- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Обеэцветители эа коса
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Эдравейте.Днес гледах едни бои эа коса и случайно попаднах на някакъв продукт,наречен обеэцветител эа коса!Беше в хартиени пакетчета.Аэ имам кестенява коса с руси кичури,но много искам да я пойэсветля.Иска ми се да е руса,но в никакъв случай някакво ярко русо,а по-скоро тъмно,медно русо.Та се чудя теэи обеэцветители много ли са вредни
И дали ще стане
Отэад пишеше ,че ако искаш например 2 тона по-сметло се чака 15 минути. 2 тона по-светло,какво ще рече
Тоесто колко по-светла ще стане косата ми
Май доста въпросчета эададох,ама искам да энам
Благодаря ви эа отговорите
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
Ми мацка как си направила кичурите с обезцветител с блондор или направо върху твоя си цвят?А за обезцветителите и аз другата седмица ще си изсветля косата но фризиорката ми каза, че са вредни все пак тва ти убива цвета на косата за да нанесеш какъвто искаш с боя.Ако косата ти е светло кестенява смятам за излизшно да го използваш.А тва за тоновете 2 тона значи ако е лестенява ше стане почти тъмно русо ама не съвсемНадявам се да съм ти бола полезна и си пази косата

Kakvo ti puka,che ti govorqt zad gurba,nali si pred tqh,neka ti gledat guza!!!
* * * * * * * * * * Nikoi ne umira detstven jivota preebava vsichki!!!

Deskata_90 благодаря!
Ами кичурите са си върху моя си цвят.АМа много искам.Може би 2-3 тона по-светло,щом 2 тона ще ми я няправят горе-долу тъмно руса.Ох ама се притеснявам да не ми се увреди много косата
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.

Хора я даите повечме информация эа тея обеэцветители бе
[size=7][b][u]fosse cos
Аз използвам обезветител " flash " нещо си, 3.60 струва в парфюмерията до нас. Прави косата почти бяла, много светло руса
Jebem te u usta, jebem te u oko

абсолютно ненужни неща.
май ще има тема''как да си оправя косата''коса не ви остана от при4ески
you should kill yourself >=D

ami shto ne probvash Palette E20 .v neq ima izrusitel shtom ne ti e rusa kosata predpolagam che nqma da se izsvetli mnogo.az polzvam ot tazi veche 2god.i sum mnogo,mnogo dovolna!!!! \/