- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да преодолея страха.. ;(
Преди доста време прекратих една мн силна връзка по мн гаден начин...доста трудно преодолях всичко но дори и сега не съм сигурна че съм го преодоляла...проблема е че в момента има едно момче което ми е мн симпатично и може би ще се получи нещо, но нещо отвътре ме спира и ме е страх да започна нова връзка...защото знам колко наранена бях преди...чудя се на себе си какво става с мен...до някаква степен оправдавам това ми поведение защото бях свикнала с онова момче което ме нарани супер жестоко и все още ми липсва всеки един негов жест а и съдя по себе си че не съм изобщо внимателна относно момчетата и незнам дали това се е променило...Aко можете понякакъв начин да ми помогнете да преодолея този страх, защото заради този страх в мен, оставих няколко момчета, но те не си заслужаваха както това към което имам симпатий сега....
п.с. сиг темата ще ви се стори мн тъпа но това ми е вмомента на душата и исках да ви го споделя за да получа поне някаква малка помощ! ;/
opoznai mom4eto na koeto si hvurlila oko.. sled kato razbere6 4e moje6 da mu ima6 doverie..i si sigurna v nego,nqma lo6o da se otpusne6 i da zapo4ne6 nova vruzka s 4ovek koito moje bi pove4e 6te zaslujava ot biv6iq ti!s vremeto 6te preodolee6 straha i 6te si kato nova..samo trqbva da go opoznae6,da se sbliji6 s nego.. uspeh![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Това е много гадно и съм го изпитвала.Само,че аз направих ужасна грешка,като се потдадох на момчето за 2-ри път и сега боли много повече от преди.И се чудя какво ли ще стане със следващия?Дали няма да преживея пак същото?Не искам пак да се чувствам така!Но никой не може да ти каже какво ще се случи и дали пък този път няма да бъде коренно различно.Това ще го разбереш,като опиташ,но начина е да не се потдаваш на силни чувства преди да го опознаеш.Надявам се да съм помогнала и успех!
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
По-добре живот с много щастие и силна болка, отколкото да живееш в страх от емоциите..
Вие на хероин ли сте бе?
За 2-3 седмици би трябвало да опознаеш почти всичко за него,щом е различен,давай
Не се впускай веднага във връзка, опознай го добре и ако решиш, че наистина си заслужава - действай![]()
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
НЕ глредай в миналото.Гледай напред.Не си эаслужава ,эаради стари спомени да проваляш настоящите си шансове.Щом смяташ,че това момче си эаслужава,пробваите.Эа да преодолееш онаэи травма,трябва да пробваш с някое ново момче.Не се страхувай.?овек трябва да се научи и да губи чат-пат![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Trqbva da prodaljish napred bez da si spomnqsh kakvo ti e prichinil bivshiq ti.Shtom smqtash che tova momche si zaslujava deistvai.Vse pak nemojesh da spresh da jiveesh zaradi nqkoi kreten koito te e naranil nali...
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
Живей днес, защото утре може и да го няма.
За страха как да го преодолееш ще ти кажа само това - едно време адски ме беше страх от високо (говоря за панически страх беше ме страх на парапета на 2рия етаж) и знаеш ли как го преодолях? (Не опитвайте това сами) Качих се на покрива на един 8 етажен блок и стъпих на прагчето му и стоях там около 10минути...сега на небостъргач мога се кача...Всъщност само глупак не се страхува от нищо...нормално е но просто трябва да го преодолеш ако трябва и по моя начин
![]()
подкрепямПървоначално написано от v!k!tYyY
![]()
Животът е адът описан в Библията!
Според мен страха ще изчезне с времето, знам ли...Но все пак в един момент ти ще искаш да имаш връзка, да не си сама.Моя съвет е да не започваш нова връзка, ако не си забравила бившия си приятел, ако още мислиш за него.Недей, защото, няма да е добре и за двамата.
Pyrvo go opoznai razberi kakyv e i dali si zaslujava i togava re6avai kakvo da pravi6.A ako trygnete i ne6tata se razviqt dobre moje toi da ti pomogne da preodolee6 straha ti.
Kysmet!!!!![]()
Poglejdam kym lunata i vijdam teb.
Poglejdam kym zvezdite i pak vijdam teb.
Abe da ti eba maikata mrydni se!!!
Не бива да се страхуваш да продължиш напред.Бъди силна забрави онова гадно копеле което те е наранило така.Не всяка връзка ще има такъв край.В следващата може да ти провърви.В живота много ще падаш, научи се гордо да ставаш.Мисълта ми е, щом харесваш това момче пробвай с него и дано се получи.Игнорирай от живота си лошите спомени, те винаги ще са там, но не бива да ти пречат да си с друг.Този друг може да преобърне живота ти, може да сбъдне мечтите ти.Постарай се да си силна и щом го харесваш давай.
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!