.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 100
    Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Свалих много от шести клас... сега съм много добре, но искам да си дооформя коремчето... още 3 - 4 кг и ще съм супер!

Я кажете какво да ям ...сега точно нз на каква диета съм , смисъл храня се само с плодове и зеленчуци,супички,варен ориз или картофи,мюсли с фибри.Чай за отслабване ил зелен чай ... Какво друго мога да ям? Че не съм много наясно !!! Дайте някави предложения ???Моля!!!
    Това е едно пътуване в звука на скоростта !!!

http://www.vbox7.com/play:fc89111c

Град
    Hate City Sofia.
    аз отслабнах с 6 килограма за 4 дни, бях болна и повръщах , ма т'ва беше лятото са пак съм ги качила
    Страх ме е от себе си ,
    когато загубя мечтите си.

Свалих 3 кила за 2 седмици с точковата диета и малко упражнения (тип Синди) и не съм ги качила.

Град
    ForSaken city (:
    Еми..Правя си доста дълги разходки с бърз ход .. Ям от всичко по малко .. И не ям тестено.

Супер фен Аватара на galu6a
    в момента се опитвам да се ограничавам наблягам на солетите на плодовете малко пилешко и някви такива храни
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от ira90
    Я кажете какво да ям ...сега точно нз на каква диета съм , смисъл храня се само с плодове и зеленчуци,супички,варен ориз или картофи,мюсли с фибри.Чай за отслабване ил зелен чай ... Какво друго мога да ям? Че не съм много наясно !!! Дайте някави предложения ???Моля!!!
    А къде ти е месото?!
    Хапвай пилешко филе и риба
    И естествено наблягай МНОГО на водата

Град
    Е там...
    аз па на седмица качвам по 2-3 паунда (мускули)

Свалих 18 кг за около 4 месеца с плуване и редовно бягане.

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Цитирай Първоначално написано от ira90
    А къде ти е месото?!
    Хапвай пилешко филе и риба
    И естествено наблягай МНОГО на водата

Ами бяха ми казали да не ям никакво месо А от мюслито пълнее ли се ? Защото в някои форуми пише че не се пълнее, в други пък обратното и сега незнам да продължавам ли се храня с него или не??
    Това е едно пътуване в звука на скоростта !!!

http://www.vbox7.com/play:fc89111c

Повече от фен Аватара на snow__queen
    Град
    Между Рая и Ада
    Meсото е важно при диети
    *ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!

Цитирай Първоначално написано от Shine`
    Хах, преди няколко години се бях подложила на драконовска диета, просто още се чудя как не се самоунищожих..
    Имайки предвид, че тази диета продължи многооо дълго време..и в един момент бях на стъпка пред анорексията, просто ораганизма ми не искаше да приема храна...
    Е, измъкнех се и аз не знам с какви сили..
    Сега вече не правя диети, например това лято просто реших да променя начина си на хранене-като ям 3 пъти на ден без никаква храна в промеждуцаците и постигнах очевиден резултат
    кажи какво ядеш обаче, всичко или само плодове, зеленчуци(които аз вече намразих и не искам да ям)
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

плс кажете нещо без зеленчуци адски ги мразя а всички диети са със зеленчуци бтв правя упражнения всеки ден,контролирам сладкото хляба и газираните напитки ама ефект няма

Град
    в света на приключенията ..
    Цитирай Първоначално написано от inl0f4i
    плс кажете нещо без зеленчуци адски ги мразя а всички диети са със зеленчуци бтв правя упражнения всеки ден,контролирам сладкото хляба и газираните напитки ама ефект няма
    колко тежиш? и височина ??
    колко искаш да свалиш?
    не очаквай бързи резултати

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Аз като отслабнах, сиотслабнах от самосебе си - без диети, без упражнения. Просто си ми беше дошло времето явно. И свалих за не повече от 2 месеца 13 кг. И сега само си поддържам тялото с тичане от време на време като не ме мързи
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Повече от фен Аватара на Sunrisee
    Град
    Вкъщи
    3, 4

Супер фен Аватара на KadifWerewolf
    Град
    Я сом ут село!
    Не съм отслабнал
    Аре си одиме! НА СЕЛО!

е намалих яденето и от миналата зима(май) съм минус 6-7 кила поне,ама през тва цялото време непрестанно качване,сваляне по кило-две.Та общо взето последните 2 месеца съм си свалила 5 кила и то почти без спорт,сега си ям и тичам

Супер фен Аватара на zero
    За да станеш машина е нужно
    - Ежедневно сутрешно бягане ! НА ГЛАДНО !
    - Качествена храна ! Овесени ядки, чисто месо, яйца и др. ...
    - Добро физическо натоварване (фитнес) !!!
    - Преди лягане едни лицеви опори + коремни преси !
    - Добра почивка !
    - ВОЛЯ и търпение !!!

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    С една диета. Нищо,че е вредена,свалям си кг и не ме барка. ++фитнес и тае бо
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    Аз отслабнах с по-малко свинско и повече физическа активност.

Голям фен
    след нова година замених вечерята със натурални сокчета и така до преди месец.в началото на май си поръчах :
    http://superhrani.dir.bg/_wm/pbasic/...7dcf4cb86b3e12

сега има нова подобрена формула още по ефективна.
    Лошото при мен е че мн пътувах и не го пиех вс ден, и така пропуснах 6 7 дни.
    Ако човек спортува ефекта е двоен, но аз нали съм мързелана правя упражнения от дъжд на вятър.
    За 6 месеца отслабнах доста, но последния месец от както го пия съм свалила 3 килограма
    Остана ми само да си стегна " любовните дръжки" те са м голям проблем ако можете да ми препоръчате упражнения за тази област ще съм благодарна

Град
    в света на приключенията ..
    vellvet;поясни като на неграмотен кое наричане любовни дръжки

Супер фен Аватара на pinki
    Цитирай Първоначално написано от clever
    vellvet;поясни като на неграмотен кое наричане любовни дръжки
    паласките = любовни дръжки
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Супер фен Аватара на pinki
    Преди 3 год отслабнах : спрях тестеното, бягах през ден и правех по някоя коремна като се сетя, хапвах повечко месо и салатки (6кг за месец)
    Мин год отслабнах : Диетата на Дюкан (9кг), но я спрях по средата и си ги върнах килата на половина, ако бях продължила сега щях да съм като модел...както и да е.
    Сега отслабвам : спрях тестеното, тичам по 3 пъти седмично, правя коремни отново като се сетя, хапвам сладко, но умерено ; и ако има салатка е добре дошла
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си