- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Родители зад граница
е, моите са си в БГ... а вашите ?
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
И моите са тук.
Майка ми щеше да отиде в Германия да работи, обаче се отказа нещо. Аз тъкмо се бях зарадвала, че ще ми се махне от главата...![]()
![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Нито един. И двамата са си тук с мен, а и не бих преживяла да са някъде в чужбина.
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
На мен баща ми е в Гърция,а майка ми до преди няколко години беше там,но вече си е в BG![]()
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
И двамата са си тук.
Майка ми е в Русия.
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Баща ми е в Австралия..и вече има Австралийско гражданство,другата година живот и здраве ще отпътувам със сестра ми и мама .. :P
I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:
Майка ми е в Италия.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
пффффф баси глупавата тема чесно
Баща ми беше в Чехия...
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
И двамата са в Германия след 3 години да не се каня но и аз ще ходя там.
Moite roditeli sa v Germania zaedno s nai-malkata mi sestra a az i drygata mi sestri4ka sme sami v Kipur![]()
Баща ми е в Испания
и двамата са си в БГ![]()
тука са и двамата![]()
![]()
i dvamata sa tuka![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
В България.. ама се надявам до 1 година аз да не съм.....![]()
samo maika mi i ve4e ot dotsa vreme e tam.
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
ами майка ми работи в чужбина,много е гадно,че не се виждаме много начестто,само веднъж в годината,можеби и 2 ,а може и да не се видим,но хубавото е че се чуваме всеки ден![]()
Моите са в Бг,но преди бащата беше в Ирландия.Надявам се скоро пак да захванат на някъде! Хихихихи
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
В момента майка ми е в Лондон,а баща ми е в Гърция.....
С майка ми за 7 години се видяхме за пръв път мин година,а баща ми си идва на два месеца.
;]