.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Ми според мене си бисексуална, но никой не е казал, че тва е лошо!

То в днешно време има малко хора който са сигурно в своята сексуална ориентация още повече че си в побертете а всички който сме в пубертете бъкаме от хормони и сме жанди за нещо ново . Живей си живота след време когато се осъзнаеш и не те бие толкова много хормоня ще си исгурна в сексуалната си ориентация.

Ами...според мене тфа си е от хормоните,все пак си във такава възраст,във която всеки иска да опита нещо ново и различно.Изчакай да отмине периода,когато хормоните ти бушуват и тогава ще прецениш своята сексуална ориентация с точност.Засега мисля,че си просто разгонена тийнейджърка с голямо либидо

Не се притесняваи и да си би...какво ти пука важното е на теб да ти е супер и немисли за другите Все пак живеем в 21 век всичко е възможно и нормално не съм имала такива наклонности и незнам точно какво ти е на теб но все пак се опитвам да помогна \/

Re: hi

Цитирай Първоначално написано от Milena_Pld
    Vremeto 6te pokaje macka...sled godini sama 6te razbre6 tvoqta sexualna orientaciq.
    mi da pravilno samo vremeto 6te pokaje tova kum kogo si pada6.yspeh i samo moga da ti kaja da ne sa pla6i6 nqma ni6to lo6o v tva da si razli4en -prosto budi sebe si.
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Цитирай Първоначално написано от porkito
    Не се притеснявай.... преди време се сбирах с една компания, дето си имаше групичка от 3-4 момичета който се целуваха с език помежду си... не знам дали им е правило кеф или за да изпъкнат пред другите ...
    Или ако е имало момчета покрай тях да видят как ще реагират
    По темата.. значи няма нищо лошо да харесваш и 2та пола.. щом си момиче е позволено Ако тръгнеш обаче по-нежният път се обади на някой твой приятел да ти промие главите
    Аз също съм на линия :P
    РъгЪниЕ без ПодПлЪнкИ

Мисля че си би

Re: Мисля, че съм бисексуална, кажете според вас така ли е?

Цитирай Първоначално написано от slun4evo momi4e
    Имам следния проблем.Харесвам си момчета, но понякога(доста често) ми се случва да си харесам някое момиче и примерно да ми се иска да правя неща с нея каквито и с гаджетата ми(целуване, натискане) и така нататък.Даже ми се прави секс с жена.Но иначе си харесвам момчета и те ме възбуждат също толкова колкото момичетата.Не бих отказала на секс момиче или на такава връзка, но продължавам да харесвам и момчета.Та искам да попитам нормално ли е през пубертета да имам влечение и към двата пола или съм бисексуална!Ако има значение на 15 съм- за 16.

Надявам се темата да е за тук.
    Благодаря предварително!
    Ох още нямате грам мозък в главите секс правите!

Цитирай Първоначално написано от Stelcho
    Не се притеснявай.... преди време се сбирах с една компания, дето си имаше групичка от 3-4 момичета който се целуваха с език помежду си... не знам дали им е правило кеф или за да изпъкнат пред другите ...
    По темата.. значи няма нищо лошо да харесваш и 2та пола.. щом си момиче е позволено Ако тръгнеш обаче по-нежният път се обади на някой твой приятел да ти промие главите
    Значи си и на повикване, а? На лесбийките въобще не им трябва хуй.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Цитирай Първоначално написано от Stelcho
    Значи си и на повикване, а? На лесбийките въобще не им трябва "мъжки полов орган".
    Само един пенис колан

Да, ти:
    1. Си жена.
    2. Си лесбийка.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Фен Аватара на hackers
    Град
    гр.София , жк.Дружба 2 "Skin City"
    стига с такива теми бре като сте лесбийки намерете си лезбийски форум етови линк лесбита малки http://www.bg-lesbian.com/glavna/prt.htm

Времее да се обединим!

Az sum na 18 no i na men mi se e slu4valo
    Edna golqma bolka be6e lubovta ni zatova ne te vinq.. za belega v du6ata ot lubovni rani gore6to ti blagodarq.. v jivota ima i tyga, no ne za MEN i ne sega! I samo TI, EDINSTVEN TI me kara6 da se 4ustvam pak i pak az jiva

Цитирай Първоначално написано от N0Rull5
    Ти си женски гей
    Стига ве... това ме разби
    РъгЪниЕ без ПодПлЪнкИ

Град
    sofiq
    vij naistina moje i da e ot poberteta mn mom4eta i momi4eta izpitvat takiva vle4eniq no samo s vremeto kakto ve4e be6e kazano 6te razbere6 dali naistina si biseksualna dori moje i da si homoseksualna ili tva da e prosto lubopitstvo
    ЛГБТ
    http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
    "Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си