.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Град
    Sofia

Без възбуда при секс?

Искам да попитам...от чист интерес ако момичето не се възбужда при вагинален секс..проблем ли е и как да се възбуди и да получи оргазъм...естествено има си секс..само,че просто няма възбуда и все едно само си го слага. и т.н.?
    Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.

TANAJUTSU

Re: Без възбуда при секс?

Цитирай Първоначално написано от crs
    Искам да попитам...от чист интерес ако момичето не се възбужда при вагинален секс..проблем ли е и как да се възбуди и да получи оргазъм...естествено има си секс..само,че просто няма възбуда и все едно само си го слага. и т.н.?
    mi opr e problem tova zna4i mn ne6ta i to ne hubavi... vkarai malko fantaziq v seksa ne samo da se klatite! ...primerno stimulirane i t.n no si e problem uspeh

ако няма възбуда.. то ще е мн гаден секс
    JuSt WalK in thE ClouDs Of drEamSssSSsS!

Град
    Sofia

Цитирай Първоначално написано от peteto89
    mi opr e problem tova zna4i mn ne6ta i to ne hubavi... vkarai malko fantaziq v seksa ne samo da se klatite! ...primerno stimulirane i t.n no si e problem uspeh
    Ами има стимулиране на клитора.и т.н. ама незнам нещо не ме притеснява.. че аз се възбуждам и сексът е много як и възбуждаш при мен докато при нея не.. Ако може да помогнете и да споделите ще съм благодарен

TANAJUTSU

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp

Ами има стимулиране на клитора.и т.н. ама незнам нещо не ме притеснява.. че аз се възбуждам и сексът е много як и възбуждаш при мен докато при нея не.. Ако може да помогнете и да споделите ще съм благодарен
    moje da ti e prekaleno malak ili da i e za parvi pat

Супер фен
    moje bi si neopiten i ne znae6 kak da q vazbudih ili pak prosto ti ne q vazbujda6
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от marina star
    moje bi si neopiten i ne znae6 kak da q vazbudih ili pak prosto ti ne q vazbujda6
    Ами добре как да я възбудя преди това си правим френска любов..получава си клиторен оргазъм и т.н.

Цитирай Първоначално написано от inSane_baby
    moje da ti e prekaleno malak ili da i e za parvi pat
    Ами за малък не ми е,но не съм правил много пъти секс..

TANAJUTSU

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Понякога и при мен се получава така. В повечето случаи чувствам нещо, ама е болка. Понякога пък не се възбуждам достатъчно. 2 шамара по дупето ми вършат чудеса. ти си познаваш момичето, бе човек. ти си прецени какво да правиш. Сменете позата, редувайте вагиналния секс с френска любов, не го правете по 2 часа.......Извинявай, ама ако правите секс 1 час влагалището ще претръпне и ще стане доста безчувствено. Първите 15 мин. от сексът са най-добрите. После се появяват болки, претривания, умора........

Ти най-добре я познаваш и знаеш кое и допада. А секса без въбуда може да е доста болезнен за нея.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

както мн хора преди това казаха ... да няма възбуда е доста кофти тръпка ! най добре се понатискайте около 30 мин само ей така ... преди даже и да си саблечете дрехите ! Малко мили думи и всичко ще е 6 !
    Успех

Обичам те , мили мой Гого !

Голям фен
    Хм... Защо не вкарате малко повече предигра преди да се "таковате". Минавай с ръце през гърба й , целувай я на разл. места. Може и да не я привличаш тогава каквото и да направиш няма да се възбуди.. замисли се.

Град
    пред компютъра :)
    Цитирай Първоначално написано от ArTanDra
    Хм... Защо не вкарате малко повече предигра преди да се "таковате". Минавай с ръце през гърба й , целувай я на разл. места. Може и да не я привличаш тогава каквото и да направиш няма да се възбуди.. замисли се.
    =D>

Супер фен
    ili pak...de da znam..probvai ne6to novo ot tuk izbroenite,razberi koe i deistva nai-vazbujda6to,jenite imame stra6no mnogo i razli4ni erogenni zoni,dori takiva,za koito ne znaem
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Град
    Sofia
    мисълта ми е,че искам да се възбуди от самия вагинален секс не да усеща само бутане на нещо във вагината си...мисълта ми е да получи оргазъм..аз знам как да е възбудя и т.н. , но искам там да получи оргазъм...

TANAJUTSU

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Първите 15 мин. от сексът са най-добрите. После се появяват болки, претривания, умора........
    Мммм, не мисля така.
    Първите 15 минути са ми за загрявка. После стават чудесата.
    Пък и е забавно по един час.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Фен Аватара на hackers
    Град
    гр.София , жк.Дружба 2 "Skin City"
    Цитирай Първоначално написано от bungle
    Първите 15 мин. от сексът са най-добрите. После се появяват болки, претривания, умора........
    права си и аз съм така

Мммм, не мисля така.

Времее да се обединим!

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от bungle
    Мммм, не мисля така.
    т.е. тя не усеща възбуда при вагината...докато при клитура си има възбуда...

TANAJUTSU

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Всеки с предпочитанията си. Отдавна правех дълъг секс.....сега искам да сме задоволени на макс, а при дългия секс чувствам само и единствено болка.
    Crs-влагалището е копулативен орган и не е особено чувствително. Ако беше чувствително, трябваше като раждаме да изпитваме едни оргазми. да не говорим по време на менструация-направо щяхме да си ходим възбудени. Чувствителният орган при жената е клиторът. Дори и при вагинелен секс и оргазъм след това, той е следствие от директната или индиректната стимулация на клитора(да речем чрез триене на G точката). При изключитлно малък процент жени влагалището е чувствително. Явно твоята не е с такава вагина........примири се и я задоволявай по други начини.

Град
    kadeto iskam
    Понякога и при мен се получава така. В повечето случаи чувствам нещо, ама е болка. Понякога пък не се възбуждам достатъчно. 2 шамара по дупето ми вършат чудеса. ти си познаваш момичето, бе човек. ти си прецени какво да правиш. Сменете позата, редувайте вагиналния секс с френска любов, не го правете по 2 часа.......Извинявай, ама ако правите секс 1 час влагалището ще претръпне и ще стане доста безчувствено. Първите 15 мин. от сексът са най-добрите. После се появяват болки, претривания, умора........
    =D>

Град
    Sofia
    Всеки с предпочитанията си. Отдавна правех дълъг секс.....сега искам да сме задоволени на макс, а при дългия секс чувствам само и единствено болка.
    Crs-влагалището е копулативен орган и не е особено чувствително. Ако беше чувствително, трябваше като раждаме да изпитваме едни оргазми. да не говорим по време на менструация-направо щяхме да си ходим възбудени. Чувствителният орган при жената е клиторът. Дори и при вагинелен секс и оргазъм след това, той е следствие от директната или индиректната стимулация на клитора(да речем чрез триене на G точката). При изключитлно малък процент жени влагалището е чувствително. Явно твоята не е с такава вагина........примири се и я задоволявай по други начини.
    Мерси за информацията...незнам вчера правихме много як секс..абе незнам на мен лично ми харесва да правим секс...абе незнам,но ми е хубаво да съм с нея..това е важното

TANAJUTSU

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си