.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Цитирай Първоначално написано от monityY
    еми виджате се всеки ден... фр сте по скайп?еми сблужете се и на живо.. станете добри фр-та и накрая му признай,когато се 4увства6 готова да го направи6!и да по скайп недей!
    i az sam saglasna taq rabota po skype ne e mng izkrena nai-malkoto vie ste FR pone zaslujava da go gleda6 v o4ite i da mu go kaje6

ms na vsi4ki ve4e mu kazah ne6tata po4vat malko po malko da se oprqvaqt v moq polza

Град
    Своге
    Ами ако толкова те е срам можеш в skype-а...Но не е за препоръчване...
    Nothing's gonna change my love for you!
    You ought know by now how much I love you!
    One thing you can be sure of
    I'll never ask for more than your love!

Град
    Своге
    Цитирай Първоначално написано от *кФаРтАЛнЪтЪ_пРиНцЕскЪъЪ*
    Хей Хей ТиЙн4еТъЪъ - поМОгнЕтЕ Плс ХаРеСвАМ Един ОТ нАЙ-доБРиТе СИ приЯТеЛИ молЯ ви ПОмоГНеТе ! нЕзнАМ Как дА му ГО КажА амА имАМ 4УвСТвоТО 4Е и тоЙ ме ХАРесВа АМА АкУ кАжЕ 4е Не МЕ хаР шЕ е СУпер ГАднУу и маЛкУ дА си ПРИзнАя МЕ е СтрАх ОТ отГОвоРЪ Му АМа КФО дА напРАвЯ - пОсТОЯНну миСЛя За НЕгУ сАМО той МИ е В глАВаТа , А е СУпеР гАдно шОт С НегО сМЕ аДски ДОбри ФрС
    Мацко...Имах същия проблем!И не съм го мислела толкова!Веднъж на един купон пийнах малко и му признах!Имаше целувки и т.н...И после пак приятели... Наскоро пак на един купон му признах,че имам още чувства към него...И пак с целувките...И сега ходим!Спокойно!За всичко си има решение!Като не стана първия път,пробвах втори... \/
    Nothing's gonna change my love for you!
    You ought know by now how much I love you!
    One thing you can be sure of
    I'll never ask for more than your love!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си