- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- аз отслабнах с....
Свалих много от шести клас... сега съм много добре, но искам да си дооформя коремчето... още 3 - 4 кг и ще съм супер!![]()
Я кажете какво да ям ...сега точно нз на каква диета съм , смисъл храня се само с плодове и зеленчуци,супички,варен ориз или картофи,мюсли с фибри.Чай за отслабване ил зелен чай ... Какво друго мога да ям? Че не съм много наясно !!! Дайте някави предложения ???Моля!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
аз отслабнах с 6 килограма за 4 дни, бях болна и повръщах , ма т'ва беше лятото са пак съм ги качила![]()
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
Свалих 3 кила за 2 седмици с точковата диета и малко упражнения (тип Синди) и не съм ги качила.
Еми..Правя си доста дълги разходки с бърз ход .. Ям от всичко по малко .. И не ям тестено.![]()
в момента се опитвам да се ограничавам наблягам на солетите на плодовете малко пилешко и някви такива храни![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
А къде ти е месото?!Първоначално написано от ira90
![]()
Хапвай пилешко филе и риба![]()
И естествено наблягай МНОГО на водата![]()
аз па на седмица качвам по 2-3 паунда (мускули)
Свалих 18 кг за около 4 месеца с плуване и редовно бягане.
Първоначално написано от 3oPuTy
Ами бяха ми казали да не ям никакво месо![]()
![]()
А от мюслито пълнее ли се ? Защото в някои форуми пише че не се пълнее, в други пък обратното и сега незнам да продължавам ли се храня с него или не??
![]()
![]()
![]()
![]()
Meсото е важно при диети![]()
*ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!
кажи какво ядеш обаче, всичко или само плодове, зеленчуци(които аз вече намразих и не искам да ям)Първоначално написано от Shine`
![]()
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
плс кажете нещо без зеленчуциадски ги мразя а всички диети са със зеленчуци
бтв правя упражнения всеки ден,контролирам сладкото хляба и газираните напитки ама ефект няма
![]()
![]()
колко тежиш? и височина ??Първоначално написано от inl0f4i
колко искаш да свалиш?
не очаквай бързи резултати![]()
Не съм отслабнал![]()
Аре си одиме! НА СЕЛО!
е намалих яденето и от миналата зима(май) съм минус 6-7 кила поне,ама през тва цялото време непрестанно качване,сваляне по кило-две.Та общо взето последните 2 месеца съм си свалила 5 кила и то почти без спорт,сега си ям и тичам![]()
За да станеш машина е нужно
- Ежедневно сутрешно бягане ! НА ГЛАДНО !
- Качествена храна ! Овесени ядки, чисто месо, яйца и др. ...
- Добро физическо натоварване (фитнес) !!!
- Преди лягане едни лицеви опори + коремни преси !
- Добра почивка !
- ВОЛЯ и търпение !!!
С една диета.Нищо,че е вредена,свалям си кг и не ме барка.
++фитнес и тае бо
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Аз отслабнах с по-малко свинско и повече физическа активност.
след нова година замених вечерята със натурални сокчета и така до преди месец.в началото на май си поръчах :
http://superhrani.dir.bg/_wm/pbasic/...7dcf4cb86b3e12
сега има нова подобрена формула още по ефективна.
Лошото при мен е че мн пътувах и не го пиех вс ден, и така пропуснах 6 7 дни.
Ако човек спортува ефекта е двоен, но аз нали съм мързелана правя упражнения от дъжд на вятър.
За 6 месеца отслабнах доста, но последния месец от както го пия съм свалила 3 килограма
Остана ми само да си стегна " любовните дръжки" те са м голям проблемако можете да ми препоръчате упражнения за тази област ще съм благодарна
![]()
vellvet;поясни като на неграмотен кое наричане любовни дръжки![]()
![]()
![]()
![]()
паласките = любовни дръжкиПървоначално написано от clever
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Преди 3 год отслабнах : спрях тестеното, бягах през ден и правех по някоя коремна като се сетя, хапвах повечко месо и салатки (6кг за месец)
Мин год отслабнах : Диетата на Дюкан (9кг), но я спрях по средата и си ги върнах килата на половина, ако бях продължила сега щях да съм като модел...както и да е.
Сега отслабвам : спрях тестеното, тичам по 3 пъти седмично, правя коремни отново като се сетя, хапвам сладко, но умерено ; и ако има салатка е добре дошла![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!