ne6ta, koito ti gi kazah sa verni, siguren sum, 4e pone za ne6to sum ucelil