- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тя ми каза че за нея сам просто много добър приятел !
Днес признах на момичето, което харесвам чувствата си, а тя просто ми каза:смятах те за много близък приятел, не те харесвам за гадже, сори! А се познажаме от много време пускала е намеци понякога, а сега разби сърцето ми ! Моля ви кажете какжо да правя![]()
Ако това ви тряя - почти на 16 съм
![]()
![]()
![]()
аз обикновенно си вземам една сладоледена мелба с банан, и се тъпча :} може да опиташ и с спиртни напитки но щете боли глава после ...
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
emi tq ti e kazala 4e ne te haresva a ot kade si sigoren 6tom ti e pravila nameci zamisli se dali ima pri4ina da krie 4uvstvata si ima li gaje naprimer?
може и така да е.. обаче ако сериозно не те харесва.. просто.. кво да ти кажа.. бори се хъх.. ако не става.. нямаш друг избор освен да си страдаш или да си намериш друга..Първоначално написано от denicee
Животът е адът описан в Библията!
Абе я спокойно! Горе главата! Ще си намериш друга. Не е дошъл края на света все пак. Поне е била откровенна с теб и ти е казала направо, че ни те харесва. Така поне няма да живееш в заблуда, че ще се получи нещо между вас. Вярно, че ще ти е кофти няколко дни, но ще ти мине, бъди сигурен.
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Горе главата и напред,каквото е зависело от теб си го направил.След като тя ти е казала,че те има само за приятел няма какво друго да направиш,не може да накараш един човек насила да е с теб.Продължи напред.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Споко!казала ти е истината!останете си приятели,тя те обича като такъв!!!с времето нещата може да се променят,не бъди песимист,ние момичетата сме толкова странни ;],ако не се отдръпнеш тя може да продължи с намеците,знаеш ли я какво има в предвид!?
ади 4а0 и весело! ;] (btw това ми е мн позната ситуация! ;])
Ми питал съм я нямаПървоначално написано от denicee
Преди няколко дена ми каза 4е се 4увства самотна когато види някоя двоика
6е се опитам да я забравя но няма да е лесно
Аз съм Samotniq
Не ме я отрязала хо 6те ми е трудно да я забравя таи като я жиждам през денПървоначално написано от SWASTICA
Каза 4е останем приятели дано да е така
Щом някое момие ти каже,е те има за мн добър приятел когато и кажеш е я харесваш забри брато.Тва е начина да те одреже тактично. SWASTICA е прав.
Спок ше свикнеш да го приемаш сега седни са напий с водка и след 1-2 седмици няма да си спомняш разговора![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Е от тва кво печелиш в цялата ситуация !? Неа ли да загубиш повече ?!Каза 4е останем приятели дано да е така
Ke ti kam batka ko ke prai6 - ebi i makqta makedonska dagoeva
Поне е била честна с теб, така няма да живееш в заблуда. Може и да има причина, поради която да крие чувствата си, но най-вероятно просто няма нищо по-силно от приятелски чувства. Примири се, запази я като приятел, след време ще ти мине!
Нищо не съхне по-бързо от сълза...!
Аз пък ти казвам 4е не еПървоначално написано от SWASTICA
Просто каза 4е в момента не иска да има приятел и т.н. изоб6то не ме е отрязала такти4но познавам я мноо добре
![]()
Krasiv do dokazvane na protivnoto !!!
Еми, казала ти го е и е време да се примириш.Ако искате прекъснете контакт за известно време, за да я забравиш.Така ще е най-добре, защото сега чувствата ти само се разпалват.
Тва 6те е мнооо трудно за6тото я виждам през денНо все пак 6те опитам да забравя вси4ко и да се дарйа с нея както преди когато бяхме само приятели
a ako ste priqteli tq ne ti e kazvala kogo haresva v momenta predi da i priznae6?opitai se da go zamesti6 (ako ima takav 4ovek) podkrepqi q i 6a vidi6 4e tq 6te go oceni i moje da stane ne6to
Казвала ми е 4е в момента не харесва никой питал съм я![]()
togava ima6 golqm 6ans postarai se badi i priqtel i ti kazah tq 6te go oceni![]()
Благодаря тиПървоначално написано от denicee
![]()
![]()
precakan si
Какво ли?Опитай се да запазиш приятелството си
или се отдръпни от нея ,за да я забравиш
![]()
denicee написа:
emi tq ti e kazala 4e ne te haresva a ot kade si sigoren 6tom ti e pravila nameci zamisli se dali ima pri4ina da krie 4uvstvata si ima li gaje naprimer?
може и така да е.. обаче ако сериозно не те харесва.. просто.. кво да ти кажа.. бори се хъх.. ако не става.. нямаш друг избор освен да си страдаш или да си намериш друга..
a tui-s alkohol li se re6avat problemite...4ove4e opitai se da zapazi6 priqtelstvoto si s neq,6tom te priema samo kato priqtel nqma smisul da se nadqva6 na ne6to pove4eПървоначално написано от bloodranger
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...