- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мисля, че съм бисексуална, кажете според вас така ли е?
Ми според мене си бисексуална, но никой не е казал, че тва е лошо!![]()
То в днешно време има малко хора който са сигурно в своята сексуална ориентация още повече че си в побертете а всички който сме в пубертете бъкаме от хормони и сме жанди за нещо ново . Живей си живота след време когато се осъзнаеш и не те бие толкова много хормоня ще си исгурна в сексуалната си ориентация.
Ами...според мене тфа си е от хормоните,все пак си във такава възраст,във която всеки иска да опита нещо ново и различно.Изчакай да отмине периода,когато хормоните ти бушуват и тогава ще прецениш своята сексуална ориентация с точност.Засега мисля,че си просто разгонена тийнейджърка с голямо либидо![]()
Не се притесняваи и да си би...какво ти пука важното е на теб да ти е супер и немисли за другитеВсе пак живеем в 21 век всичко е възможно и нормално
не съм имала такива наклонности и незнам точно какво ти е на теб
но все пак се опитвам да помогна \
/
mi da pravilno samo vremeto 6te pokaje tova kum kogo si pada6.yspeh i samo moga da ti kaja da ne sa pla6i6 nqma ni6to lo6o v tva da si razli4en -prosto budi sebe si.Първоначално написано от Milena_Pld
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Или ако е имало момчета покрай тях да видят как ще реагиратПървоначално написано от porkito
По темата.. значи няма нищо лошо да харесваш и 2та пола.. щом си момиче е позволеноАко тръгнеш обаче по-нежният път се обади на някой твой приятел да ти промие главите
Аз също съм на линия :P
РъгЪниЕ без ПодПлЪнкИ
Значи си и на повикване, а? На лесбийките въобще не им трябва хуй.Първоначално написано от Stelcho
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Да, ти:
1. Си жена.
2. Си лесбийка.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
стига с такива теми бре като сте лесбийки намерете си лезбийски форум етови линк лесбита малкиhttp://www.bg-lesbian.com/glavna/prt.htm
Az sum na 18 no i na men mi se e slu4valo![]()
Edna golqma bolka be6e lubovta ni zatova ne te vinq.. za belega v du6ata ot lubovni rani gore6to ti blagodarq.. v jivota ima i tyga, no ne za MEN i ne sega! I samo TI, EDINSTVEN TI me kara6 da se 4ustvam pak i pak az jiva
Стига ве... това ме разбиПървоначално написано от N0Rull5
![]()
![]()
![]()
РъгЪниЕ без ПодПлЪнкИ
vij naistina moje i da e ot poberteta mn mom4eta i momi4eta izpitvat takiva vle4eniq no samo s vremeto kakto ve4e be6e kazano 6te razbere6 dali naistina si biseksualna dori moje i da si homoseksualna ili tva da e prosto lubopitstvo![]()
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих