.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: Не мога....

Не мога....

Ходя с едно момче от 1 седмица и го обичам много,но не мога да му го кажа.Не мога да кажа "Обичам те",от тази думичка ми се повдига.В смисъл обичам на мен да ми казват,че ме обичат,но досега не съм казала нито веднъж на момче "Обичам те".Той постоянно ми повтаря,колко ме обича,как е готов да направи всичко за мен,а аз веднъж не съм му казала мила дума.И от вчерашния ни скандал,който беше точно за това,че не показвам чувствата си ми е сърдит ужасно много... И нз какво да правя...?Дайте някакъв савет?
    Няма любов,има взаимно използване....

emi zemi da mu kajesh da se uspokoi
    Edna golqma bolka be6e lubovta ni zatova ne te vinq.. za belega v du6ata ot lubovni rani gore6to ti blagodarq.. v jivota ima i tyga, no ne za MEN i ne sega! I samo TI, EDINSTVEN TI me kara6 da se 4ustvam pak i pak az jiva

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Не е нужно да кажеш "Обичам те", за да покажеш чувствата си. Ти можеш да му кажеш обичам те, обаче да не го мислиш. Неможе току-така да заобичаш някого. Силно привличане и харесване да, ама силна обич... Но все пак наистина трябва да му говориш мили работи, повтаряй му че го харесваш страшно много, ала бала... Ако наистина го мислиш ще ти дойде отвътре
    Let The BEAT Control Your Body

Отиваш при него и казваш...миличко,зайче,бебч (както му викаш )Съжалявам много,Обичкам те и това е

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Голям фен
    Град
    София
    от 1 седмица и вече се обичате??

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Не можеш Сама си си виновна Отиди при него,не му мисли и му кажи какво ти е на душата Няма нищо срамно След време можеш само да съжаляваш за тази своя глупост
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Той ме обича от много отдавна,както и аз него.Но винаги се дърпах,и не му давах шанс да ми покаже колко ме обича.А сега когато вече сме заедно,аз дори не съм му казала мило слънце или тем подобно....Камоли да му кажа че го обичам
    Няма любов,има взаимно използване....

zapo4ni parvo s ne6to po-ob6to. naprimer mu kaji, obi4am da si prekarvam vremeto s teb ili ne6to takova. az sam na mnenie, 4e za 1 sedmica vrazka ne moje6 da mu kaje6 obi4am te, osven ako ne si go obi4ala ot predi tova. ako izpita6 4uvstvata dumite sami 6te izleznat, bez da se ma4i6 na sila da mu kazva6 kakvoto i da e bilo.

Град
    40 Miles from the Sun
    Пуканке, говориш за любов, а пишеш тея глупости в подписа си. Логика rUlLlZzz ...

И все пак, щом не можеш, не го прави. Явно още не си готова. А и не е нужно да му казваш, а да му го показваш. А и това, че не го наричаш с тези лигави "мило", "слънце" и не-знам-си-още-какво не значи, че не го обичаш. Да не мислиш, че всички влюбени се наричат така?!

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от pukankata
    Той ме обича от много отдавна,както и аз него.Но винаги се дърпах,и не му давах шанс да ми покаже колко ме обича.А сега когато вече сме заедно,аз дори не съм му казала мило слънце или тем подобно....Камоли да му кажа че го обичам
    Сама си си виновна Вземи се стегни Стига си се вайкала....не мога,не мога Излей си душата.Докато продължаваш да киснеш тук и да казваш не мога птичката ще излети.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Град
    where the sun rises
    вярно е, че обичта трябва главно да се показва, но няма нищо лошо да кажеш обичам те, още повече като го чувстваш...лошо става само, ако го казваш без да го изпитваш..другото не е страшно едно обичам те може само да направи вразката ви по-силна и сигурна успех \/

Обичам те Миши

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Ходите от 1 седмица и вече си казвате, че се обичате безумно много. Бла бла, слезте на Земята, деца..
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Мега фен Аватара на koalka
    Недей да криеш чувствата си, това е лошо-и за него, и за теб.Не е нужно да го обичаш, за да имаш чувства.Ако не изпитваш любов, не се насилвай да го казваш, никой не те кара.Още по-малко, че вие ходите от не много време, даже въобще.

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от bungle
    Ходите от 1 седмица и вече си казвате, че се обичате безумно много. Бла бла, слезте на Земята, деца..

Поне чети преди да пишеш ...

Цитирай Първоначално написано от pukankata

Мега фен
    Град
    София
    Эвучи доста глупаво до твърдиш,че не можеш.Явно не искаш.Колкото и тъпо да эвучи.Ако найстина го обичаш и държиш на него му го кажи.Кажи му го просто ей така.НЕ мисля,че е трудно
    [size=7][b][u]fosse cos

еми виж кфо...излезте...вижте се... и му кажи многу те убичам сори за тфа дето се случи...и смятам,че шсе опрайте тъй
    ...Смъртта е бягство от проблемите... а не тяхното решение...

Голям фен
    Град
    София
    виж сега щом е такава работата.. преди и аз имах този проблем та разбирам как се чувстваш.. много е трудно знам.. но трябва да го преодолееш защото той наистина има нужда да го чуе.. той знае че го чувстваш но друго е като му го кажеш.. знам го.. изпитала съм го.. когато пак се видите просто го погледни и му кажи всичко което чувстваш.. например че никога досега не изпитвала същото към друг.. че харесваш всичко в него и т.н..

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Т'ва ващо не е любов,а лигавня
    Кажи му че се лигави.

Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Пуканке, говориш за любов, а пишеш тея глупости в подписа си. Логика rUlLlZzz ...
    Обшо взето, всичко общо е взето!

Na men sashto mi beshe mnogo trydno da kaja na bivshiqt si priqtel che go obicham makar che naistina go chustvah...zatova mu obqsnih che ne moga tolkova lesno da go kazvam tva "obicham te" i toi est me razbra...napravi i ti sushtoto.a btw za edna sedmica nemojesh da obiknesh nqkoi tva da ti e qsno...nqma smisal da se lbjete tolkova tbpo kajete si go kogato naistina go pochustvate i dvamata a ne zashtoto nqmate kfo da si kajete v momenta i reshavate da izchepite che se obichate tova e smeshno i detinsko povedenie.
    За последен път ще почукам на вратата ти.
    За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
    За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
    За последен път и после ще изчезна завинаги...

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Ами престраши се един път пък после ако ти се повдига ходи драйфай в някой храст

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си