.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Как бихте свалили едно момче?

Momi4eta ako se vpe4atlite ot edno mom4e, haresa vi kakvo bihte napravili za da vi obrane vnimanie i kak bihte go svalili?

Модерирано по т.7 от Правилника!
    коалка

Град
    ....

Re: Macki svalqt............

az bih.. ami 6te ida pri nego 6te mu kaja nai lubezno Zdr... blq blq blq i sled tova 6te vidq dali toi ima nqkakf interes kym men i..6te mu iskam skype... i taka
    ....

Разгледай малко из форума , има много такива теми
    EMO - Емоционално Малтретиран Олигофрен

ами обикновенно казвам: " Ооо.. ела тука котъо да та разциливааааааааам!" Ама преди т'ва винаги гледам като гръмнал бойлер!

П.П. Интересно що с тая тактика не ми върви в любовта
    П.П.1

Цитирай Първоначално написано от StEaLtHy_girl
    ами обикновенно казвам: " Ооо.. ела тука котъо да та разциливааааааааам!" Ама преди т'ва винаги гледам като гръмнал бойлер!

П.П. Интересно що с тая тактика не ми върви в любовта
    П.П.1
    Кефиш ме \/
    EMO - Емоционално Малтретиран Олигофрен

Град
    Търново.... Велико Търново
    в над 20 теми тухлата четворка печели първото място на любителкият вот като най добро средство за сваляне на момичета, сигурен съм че действа посъщия начин и на момчета

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Има 5789365241458478 такива теми

Град
    sofiq
    nie mom4etata ponqkoga imame nuzda da ni se pokaze qsno

Град
    Плевен ..
    В момента си харесвам едно момче бях си го набелязала в даскало Намерих му скайп след, което си писахме запознахме се .. Кани ме вече трети път у тях на купон и така

Ми....гледам да завържа разговор и да спорим за нещо. Когато хората спорят се разгорещяват и всякакво притеснение отпада. Е, разбира се трябва да е в рамките на приятелско обсъждане, а не да се стига до обиди и т.н.

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от death proof
    Ми....гледам да завържа разговор и да спорим за нещо. Когато хората спорят се разгорещяват и всякакво притеснение отпада. Е, разбира се трябва да е в рамките на приятелско обсъждане, а не да се стига до обиди и т.н.
    Попринцип не трябва въобще да се включват обиди и т.н. в споровете ни. Но иначе и аз винаги споря ... но май не го правя нарочно - просто понякога съм заядлива.

Отиваш при него нали и се запознавате. Ако ти се усмихне го питаш дали има гадже ако ти отговори не и не е вече уфейкал му казваш вече имаш и го целуваш. От тука има 2 случая- да ти каже че си грозна и дебела и да те изостави или да заживеете щастливо до век и веков

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    нямам никаква тактика,просто съм такава каквато съм!Ако ме хареса супер,ако не...майната му

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Ще го сваля на земята с един юмрук
    Подкрепям мнението на SuNsEt
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Мега фен Аватара на Blab
    Да, имало е стотици, да не кажа хиляди, такива теми и ще продължава да има...по простата причина, че мъжете и жените(в случая - момчетата и момичетата) не говорят на един език, не мислят по един и същи начин...
    Как бих свалила? - Не бих.Аз съм старомодна и държа мъжът да направи първата крачка, следващите са за мен...

ПП:Знаете ли, гледайте "Охранители" и "Летене" в Малък градски театър "Зад канала", но най-вече "Охранители"...показва доста добре( и интересно) женския и мъжкия свят...

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    нямам никаква тактика,просто съм такава каквато съм!Ако ме хареса супер,ако не...майната му
    +1

Повече от фен Аватара на suantito
    Цитирай Първоначално написано от be_true
    Да, имало е стотици, да не кажа хиляди, такива теми и ще продължава да има...по простата причина, че мъжете и жените(в случая - момчетата и момичетата) не говорят на един език, не мислят по един и същи начин...
    Как бих свалила? - Не бих.Аз съм старомодна и държа мъжът да направи първата крачка, следващите са за мен...

ПП:Знаете ли, гледайте "Охранители" и "Летене" в Малък градски театър "Зад канала", но най-вече "Охранители"...показва доста добре( и интересно) женския и мъжкия свят...
    Както си си старомодна, така може и да си остане стара мома

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Цитирай Първоначално написано от be_true

Ами и аз така,но все пак зависи и от характера на момчето
    ПП
    момченца,когата харесвате някое момиче,постарайте се тя да разбере,че не Ви е безразлична(или поне като приятелка,а от там нещата сами ще си тръгнат)

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си