- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СЕКСА БЕЗ ИЛИ С ЦЕЛУВКИ?
Естествено че трябва да има целувки. Ако няма то вече не става въпрос за секс, а за живо е**не !![]()
Без.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
+1Първоначално написано от bqsna_teenagerka
Въпреки, че не обичам много да се целувам..![]()
със мн ясно
Let The BEAT Control Your Body
Колко си лошаПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
Не съм праивла секс , но секс без целувки за мен е като какаово мляко без какао. Секса е израз на чувства , а не само снупение с цел оргазъм. За това съм тръвдо против секс без целувки.
Че как без целувки?![]()
![]()
![]()
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
Yup, bad girl for lifeПървоначално написано от ChRiSTiaNo_07
Какво да направя, разсейват ме -.-
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Ами, ще те изненадам - не съм сухар.Първоначално написано от halino0r
Странно, нали?
Първо завържи отношения с мъж, после започни да правиш секс и след това говори. Сексът не е израз на чувства. Да си чувала за желание за секс, за страст?Първоначално написано от Dark_Angel_F
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Пъх, ти си моята сродна душа (макар и в женско тяло).Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Явно е индивидуално. За мен сексът до голяма степен е именно израз на чувства. Да, той е и физически порив, страст...но страст, породена от емоционална близост и интимност.Първоначално написано от `Death`Whore``
Иначе - целувките правят секса по-хубав и по-възбуждащ.
В секса може да се вложат много чувства, но не можеш да правиш секс, за да изразиш чувствата си, трябва да желаеш човека до себе си.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Обожавам целувките. ние не пропускаме да се целуваме при всяка възможност. При секс ли ще пропуснем?
Сексът за мен е еизраз на чувствата ми. Ако не обичам истински, няма секс!
ta imenno celuvkite (po vrata i ostanalite 4asti na tqloto) sa nai-vazbujda6tite!!! Kak bez tqx...?
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
еми много ясно,че СЪС целувки,иначе къде е романтиката...целувката е израз на чувствата така че на къде без целувчици :P
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
I az se razkoncentriram ako ima mn celyvki...na momenti kogato pravime sex i priqtelq mi tragne da me celuva ne iskam za6toto mi otvli4a vnimanieto,no ako me celyva po ramenete vrata i osobeno po gardite....mm taka e po dobreПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
Любов е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ, вярвайки че той няма да го направи!!!Mnogo sam dobri4ko!
С целувки. \/ \
/ \
/
Полето е тясно,небето e ясно,не разбра ли копеле нещастно
че те обичам ужасно!
http://www.vbox7.com/play:e0153437
със пф..![]()
But I'm gonna keep your jeans..And your old black hat - cause I wanna
They look good on me
You're never gonna get them back
С целувки, разбира се![]()
определено със целувки.....нежен,страстен или дори грубичък секс с много целувки![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Живей за Днес и за Мига,защото Вчера няма да се върне,а Утре може да не дойде!