.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

изпитва ли ли сте същото подискващо гадно чувство ...

на това че сте били с идеалния , мечтата ви , идеала ... изгубвате го .. не може да го върнете...и сега искате пак любов...но просто не можете даже и да си представите с кой може да е .. никакви представи ... били сте с идеала и сега всеки следващ ще е по зле от него .. смисал че сте били с най-доброто и сега всеки друг (който даже и немога да си го представя щ е .... искам пак да си харесам някой но немога и не ми казвайте : има толкова мн момчета.... защото живея в малак град и нямааа!!! хах исках да споделя мъката от това че скоро време сигорно няма да харесвам никой и да видя дали и някои от вас го е мъчило същото ;]
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Здравей!
    Аз съм в същото положение,но аз просто не искам да харесам друг.Знам,че си пропилявам времето,но просто не мога да си представя,че един ден ще говоря за друг така както за него.Кофти ми е,мъчно ми е за всичко преживяно с него,знаейки че няма как да си го върна вече И все пак гледам напред,защото знам че хубавите неща се случват,когато най-малко ги очакваш.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Ти си засплепена в момента. След 1-2 месеца ще ти мине и хоп ще видиш друго момче което преди си подминавала а сега ти харесва или може би ще дойде новия плейбой в града

Ами не!Но мисля,че ако сега скъсам с моя приятел и аз ще имам това чувство..и малко са момчетата

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Град
    София
    Аз бях така като бях скарана с Крис... Мислех, че всички са под неговото ниво и ми беше мнгоо гадно, че няма да намеря някого достатъчно добър..
    Вие на хероин ли сте бе?

vremeto lekuva vsi4ko. za sega toi izglejda idealniq za teb, no kogato go pozabravi6 6te sre6tne6 drug, koito pove4e da ti haresva. sega ne si haresva6 nikoi, za6toto gi sravnqva6 s nego. imai tarpenie

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    ами...с първото ми гадже...аз преебах нещата и се 4увствах гадно...доста дълго време... Но после срещнах друг...бяхме около...1,2 месеца заедно и после го зарязах Сега без гадже се 4увствам добре

Голям фен Аватара на CaSsIe
    пффф в момента се чувствам точно така...много е гадно но се пак знам че скоро всичко ще отмине и че ще го забравя до някаква степен(щото никога няма да го забравя напълно!!!Винаги ще го обичам поне малко!) отначало ревях много но ся вече виждам че няма смисъл и изобщо не се занимавам с това!Като ми стане тъжно пускам някоя яка песен и ми се оправя настроението!много по яко е когато не ме ебе за нищо и вярно много тъпо се развиха нещата с него...щото той е и на мн голямо разстояние в друг град е....но въпреки тва не съжалявам за нищо! Живота си продължава независимо със или без него!!!

Град
    Варна,морето...
    Цитирай Първоначално написано от CaSsIe
    пффф в момента се чувствам точно така...
    Даа и аз съм така...Станаха вече 7 месеца откакто скъсахме, а той не спира да ми липсва. И наистина не мога да си представя да имам такива чувства към някое друго момче. Откакто не е до мене не съм била с друг просто защото не мога да допусна друг в сърцето си. Знам, че звучи супер тъпо, но си е така. Пфууу нервя се на себе си. Е такава ми била съдбата хахах..
    Нещо,което не те убива те прави по-силен!!

Ee to sled vsqka vrazka (seriozna) e normalno da se 4uvstva6 taka v na4aloto,osobeno ako si izpitvala silni 4uvstva.No tova otminava.Vinagi kogato sum vlubena mi se struva,4e toi e idealniq i vse nqma drug kato nego,nemoga bez nego,edva li ne sveta svarva...Posle sled vreme sa6tite prikazki za drug
    Neznam moje pak az da sum sbarkana i pri4inata,da pravq taka da e,4e moje bi o6te ne sum se vlubvala istinski,i kato se zamislq,nikoi ot mom4etata,ne e bil,to4no tova koeto sum iskala
    Da,otgovara na vaprosa tie da,4uvstavala sum se taka,dori v momenta se 4uvstvam taka,no tai kato ve4e sum go prejivqla,znam,4e i tova 6te otmine.

P.S.:NEZAMINIMI HORA NQMA

Мега фен Аватара на koalka
    Да, определено се чувствах така известно време, но сега отново сме заедно, не е важно, но определено не трябва да се отказваш, защото с тоя песимизъм наистина няма да срещтнеш свястно момче.

Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
    Здравей!
    Аз съм в същото положение,но аз просто не искам да харесам друг.Знам,че си пропилявам времето,но просто не мога да си представя,че един ден ще говоря за друг така както за него.Кофти ми е,мъчно ми е за всичко преживяно с него,знаейки че няма как да си го върна вече И все пак гледам напред,защото знам че хубавите неща се случват,когато най-малко ги очакваш.
    i az sam taka predi 3 dena skasaxa s men i kolkoto i vreme da sam sama nqma da iskam dryg

да и аз съм така в момента. всяко момче сравнявам с него и все ми се струва че той е перфектния. не всъщност знам че не е перфектен, но тъпото е че дори многото му недостатъци и въпреки всичко което ми е причинил не си представям че ще спра да го обичам. дано е до време всичко. и още нещо-определено няма толкова много момчета

mn dobre te razbiram , za6toto i az s1m sega v s16toto polojenie.sled nego izlizah s mnogo mom4eta no ne be6e s16toto i b1rzo mi omr1zvaha. 4esno da ti kaja nie sega sme mn dobri priqteli v1preki 4uvstvata mi , no az prod1ljavam da se borq za nego za6toto s1m sig 4e negovite 4uvstva ne mogat prosto taka da istinat za edin den.dano tova da ti pomogne.prosto iskah da ti kaja 4e ne si edinstvena.

Фен
    Град
    Между Ада и Рая...
    Цитирай Първоначално написано от cassy
    mn dobre te razbiram , za6toto i az s1m sega v s16toto polojenie.sled nego izlizah s mnogo mom4eta no ne be6e s16toto i b1rzo mi omr1zvaha. 4esno da ti kaja nie sega sme mn dobri priqteli v1preki 4uvstvata mi , no az prod1ljavam da se borq za nego za6toto s1m sig 4e negovite 4uvstva ne mogat prosto taka da istinat za edin den.dano tova da ti pomogne.prosto iskah da ti kaja 4e ne si edinstvena.

колко познато...и аз съм в същото положение но вече спрях да се боря за любовта му защото няма смисъл задоволява ме и това че сме повече от добри приятели и си имаме супер голямо доверие макар той да ме обича като приятелка а аз него като идеалното момче за мен....а и това гадно чувство, за което пишете всички, до някаква степен за мене е страх от нова връзка защото съм прекалено много свикнала с предишното момче и не мога да го забравя..а и не вярвам че ще обичам друг както него или изобщо дали ще има друг които да обичам... ...но всичко е минало и трябва да се гледа напред...а и той самия ми беше казал следното "защо не си спомняш хубавите моменти с мен а винаги в главата ти са лошите ..."това е съвета ми към всички с същия проблем спомняйте си хубавите моменти и си представяйте че може да ги изживеете отново но с друг човек да осетите друга тръпка защото всеки един човек е уникален...не се връщайте в миналото като знаете че то няма да се върне защото така става по лошо за вас...всичко това ви го казвам от собствен опит.... ;/

Guest
    sega govorish che e idealniq,edinstveniq i tn, zashtoto go obichash... no sled vreme kogato go zabravish shte osaznaesh che tova ne e savsem idealniq za teb .. shte sreshtnes dr shte se vlubish i shte namirash noviq za idealen ...

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    заеби го тоя пущиняк и те така

Супер фен
    Мхмм познато ... спокойно.Някой ден ще срещнеш някой,който ще замести това момче!
    Обичам те <3 !!!

Град
    in the middle of nowhere
    privet.....takam zna4i i az bqx predi vreme v takuv period neka prosto kajem 4e 3 putise subrax s toq 4ovek prez tva vreme vsi4ki mom4eta ne mi izglejdaxa dostoini kato nego no poomisli malko.....ne e li po-dobre ako ste skusali da po4ine6 malko da izliza6 s fr... da si jivee6 jivota naposledak ostavam s vpe4atlenieto 4e vsi4ki omi4eta izpitvat potrebnost da imat gadjeta Oo ot kuf zor za kude ti4ate spoko macka 6te go zabravi6 produljavai si jivota .....i 6te sre6tne6 prince Charming aide yspex

Град
    Дом е там,където дупето ти седне :>
    Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
    Здравей!
    Съгласна. И аз бях така.. не можех да спра да мисля за едно определено момче.. толкова си го бях навила на пръстаа.. и всичко с него че просто не исках да си хвана друг.. но след време всичко само се оправя и то съвсем неочаквано. Така че мила намери си някво занимание което те отдалечава от мислите за него, кефи се на приятелките и семейството .. отделяй все по малко възможност да се сетиш за него и работата сама ще стане успех
    Разрови прахта... и събери ме,
    частица разпиляна празнина...
    Не ме изкупвай, просто утеши ме,
    спасение вържи ми... без вина!

Град
    Търново.... Велико Търново

Re: изпитва ли ли сте същото подискващо гадно чувство ...

Цитирай Първоначално написано от Ch0c0la73
    на това че сте били с идеалния , мечтата ви , идеала ... изгубвате го .. не може да го върнете...и сега искате пак любов...но просто не можете даже и да си представите с кой може да е .. никакви представи ... били сте с идеала и сега всеки следващ ще е по зле от него .. смисал че сте били с най-доброто и сега всеки друг (който даже и немога да си го представя щ е .... искам пак да си харесам някой но немога и не ми казвайте : има толкова мн момчета.... защото живея в малак град и нямааа!!! хах исках да споделя мъката от това че скоро време сигорно няма да харесвам никой и да видя дали и някои от вас го е мъчило същото ;]
    иди в "ГОЛЕМИЯ" град

I NA MEN MI SE E SLU4VALO.VSEKI SI MISLI TAKA.NO IMAI TURPENIE.SUS VREMETO 6R SI NAMERI6 NQKOI KOITO DA HARESVA6

Chustvah se taka do predi 2 meseca...no kakto kazvat vremeto lekuva.Spokoino shte ti mine i shte sreshtnesh nqkoi koito naistina shte ti dopadne i shte budesh shtasliva.
    За последен път ще почукам на вратата ти.
    За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
    За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
    За последен път и после ще изчезна завинаги...

Ех, а си мислех, че съм само аз..След 1 час преди 4 месеца.. срещнах момичето, което обичах най-много до сега..Беше прекрасна цялата връзка, обичах я повече от самия себе си и не исках да се разделям с нея никога..давах всичко за нея, както и тя за мен..но се появиха пречки, които ни отказаха да се борим, защото вече не можехме..уморихме се и се отказахме..сега сме добри приятели с нея..много добри..Никога няма да се забравим и винаги ще си се обичаме по наш си начин..радвам се, че не я изгубих.. Но още повече се радвам, че тя ме накара да си върна желанието към живота..

Mmm da..Bila sam v takova polojenie i to naskoro-imah priqtel ,s kogoto bqhme zaedno 1 godina.Toi be6e ne ideal za men ami ne6to nezemno!No kakto znae6 vsi4ko si ima krai i kraqt na na6ata vrazka doide..tq dalga i 6iroka no i az si misleh kato teb 4e nqma da sre6na drugo takova mom4e i t.n. e da ama ne Vremeto lekuva ,a jivota e pred teb!Uspeh{}
    ShTe Spra Da Te ObIcHaM,KoGatO gLuh HuDoJniK NaRisUva ZvyKa Ot PaDashT liSt Na RoZa,VyrHu KrIsTaLen Pod!{P}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си