Това момче ми е 1-вата любов.От както се разделихме нещо стана с мен,не бях същия човек,защото той много ми липсваше.Разделихме се,защото го бяха видели с някакво момиче..в края на връзката ни стана много хладен,сякаш не му пукаше от нищо...карахме се.
Мина доста време.Аз се примирих,че всичко е свършило и просто няма как да се съберем.Започна да не ми пука...просто живях ден за ден.Гледах да излизам много,за да не мисля толкова за него и до някъде успях.И точно,когато най-малко очаквах той пак ме потърси.Разбира се,зарадвах се.Не бях го очаквала.Видяхме се и останах с впечатлението,че иска да сме повече от приятели,защото отвори няколко пъти темата за скъсването ни..флиртуваше,а и още нещо.Едно момче ми пишеше любовни смс-и и ми звънеше.Незнайно как той е разбрал и ме попита затова.Каза,че му станало много гадно... Искаше ми се да го попитам за какво ме е потърсил отново,но просто мислех,че няма смисъл.Докато бяхме заедно в този ден просто отново бях онова щастливо момиче...Той ме попита да се видим пак,но така и не се видяхме.
Спря да ме търси.Аз му презвънквах от време на време,но той... Не знам..просто съм много объркана и не ми е ясно какво иска от мен.Когато споделих с най-добрата си приятелка тя каза,че не може ей така след толкова много време да ме потърси,да се държи така на срещата и изведнъж нищо.
Много го обичам и сега всичките ми спомени отново се върнаха.Все едно тепърва ми предстои да го забравям..много кофти.
Според вас ако е искал нещо повече защо се е отказал и има ли смисъл да направя последен опит да оправя нещата,въпреки че не вярвам,че това е възможно. Има ли смисъл вобще...?