- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как бихте свалили едно момче?
Momi4eta ako se vpe4atlite ot edno mom4e, haresa vi kakvo bihte napravili za da vi obrane vnimanie i kak bihte go svalili?
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
az bih.. ami 6te ida pri nego 6te mu kaja nai lubezno Zdr... blq blq blq i sled tova 6te vidq dali toi ima nqkakf interes kym men i..6te mu iskam skype... i taka![]()
....
Разгледай малко из форума , има много такива теми![]()
EMO - Емоционално Малтретиран Олигофрен
ами обикновенно казвам: " Ооо.. ела тука котъо да та разциливааааааааам!"Ама преди т'ва винаги гледам като гръмнал бойлер!
П.П. Интересно що с тая тактика не ми върви в любовта![]()
П.П.1![]()
![]()
![]()
Кефиш ме \Първоначално написано от StEaLtHy_girl
/
EMO - Емоционално Малтретиран Олигофрен
в над 20 теми тухлата четворка печели първото място на любителкият вот като най добро средство за сваляне на момичета, сигурен съм че действа посъщия начин и на момчета
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
nie mom4etata ponqkoga imame nuzda da ni se pokaze qsno
В момента си харесвам едно момче бях си го набелязала в даскалоНамерих му скайп след, което си писахме запознахме се .. Кани ме вече трети път у тях на купон и така
![]()
Ми....гледам да завържа разговор и да спорим за нещо. Когато хората спорят се разгорещяват и всякакво притеснение отпада. Е, разбира се трябва да е в рамките на приятелско обсъждане, а не да се стига до обиди и т.н.![]()
Попринцип не трябва въобще да се включват обиди и т.н. в споровете ни.Първоначално написано от death proof
Но иначе и аз винаги споря ... но май не го правя нарочно - просто понякога съм заядлива.
![]()
Отиваш при него нали и се запознавате. Ако ти се усмихне го питаш дали има гадже ако ти отговори не и не е вече уфейкал му казваш вече имаш и го целуваш. От тука има 2 случая- да ти каже че си грозна и дебела и да те изостави или да заживеете щастливо до век и веков![]()
![]()
нямам никаква тактика,просто съм такава каквато съм!Ако ме хареса супер,ако не...майната му![]()
![]()
Ще го сваля на земята с един юмрук![]()
Подкрепям мнението на SuNsEt
Да, имало е стотици, да не кажа хиляди, такива теми и ще продължава да има...по простата причина, че мъжете и жените(в случая - момчетата и момичетата) не говорят на един език, не мислят по един и същи начин...
Как бих свалила? - Не бих.Аз съм старомодна и държа мъжът да направи първата крачка, следващите са за мен...
ПП:Знаете ли, гледайте "Охранители" и "Летене" в Малък градски театър "Зад канала", но най-вече "Охранители"...показва доста добре( и интересно) женския и мъжкия свят...
+1Първоначално написано от SuNsEt
Както си си старомодна, така може и да си остане стара момаПървоначално написано от be_true
![]()