- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Има ли хора спряли цигарите?
еххееее...то аз колко пъти съм ги отказвала..![]()
![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Много трудно ги спрях...НО ГИ СПРЯХ![]()
дам и аз съм така,даже в момента съм ги отказалПървоначално написано от ЕPu
![]()
![]()
![]()
аз миналата седмица ги бях отказала![]()
.....докато не ме почерпиха![]()
![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
"Да откажеш цигарите е най-лесното нещо на света. Аз самият съм го правил около 30 пъти"
![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
amiii az pu6a po redovno ot godina i 2-3 meseca (kato edin mesec nqkade psoredata gi bqh sprql)
i v momenta gi spiram kolkoto i da ne mi se iska, mnoo mi se pu6i , kefi me da pu6a ,ama mn se trovq - use6tam kak ne m istiga vazduh i drugi, a i mn pari frakvat... i taka 8 dena...
ne pu6ih mnogo i po princip i az tu otkazvam tu pu6a... no sega imam namerenie okon4atelno... dano da uspeq stiskaite palci![]()
Искам да ви се похваля, че вече от 7 месеца не съм докосвала цигараПочнах ги в шести клас
(сега съм 11 клас) , но тогава не беше сериозно.Но с течение на времето ги увеличих доста
, но един ден (без някой да ме е карал) ,просто реших и ги спрях
Осъзнах колко отвратителни са всъщност и колко пари давам за нещо, което ми вреди
Никой не ми вярваше че ще успея,защото ги спрях изведнъж
Но ето- получи се
На моменти ми беше трудно, защото приятелят ми пуши
Беше ми гадно не заради това, че ми се пуши, а заради скапания навик-сутрин с кафето, вечер с компанията,когато съм нервна и т.н. За момента нямам каквото и да е желание да пуша
Смея да кажа, че откакто ги спрях се чувствам много по-добре
Дано никога не ги почна наново :P
za men cigarite sa nai - malkia problem `moga da gi spra kogato si poiskam . Ne sym pushil ot godina i cigara .. Moga da izdyrjam da ne pusha zashtoto i predi sym go pravil taka .. Ama mi e chudno kak edno momiche moje da otkaje cigarite ako gi pochne ?! slojna rabota Think .....
V nachaloto kogato pochnah da pusha zapalih pyrvata si cigara pomnq ot nervi .. i taka sledvashtata i tretata nqkoi drug den i se pochna .. i si kazvah as che shte spq da pusha kogato nqmam mnogo nervi .. ama uvi nervite se uvelichiha .. ;[ cigarite namalqha napylno pff ;[ karah se s nashte postoqnno .. s priateli ne se razbirahme .. v daskaloto mnogo ne se ponasqhme s sauchenichkite(zashtoto povecheto mi klas bqha momicheta[22] i 5 momcheta+men) i taka .. Sega se chudq da ne gi pochna pak li?!
neznam
* Forever House Music *
Спрях ги и нямам намерение да ги почвам пак![]()
3-4 поредни години пушех всяко лято. Като започне учебната година, до началото на ноемрви ги спирах напълно. Мога да пуша, мога и да не пуша. Не изпитвам нужда и зависимост от цигари