- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как бихте реагирали?
kak bihte reagirali ako gajeto vi vi kaje 4e si haresva negova kolejka a vas vi obi4a ??
омфг.. ше му кажа, че ако ме обича НЯМА НАЧИН да харесва друга..
Животът е адът описан в Библията!
ще получи шамар и никога няма да ме види!
Може да каже, че иска да чука някаква. И го казва, за което се радвам, защото е искрен, макар че ми се иска да го пребия. Но да харесва друга и да обича мен, няма начин.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
emi zna4i ne e naqsno kvo vs16tnost iska
Ще му се разсърдя и ще му кажа да избира между мене и нея!
Не би ми станало много приятно, но ще му отвърна на удъра и ще му кажа: " Тъкмо търсех начин чрез който да ти съобщя че започвам да се влюбвам в сексапилния си съсед.. "
i az takaПървоначално написано от girl_inlove
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Напълно е възможно това.... Обича = чувства , Харесва = физическо привличане.... Тцтцтц.. Аз харесвам много момчета... Имам предвид, че много момчета са ми симпатични.. Тва не значи, че ще тръгна да се забивам или флиртувам с тях... Не мога да отрека като някое момче наистина е привлекателно.. Тва не значи, ч ене обичам гаджето си повече от всичко друго...
Как ще реагирам.. Еми той ми го е казвал тва и аз казах.. "Ми хубаво радвам се.... " и той: "Еми да... Няма за кво да се сърдиш... Ако искам да съм с друга, ти първа ще разбереш.." ... Не ми пука особено.. Квото иска да прави.. ако не ме обича вече.. Няма какво да направя, за да го задържа... А той направо полудяв акато му кажа, че харесвам някое момче...![]()
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Ще му отрежа ушите и ще си направя гердан та другия път да бъде сигурен в чувствата си
Мълчи уа критйен !!!
Харесването е желание да бъдеш с някого, не само физическо привличане. Човек не може да иска да ходи с всички красиви хора, които познава...
Възможно ли е да бъде по-красиво?
gadni revnivi ku*ki .... !!
Първоначално написано от Say It Right
I'll cut his balls![]()
![]()
тааа... ще му кажа, че е пиклъо и няма и да си правя труда да му обяснявам! и т'фа не заслужават пфуууууу.......
ще и кажа: "та и** у тъпата ЛИЗбийка"
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Сигурно ще се нацупя и ще му кажа, че ако ще ми прави тъпи намеци, по-добре да ходи да се гръмне или оная да му прави свирки.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
ем начи не ме обича.. мн проста логика ..
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Ще се изсмея....И ще му кажа да си помисли кой харесва повече мен или колежката....
Никога не обичам..трудно се привличам...често унижавам....рядко обужавам...често съблазнявам...и никога НЕ СЪЖАЛЯВАМ !!!
Ммм...не съм много сигурна...Зависи как ще ми го поднесе.Ако ми го каже сякаш съм длъжна да го приема...лошо.Предполагам просто ще му кажа, че много го обичам,но щом поставяме така нещата и на мен не са ми безразлични другите момчета иии...има един колега, който е много готин и много ми харесва.А в другия вариант може би ще му кажа..."Ми какво пък...нормално е да гледаш, само да не пипаш!!!"
![]()
+1Първоначално написано от MiMcHeToOo