- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Eдна история...която ще затъне в последните страници тук..
непълнолетна...Първоначално написано от kael
мацката в разказа е на 15... малолетн си преди да навършиш 14...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
поправка преди 16 ( чесно казано няма значение тфа си е само думичка - която не променя нищо ) .......
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Без поправка. Точно 14. Със сигурност го знам, наскоро си имах близка среща с господин кварталния...Първоначално написано от kael
Не, не съм вандалствала по улиците или други подобни нещица, които ще ми влезнат в досието![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
aз ти казвам 4е е 16 пък ти ко щеш слушай интересувам се от закона щото смятам да следвам правоПървоначално написано от Wrathchild
Ми нека ти кажа, че не си единственият запознат...
0-14 - малолетен
14-18 - непълнолетен
18 и нагоре - пълнолетен
И специално ти потърсих една извадка...
МАЛОЛЕТНО ЛИЦЕ
Лицата, ненавършили 14 - годишна възраст. Те не носят наказателна отговорност.Извадката е от тук. В случай, че решиш, че си измислямНАКАЗАТЕЛНООТГОВОРНО НЕПЪЛНОЛЕТНО ЛИЦЕ
Непълнолетните (от 14 до 18 г.)
Това ти е от тук.Непълнолетен - Лице, навършило 14-годишна възраст, но ненавършило 18-годишна възраст.
И много мразя някой да ми спори хем за глупости, хем за неща, които със сигурност знам...
Бтв прати смс на домашния като завършиш правото... (;
И още един мъничък факт, който очевидно ти убягва от много компетентните очи...
С навършването на 14, тоест когато вече си непълнолетен, ти се иска документ за самоличност.
Ако е така, както казваш, защо ти искат този документ на 14 годишна възраст, а не на 16. Това действие е напълно лишено от логика в случай, че твърдението ти е вярно.
Което, впрочем, в случай, че още не си разбрал... не е (:
~
да са ползвали капут бе!
Е дооре ве как си му дала да те бодне без гума? Щот си тъпа ! А що въобще си му дала? Щот си мно проста? КОй е виновен ? Ти!
П.П. И са кфо ?
Чакай бе, пич, тва е художествена измислицаПървоначално написано от BAYO
![]()
~
wOwOwoO...![]()
tova ako e istina e ujasno...
Всяка лъжа повтаряна многократно,става истина!
hora tfa istina li e?mnooo e tujno baxti istoriqta...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
бах мама му треа да спра да прая аналогии с чуждите законодателстваможе би съм се объркал с законите на някоя друга държава .... ( българия и закон в едно изречение аз не ползвам )
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
по скороПървоначално написано от mechtaq_za_teb
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
по тоя .....
Не съм молила никого да ПИШЕ-не да ми казва!- че е тъжно!Не си спомням такова нещо!Първоначално написано от Wrathchild
Щом ти е забавно...добре,няма нищо лошо човек да е весел.
И това е само една история,както се досещаш и другите,които я прочетоха,нереална...поне за сега!
Пуснах темата,защото съм потребител и мисля,че имам това право-да пускам теми.И повярвай ми-със сигурност не е най-безсмислената.
Второ-темите за несподелена,или споделена любов къде искаш да се пускат,в кой раздел?Музика?Много подходящо!
Като не ти е приятно,не чети и още по-малко не си давай тъпото мнение!
Не съм пуснала темата,с цел да има само спорове в нея,дали е тъпа,или не.Ако не ти харесва просто се въздържай от коментари,не е толкова трудно.Но не ми се занимава,не искам отново да се водят спорове!По-умният винаги ще замълчи,в случая няма да пише!Така че,чао!
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
свобода на словото ... н казвам че е прав или че е много умно но има правото да каже това дори и да не е приятно и тактично просто гоигнорираиПървоначално написано от nasty_f
Добре,той колко пъти ще си изказва мнението?!Нали веднъж го написа,не му ли стига.Ако беше нещо по-остроумно-да...А заради такива,като него в темите постоянно някой спори.И това ме дразни безкрайно много!Първоначално написано от kael
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
въпрос на етика , морал и възпитание е ... или по скоро до липсата на такиваПървоначално написано от nasty_f
При него по-скоро е липса...Първоначално написано от kael
Но не искам да се започва нов спор!
what 'eve....
бахти заспах посредатаПървоначално написано от nasty_f
ми лека нощ ве .....пфффффПървоначално написано от HEMOA
nasty_f, ти какво очакваш? Всички да го харесат? Мамка му, не може винаги всички да ви харесват! Ми, да, тъпо е, малоумно е, направо ми се повръща от такива истории! И какво ще ми направиш? Колкото си искам и когато си поискам ще си изразявам мнението - затова е форумът. И къде пише, че всички коментари трябва да са положителни, а? Ае отивай да си играеш на барбита и си чакай чаровния принц на бял кон.![]()
а браво!Първоначално написано от AFT
а за историята..мм интересна е но е тъпа, ако е истина-много глупаво..самоубийство - винаги има начин!
Обшо взето, всичко общо е взето!
Napalno te podkrepqm...A istoriqta e tragi4na napravo...Първоначално написано от kael
![]()
![]()
![]()
Interesno mi e oba4e izob6to nqkoi misli li kakvo pravi v dne6no vreme...![]()
![]()
![]()