.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41
    Повече от фен

Мисля, че съм бисексуална, кажете според вас така ли е?

Имам следния проблем.Харесвам си момчета, но понякога(доста често) ми се случва да си харесам някое момиче и примерно да ми се иска да правя неща с нея каквито и с гаджетата ми(целуване, натискане) и така нататък.Даже ми се прави секс с жена.Но иначе си харесвам момчета и те ме възбуждат също толкова колкото момичетата.Не бих отказала на секс момиче или на такава връзка, но продължавам да харесвам и момчета.Та искам да попитам нормално ли е през пубертета да имам влечение и към двата пола или съм бисексуална!Ако има значение на 15 съм- за 16.

Надявам се темата да е за тук.
    Благодаря предварително!
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Град
    Асеновград, България
    Ако харесваш наравно момчета и момичета, може да си бисексуална, но все още не си напълно наясно със сексуалната си ориентация, не бързай със заключенията. Другото което ми идва на ума е, че може да е от хиперсексуалност.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Голям фен Аватара на 50cent
    Ами не ми се изка да те разочаровам обаче аз го вузприемам за малко бисексуално но си има и добри страни ако го кажеш на момче вероятно ще те пита за троика

Град
    Inside the temple
    Според мен не е толкова страшно.
    Възможно е да е проява на бисексуалност. Все пак горе-долу по това време сексуалната ориентация е вече формирана.
    Обаче и да е - к'во ти пука - живей си живота. Пък и все пак така имаш два пъти повече възможности от обикновените хетеросескуални или хомосексуални хора, които имат влечение само към единия пол :Р
    When I love, I love.

Не знам дали е от пубертета-може и от това да е. Няма нищо ненормално в това. Не мисля, че си точно бисексуална. Най-вероятно се дължи на любопитство
    [img=http://img207.imageshack.us/img207/6565/couple1wh0.jpg]

оБичАаАаАаам тЕеЕее {!}{!}{!}

Град
    Асеновград, България
    Цитирай Първоначално написано от cokaina_
    Не знам дали е от пубертета-може и от това да е. Няма нищо ненормално в това. Не мисля, че си точно бисексуална. Най-вероятно се дължи на любопитство
    Незнам, дали аз не съм разбрал правилно, но момичето твърди, че харесва наравно представители и на двата пола, както и, че сексуално я привличат еднакво. Не ми се струва да е любопитство.

Град
    Вкъщи
    Не се притеснявай.... преди време се сбирах с една компания, дето си имаше групичка от 3-4 момичета който се целуваха с език помежду си... не знам дали им е правило кеф или за да изпъкнат пред другите ...

ами..предполагам...4е може и от пубертета е..както казаха по горе,,,то времето ще си покаже!...а може и да си бисекскуакна...нз..не мога да преценя

ne se kosi si4ko shte si proli4i slet 1\2 godini
    oba4e ti se stremi kam mom4etata 4e kakto e tragnalo bez momi4eta she ostanem vav bulgaria

Мега фен Аватара на koalka
    Не е странно, това се случва на не малко момичета.

Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Цитирай Първоначално написано от cokaina_
    Незнам, дали аз не съм разбрал правилно, но момичето твърди, че харесва наравно представители и на двата пола, както и, че сексуално я привличат еднакво. Не ми се струва да е любопитство.
    Говоря за любопитсво към нейния пол - женскя!
    [img=http://img207.imageshack.us/img207/6565/couple1wh0.jpg]

оБичАаАаАаам тЕеЕее {!}{!}{!}

Че ти пубертета до колко мислиш,че продължава? Мисля,че си бисексуална...и аз съм в пубертет,ама никога не съм била като теб Момчето е друго нещо

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Град
    Асеновград, България
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Че ти пубертета до колко мислиш,че продължава? Мисля,че си бисексуална...и аз съм в пубертет,ама никога не съм била като теб Момчето е друго нещо
    И момчетата и момичетата се развиват, преблизително до 17-годишна възраст.

Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    И момчетата и момичетата се развиват, преблизително до 17-годишна възраст.
    Окс Мерси

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Просто си бисексуална

Повече от фен
    Благодаря за мненията.Също искам да кажа, че на един купон ми се удаде да се целуна с момиче с език и потръпнах от огромна възбуда.Възбудих се толкова, колкото и от целувка с гаджето.Когато ми пусна ръка се подмокрих и испитах огромно желание за секс с нея, но тя беше пияна и после не помнеше.Същото нещо става и когато го направи момче.Абсолютно еднаква възбуда и еднакво желание и с момичета и с момчета.Не зная но се притеснявам от това.Когато гаджето ми ме опипва ми е приятно и знам че е нормално, но нормално ли е в същото време да се възбуждам от момиче?
    Чакам още мнения.Благодаря за тези.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

V tazi vazrast moje bi e donqkade normalno i ne moje o6te da se opredeli dali tova e prosto interes ili seksualnata ti orientaciq e po-razli4na.
    ShTe Spra Da Te ObIcHaM,KoGatO gLuh HuDoJniK NaRisUva ZvyKa Ot PaDashT liSt Na RoZa,VyrHu KrIsTaLen Pod!{P}

Повече от фен
    Ама моля ви помогнете, притеснена съм!

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna
    еми вече в 21 век се счита за абсолютно нормално да си хомо или би. Не знам от какво толкова се притесняваш. Пък и вземи да зарадваш гаджето с тройка
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.

Град
    Inside the temple
    Цитирай Първоначално написано от slun4evo momi4e
    Ама моля ви помогнете, притеснена съм!
    За какво да ти помогнем?
    Просто си бисексуална, явно. Приеми го и продължавай нататък
    When I love, I love.

Не се тревожи,направи го и с момче,и с момиче ( а защо не и тройка ) и тогава ще знаеш със сигурност
    Пък няма значение как ще се наречеш - би или хетеро ,важното е да си осигуриш удоволствие и наслада Само внимавай с предпазните средства !
    Проспах си живота...ама за сметка на това с какъв мъж

Град
    Sofiq
    abe macka spoko kvo ti puka momi4e s momi4e moje krasivo e )))) momi4e s mom4e su6to :P kofti e samo ako e mom4e s mom4e pone za men de ima i takiva deto i na tva se kefqt.
    Ta misalta mi be6e druga kato si momi4e i dori da kaje6 na nqkoi 4e si bi seksualna po veroqtno ti se zaradvat taka4e spoki kefi se na jivota na max aide uspeh i ako si nameri6 nqkoq priqtelka do sa dve momi4eta ne sum gledal :P taka4e viknete me :P hihihi \/

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    секс правила ли си?

за мен не си би...просто си неориентирана...бтв, това е горе долу стандартна женска фантазия....
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Абе .. мацка не се притеснявай .. нищо лошо и да си би .. аз съм би и си го признавам и какво .. не съм нищо по особено от другите ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си