.

Виж резултатите на анкетата: Има ли хора спряли цигарите?

Гласували
38. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да, спрях ги без проблем.

13 34,21%
  • Спрях ги с много зор!

4 10,53%
  • Пробвал/а съм, но немога.

10 26,32%
  • Не съм и опитвал/а да ги спирам.

11 28,95%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    еххееее...то аз колко пъти съм ги отказвала..

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Много трудно ги спрях...НО ГИ СПРЯХ

Цитирай Първоначално написано от ЕPu
    еххееее...то аз колко пъти съм ги отказвала..
    дам и аз съм така,даже в момента съм ги отказал

аз миналата седмица ги бях отказала
    .....докато не ме почерпиха

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

"Да откажеш цигарите е най-лесното нещо на света. Аз самият съм го правил около 30 пъти"
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    Русе
    amiii az pu6a po redovno ot godina i 2-3 meseca (kato edin mesec nqkade psoredata gi bqh sprql)
    i v momenta gi spiram kolkoto i da ne mi se iska, mnoo mi se pu6i , kefi me da pu6a ,ama mn se trovq - use6tam kak ne m istiga vazduh i drugi, a i mn pari frakvat... i taka 8 dena...
    ne pu6ih mnogo i po princip i az tu otkazvam tu pu6a... no sega imam namerenie okon4atelno... dano da uspeq stiskaite palci

Искам да ви се похваля, че вече от 7 месеца не съм докосвала цигара Почнах ги в шести клас (сега съм 11 клас) , но тогава не беше сериозно.Но с течение на времето ги увеличих доста , но един ден (без някой да ме е карал) ,просто реших и ги спрях Осъзнах колко отвратителни са всъщност и колко пари давам за нещо, което ми вреди Никой не ми вярваше че ще успея,защото ги спрях изведнъж Но ето- получи се На моменти ми беше трудно, защото приятелят ми пуши Беше ми гадно не заради това, че ми се пуши, а заради скапания навик-сутрин с кафето, вечер с компанията,когато съм нервна и т.н. За момента нямам каквото и да е желание да пуша Смея да кажа, че откакто ги спрях се чувствам много по-добре Дано никога не ги почна наново :P

да///

za men cigarite sa nai - malkia problem `moga da gi spra kogato si poiskam . Ne sym pushil ot godina i cigara .. Moga da izdyrjam da ne pusha zashtoto i predi sym go pravil taka .. Ama mi e chudno kak edno momiche moje da otkaje cigarite ako gi pochne ?! slojna rabota Think .....
    V nachaloto kogato pochnah da pusha zapalih pyrvata si cigara pomnq ot nervi .. i taka sledvashtata i tretata nqkoi drug den i se pochna .. i si kazvah as che shte spq da pusha kogato nqmam mnogo nervi .. ama uvi nervite se uvelichiha .. ;[ cigarite namalqha napylno pff ;[ karah se s nashte postoqnno .. s priateli ne se razbirahme .. v daskaloto mnogo ne se ponasqhme s sauchenichkite(zashtoto povecheto mi klas bqha momicheta[22] i 5 momcheta+men) i taka .. Sega se chudq da ne gi pochna pak li?!
    neznam
    * Forever House Music *

Град
    Майнатаун
    Спрях ги и нямам намерение да ги почвам пак

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    3-4 поредни години пушех всяко лято. Като започне учебната година, до началото на ноемрви ги спирах напълно. Мога да пуша, мога и да не пуша. Не изпитвам нужда и зависимост от цигари

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си