- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мисля, че съм бисексуална, кажете според вас така ли е?
Имам следния проблем.Харесвам си момчета, но понякога(доста често) ми се случва да си харесам някое момиче и примерно да ми се иска да правя неща с нея каквито и с гаджетата ми(целуване, натискане) и така нататък.Даже ми се прави секс с жена.Но иначе си харесвам момчета и те ме възбуждат също толкова колкото момичетата.Не бих отказала на секс момиче или на такава връзка, но продължавам да харесвам и момчета.Та искам да попитам нормално ли е през пубертета да имам влечение и към двата пола или съм бисексуална!Ако има значение на 15 съм- за 16.
Надявам се темата да е за тук.
Благодаря предварително!
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
Ами не ми се изка да те разочаровам обаче аз го вузприемам за малко бисексуално но си има и добри страни ако го кажеш на момче вероятно ще те пита за троика
Според мен не е толкова страшно.
Възможно е да е проява на бисексуалност. Все пак горе-долу по това време сексуалната ориентация е вече формирана.
Обаче и да е - к'во ти пука - живей си живота. Пък и все пак така имаш два пъти повече възможности от обикновените хетеросескуални или хомосексуални хора, които имат влечение само към единия пол :Р
When I love, I love.
Не знам дали е от пубертета-може и от това да е. Няма нищо ненормално в това. Не мисля, че си точно бисексуална. Най-вероятно се дължи на любопитство![]()
Не се притеснявай.... преди време се сбирах с една компания, дето си имаше групичка от 3-4 момичета който се целуваха с език помежду си... не знам дали им е правило кеф или за да изпъкнат пред другите ...![]()
ами..предполагам...4е може и от пубертета е..както казаха по горе,,,то времето ще си покаже!...а може и да си бисекскуакна...нз..не мога да преценя
![]()
ne se kosi si4ko shte si proli4i slet 1\2 godini
oba4e ti se stremi kam mom4etata 4e kakto e tragnalo bez momi4eta she ostanem vav bulgaria![]()
![]()
Говоря за любопитсво към нейния пол - женскя!Първоначално написано от swords1010
Че ти пубертета до колко мислиш,че продължава?Мисля,че си бисексуална...и аз съм в пубертет,ама никога не съм била като теб
Момчето е друго нещо
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
ОксПървоначално написано от swords1010
Мерси
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Благодаря за мненията.Също искам да кажа, че на един купон ми се удаде да се целуна с момиче с език и потръпнах от огромна възбуда.Възбудих се толкова, колкото и от целувка с гаджето.Когато ми пусна ръка се подмокрих и испитах огромно желание за секс с нея, но тя беше пияна и после не помнеше.Същото нещо става и когато го направи момче.Абсолютно еднаква възбуда и еднакво желание и с момичета и с момчета.Не зная но се притеснявам от това.Когато гаджето ми ме опипва ми е приятно и знам че е нормално, но нормално ли е в същото време да се възбуждам от момиче?
Чакам още мнения.Благодаря за тези.
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
Ама моля ви помогнете, притеснена съм!
еми вече в 21 век се счита за абсолютно нормално да си хомо или би. Не знам от какво толкова се притесняваш. Пък и вземи да зарадваш гаджето с тройка![]()
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
За какво да ти помогнем?Първоначално написано от slun4evo momi4e
![]()
Просто си бисексуална, явно. Приеми го и продължавай нататък![]()
When I love, I love.
Не се тревожи,направи го и с момче,и с момиче ( а защо не и тройка ) и тогава ще знаеш със сигурност![]()
Пък няма значение как ще се наречеш - би или хетеро ,важното е да си осигуриш удоволствие и насладаСамо внимавай с предпазните средства !
![]()
Проспах си живота...ама за сметка на това с какъв мъж
abe macka spoko kvo ti puka momi4e s momi4e moje krasivo e)))) momi4e s mom4e su6to :P kofti e samo ako e mom4e s mom4e pone za men de ima i takiva deto i na tva se kefqt.
Ta misalta mi be6e druga kato si momi4e i dori da kaje6 na nqkoi 4e si bi seksualna po veroqtno ti se zaradvattaka4e spoki kefi se na jivota na max aide uspeh i ako si nameri6 nqkoq priqtelka do sa dve momi4eta ne sum gledal :P taka4e viknete me :P hihihi \
/
http://www.vbox7.com/play:bc073115 <----The BeSt
секс правила ли си?
за мен не си би...просто си неориентирана...бтв, това е горе долу стандартна женска фантазия....
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Абе .. мацка не се притеснявай .. нищо лошо и да си би .. аз съм би и си го признавам и какво .. не съм нищо по особено от другите ..
dano da si
![]()